VÄLKOMMEN TILL

Anettes Andrum


Antal inlägg: 173

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2017-12-28 22:31:40 - Karoline, Karro.ferrari@hotmail.com

Vi träffades av ren slump..och kom in på andar..Anette berättade hon hjälpte vilsna själar eller bara berätta vem som är här på besök..jag hade en vilsen ande som va i lgh som jag känt av..och hon hjälpte han att gå över..hon är en underbar person som är sann rakt igenom❤️❤️❤️

Svar: Tack goa Karoline:)Ja tänk vad konstigt livet kan bli:) Nu har jag din ena hund oh jag har hittat min syster.Kan inte önska mig något mer(heart) Kram Anette(heart)

2017-11-13 09:43:17 - carina andreasson, carina_a@hotmail.com

Tack goa Anette(flower) Du har en förmåga att inspirera mig att fortsätta min egen utveckling. En varm och otroligt gullig kvinna är du som man alltid känner sig bekväm med. Kramar Carina(heart)

Svar: Tack själv Carina:)Grymt bra att du fortsätter din utveckling. Kram Anette(flower)

2017-11-09 14:08:16 - Pernilla Sonesson

Tusen och åter tusen tack för senast. Du är helt otrolig i din förmåga att läsa av..... nu har nästan allt du förutspådde slagit in. Så otroligt häftig att du är så pricksäker. Detta gör vi om fler gånger
Kram kram Pernilla

Svar: Tack själv:) Det är alltid lika roligt att träffa dig(heart)Kram Anette(flower)

2016-06-25 13:15:08 - amanda, amandagustafsson306@gmail.com

hej världens bästa mamma! Jag tycker du är bäst med det du håller på med. Jag har lärt mig hur mycket som helst av alla kurser och vill lära mig mer! skönt att Elliot och Viktor hälsar mig ofta. När jag blir äldre ska jag också bli medium. Älskar dig mamma och sluta aldrig med det du gör, jag tror på dig!(heart)(heart)

Svar: Tack världens bästa Musse Tvärhög :) jag älskar dig och är så glad att du har kontakt med dina bröder(heart)(heart) puss mamma(star)

2016-03-18 17:45:02 - Hampus, Hampus.rosvall@live.se

Jätte bra kurs du höll, det va jätte roligt o testa på att meditera :D det är något jag vill lära mig göra mer (heart)

Svar: Tack söta lilla Hampus hedning:) vi kan meditera precis när du vill:) kram Anette (star)

2016-03-11 11:51:24 - Marlene, marlene-johansson@hotmail.com

Hej!
Jag har en undran om du gör sittningar med fler än en i taget? Vi är 4 vänner som tänkte att det kanske gick att göra samtidigt.
Med vänlig hälsning
Marlene

Svar: Hej:) ring mig så kan vi prata om vad ni tänkt er. 0730-853920 Kram Anette

2015-11-16 21:44:05 - Elin , Eliiin4@hotmail.com

Hej Anette! Jag var på en privatsittning hos dig för 3 årsen. Skulle bara vilja tacka dig och säga gud så rätt du hade. Riktigt duktig är du. Du kände att jag skulle flytta och träffa en stor kärlek. Ett halvår efter separerade jag och min dåvarande sambo, jag flyttade och ett halvår efter det träffade jag min äskade R. (inlove) Så träffsäker. Fortsätt med det du gör! Kramar (heart)

Svar: Tack för ett fint inlägg och lycka till:):)kram Anette(heart)(heart)

2015-09-03 18:31:39 - Suss, sandellsusanne@gmail.com

Hej Annett jag var på din kurs i helgen oj vad jag lärde mej mycket och fick en massa hjälpmedel med mej hem och på jobbet känner mej mycket lättare och har inte haft nån huvudvärk sen helgen. Är så himla glad att jag träffa dej. En massa kramar till dej ❤️

Svar: Söta, fina Suss:):) tusen tack själv för att du var med och förgyllde helgen. Du är enastående härlig människa och jag är så glad att få vara din vän(flower)(flower)(flower)(flower) mångs kramar Anette(heart)(heart)

2015-08-03 18:25:04 - lena, you_carro@hotmail.com

hej jag undrar om du spår på telefon

Svar: Hej:) ja det gör jag:

2015-03-18 14:48:19 - Paulina Svensson , Pappe_78@me.com

Hej Anette :) ville bara titta in och säga hej:) din hemsida är verkligen härlig att läsa. Den är lättläst och för mig som är helt ny i denna värld uppskattar jag det mycket. Den verkligen lyser om kärlek och värme(heart) var rädd om dig Anette (heart) kram Paulina :)

Svar: Hej Paulina:) tack för ditt inlägg(heart) kram Anette

2015-03-04 18:44:35 - Marcella, marcella.andersson@gmail.com

Hej fina du!
Tittar bara in för att säga vilken fantastisk människa du är. Alltid glad och leendet är aldrig långt borta. Ser fram emot våren och nästa kurs.
Kram kram (flower)(heart)

Svar: Tack söta Marcella(heart)(heart)det är alltid lika roligt att träffa dig:):)kramar Anette(flower)(flower)

2014-12-30 21:19:11 - Emma, emmawittgren@gmail.com

Anette!
Så mycket som stämde som du sa!
allt du berättade mycket om mig själv som människa men även hur jag ska göra i en specifik situvation.
Har precis träffat en annan tjej som jag tycker väldigt bra om. Även hon hon den andre gjorde ett avtryck fick jag hjälp av mina vägledare att gå vidare. Och från dig!


Tack för hjälpen!

Svar: Vad bra Emma :) det glädjer mig att du har hittat rätt(heart) önskar dig ett gott nytt år(star) kramar Anette (flower)

2014-11-19 18:54:57 - Margareta Olsson, Magols@hotmail.com

Jag fick mitt livs chock när jag träffade dig:) en kvinna som öppnade dörren med två hundar i släptåg som log med hela ansiktet och sa följande: hoppa över allt som ligger här i hallen och komma ut i köket. Där dukade hon upp kaffe samtidigt som hon berättade lite om vad hon gjorde. Hon gjorde mig lugn med sitt sätt att vara och jag kände så väl hur rätt detta var. Att jag sen satt kaffet i halsen när hon berättade en massa samer som hon omöjligt kan veta är en annan sak. Jag hoppas att få träffa Anette igen då detta var en upplevelse som jag aldrig glömmer. Tack är för lite, men det enda jag kan säga:) kram Maggan (heart)

Svar: Hej:) tack för ett fint inlägg. Jag blir så glad och tacksam när någon skriver här. Det värmer mitt gamla(heart) ska ni veta. Kram Anette (heart)

2014-11-19 18:34:35 - Soraija

Tack Anette :) jag fattar inte hur du kan veta så mycket om mig och vad som hänt när vi aldrig träffats? Du gjorde så att jag kände mig riktigt glad och lycklig igen vilket var mycket längesen sist. Nu känner jag hopp inför framtiden(star) tack för att du tog dig tid, jag vet att du jobbar heltid och har en stor familj som behöver dig. Därför är jag extra tacksam för att du tog dig tiden att prata med mig. Kramar från mig och låt änglarna vaka över dig och din familj .(heart)

Svar: Tack skälv:) låter underbart att du ser framåt åt en ljus och vacker framtid (heart) kram Anette

2014-11-13 14:29:13 - Anonym

Tack för jätte bra hjälp! Allt du sa stämmer så väl. Ser fram emot att läsa månad för månad :) du har verkligen hjälpt mig båda gångerna du var hos mig kram

Svar: Tack själv:) kram Anette

2014-10-28 11:21:29 - Britt, britt@ametistbritt.se, www.ametistbritt.se

Hallå lilla mormor(inlove)hjärte grattis det underbaraste av allt att få bli mormor till ens barn barn finns inget underbarare hoppas du hinner med annat än gos och kel med ditt vackra barnbarn. hjärte kramar från mej och R(flower)(heart)oggan

Svar: Hej på er:) tack för det fina inlägget. Att vara mormor är helt underbart och jag kan inte se mig mätt på lilla philippa (heart) Många kramar till er båda(heart) Anette

2014-10-03 10:11:24 - C

Tack för utbildningen, det var mycket som kom fram där. Kul att länka med andra sidan. Du är en bra lärare tycker jag. Vi ses kanske snart igen på nästa utbildning.Kul att du har vidareutbildat dig inom medialitet. kram,kram

Svar: Tack själv:) och tack för ett fint inlägg(star) kramar Anette :)

2014-09-03 09:48:02 - Magdalena Persson, maggan.per45@hotmail.com

Tack söta fina gulliga Anette(flower) Du gjorde min dag till ett ljus jag aldrig skådat. Med en värme och kraft som jag aldrig känt. Jag ser att många skriver att du är en jordnära person och jag kan bara hålla med:) Ditt skratt smittar av sig och ditt leende sprider sig över hela ansiktet när du pratar om detta som du verkligen brinner för. Jag kan inte nog tacka dig Anette!! Du gjorde mirakel för mig och för det är jag evigt tacksam(heart)
Många kramar Maggan(star)

Svar: Men Oj!!! Jag blir så glad när jag får inlägg från människor jag möter och det glädjer mig att du mår så bra nu. Jag är så tacksam att få förmedla hälsningar från nära och kära. Tack för ett jättefint inlägg(heart) Kram Anette(flower)

2014-08-31 18:06:32 - Britt, britt@ametistbritt.se, www.ametistbritt.se

Hej goa du, hoppas ni haft en fin helg alla (heart)Så himla skönt att få kontakt med dej igen efter lång tid hoppas vi nu kan få tid och träffas snart vi har nog en del att tjata om ta hand om dej er på allra bästa sätt ljus och kärlek till dej från mej o Roggan (heart)(heart)

Svar: Hej fina fina du:) Tack för ett fint inlägg. Det ska bli så mysigt att träffa er igen. Vi hörs snart. Kramar till er(heart)

2014-08-26 20:50:33 - Rossi, rosita.sahlin@telia.com, www.rossisahlin.tk

Hej lilla hjärtat. (heart)
Håller med Toril i det hon skriver. Du är en underbar människa. Din person är hjärtinnerlig. Bara älskar dig. Lång tid har gått sen vi sågs sist men jag tänker allt på dig. Hoppas att du känner detta. Vi måste ses snart.
Kram på dig

Svar: Tusen tack för ett så fint inlägg. Jag tänker mycket på dig också och hoppas att vi kan ses snart. Många kramar Anette(heart)

2014-08-07 06:55:11 - Anonym., anonym.hotmail.com

Tack Anette! Ja då förstår jag! Den här kvinnan som gick bort var andlig, mycket duktig i det andliga och kunde hälsokurer därför hon klarat sig så länge medecinskt. Men hon hade också vänt sig till en Schaman i tidningen som hade lurat i henne massa saker. Rena skämtet. Hon betalade stora summor till detta fiasko som har en linje att ringa.Hennes son hälsade sällan på henne och har haft mycket otur i livet. Han var ofta otrevlig mot henne när han besökkte henne. Jag har följt henne en bit på vägen efter sin död. Där möttes hon sedan av släktingar som tog emot henne. Tror det var hennes far som var militärklädd. Så jag tror hon har det bra på andra sidan. Stor kram till dig!

Svar: Hej! Vad snällt av dig att hjälpa henne på vägen. Och vad bra att du kunde känna att hon blev väl omhändertagen av sina nära och kära på andra sidan:) kram och tack för ditt inlägg(heart)

2014-08-03 21:32:46 - Torill, torill.h@hotmail.com

Anette är väl den underbaraste och goaste person man mött. Mycket ärlig och inte uppblåst som andra medium. Läste att en del kända medium i Tvn har gått på andra medium då det inte är o.k att ha kunder som är religiösa, har skakat galler, eller på annat sätt gjort brottsliga saker. Helt sjukt! Ett medium frågar aldrig om bakgrunden när en kund ringer. Anette är en go person som alla gillar. Man blir bemött med ett stort leende och en kram. Det finns mycket värme och förmedlar med godhet och ärlighet. En helt underbar och god person som tar emot sina kunder och lärlingar.:D Winking face) Go och glad får man hålla med om.

Svar: Tusen tusen tack för ett fint inlägg:) jag blir alltid lika glad:) många kramar(heart) Anette

2014-07-31 23:16:08 - Anonym, anonym.@hotmail.com

Hej Anette! Du är en glad och fin tjej! Man känner sig i gott sällskap när du håller i kurserna för du är jordnära och står med båda fötterna på jorden. Undrar lite om mörka sidan? Förstår du vet den finns. Andra tror på att det är vattenådror som påverkar att det spökar.Jag har gått på kurs hos dig och har förstått det finns mörka sidor också.Men man kan bli av med dom på olika sätt.Har en bekant som gick bort och jag övertog grejer. Hennes son ville inte ha mycket saker, hon var också andlig och lade kort. Hennes son visste det skulle bli problem med sakerna. Det är problem med dom sakerna. Nattetid flyttas koppar och fat på nedervåningen. Hade en vision om honom han är utsatt för värre mörka energier. Belzebub framträdde. Mer lik en kvinna så klippte han sönder en ring. Jag höll fram ett kors mot honom. Hittade ett kors ute. Tror det var ett sätt att skydda sig! Den här mannen har alltid nästan haft otur och har fastnat i olika fobier. Tror det kan vara lättare för andra krafter komma in då. Vet du är en ljuskälla och kanske kan svara på frågan om det finns mörka krafter eller inte?Den här mannen tror han skall självantända av värmeslag när det är varmt ute. Han blev sådan efter att jag såg Satan. Jag har inte sagt någonting till honom om detta. Men tror han har blivit påverkad negativt av detta.Negativ kraft! JAg förstår du ser detta mejl som udda. Men undrar? så mycket. Jag saknar dig mycket! Se om det finns kurs någon gång jag kan gå. Jag kom långt under dina kurser. Saknar din exemplariska kunnighet. Du är en go person rakt igenom. Stor kram!! :D

Svar: Hej! Tack för ditt inlägg. Som du vet så jobbar jag ALDRIG med mörka sidan. Jag håller mig så långt borta som bara är möjligt:) visst finns det mörka krafter, men jag tror att dom mörka krafter som finns runt oss är människor som är väldigt olyckliga och har varit med om mycket hemskt i sina liv. Min tro är att hur hemsk man än har varit när man lever och sen går bort är att alla går över i ljuset. Jag tror att man blir " straffad" med kärlek och den känslan är nog inte så rolig om man vet med sig att man kanske inte varit så jättesnäll under sitt liv?!? Det mörka som du skriver om tror jag att vi människor skapar här på jorden som tex krig och så mycket hat och framför allt avundsjuka. Så dom som tror att det finns ett helvete vill jag säga: ja!! Här på jorden och ingen annanstans och det är vi själva som skapar detta helvete. Tack för dina fina ord och du är alltid välkommen till mig.:) kramar och ljus Anette (flower)

2014-07-12 13:53:16 - Sussi, S.m@hotmail.com

Tack fina Anette :) du är verkligen en pärla. Jag uppskattar att du säger som det är, rakt och ärligt. Jag är så tacksam att jag träffade just dig. Go och glad tänker jag när jag tänker på dig(star)
Kram Sussi (heart)

Svar: GO och glad kexchoklad:) tack själv kära du och tack för ett fint inlägg. Kram Anette (star)

2014-06-29 23:01:02 - Marcella, marcella.andersson@gmail.com

Tusen tack för denna helg finaste Anette, det har varit lika roligt och spännande som alltid på dina kurser. Du är en fantastisk "lärare" som verkligen ger allt och stöttar och uppmuntrar när man tvivlar på sin förmåga. Nu ska jag försöka hitta balansen igen när jag fått kontakt med min guide. :)

Stor kram till dig (heart)

Svar: Tack själv kära Marcella :) alltid lika kul att träffa dig(heart) kramar Anette (star)

2014-06-17 11:56:51 - Emmi, Emmi-33@gmail.com

Tack!! Du är inte bara superduktig utan du är så generös och go:) det första du gjorde när jag hälsade på hos dig var att bjuda på kaffe och nybakade bullar. Blev så förvånad för jag trodde lite att man skulle sitta i ett mörkt rum med kristallkula , men vad som mötte mig var två glada hundar och en kvinna som log med hela ansiktet och bara sa: klättra över alla saker som ligger överallt och kom in. Det kändes så bra och jag fick känslan att vi känt varandra hela livet. Tack Anette , ta k för allt:) kram till dig.

Svar: Tack själv kära du:) det var ett roligt möte med många goa skratt. Kram kram(star)

2014-05-18 16:35:23 - Anneli, Haxan66@gmail.com

Jag har känt dig i över 10 år och träffat flera medium genom åren, men ingen kan mäta sig med dig:) jag har träffat nästan alla "kända" medium men tro mig när jag säger att ingen är som du!! Du är ärlig, snäll, alltid glad och du får mig att känna mig som en bättre människa. Jag vet att du många gånger fått förfrågningar om olika evenemang, tv program etc men alltid tackat nej. Nu förstår jag varför!! Du står med fötterna på jorden och du trivs med det. Du behöver inte synas i varken tv eller någon annanstans för du är bäst ändå!!! Detta är från mitt hjärta ska du veta. Tyckte att det var på tiden att jag verkligen talar om vad jag tycker om dig. Du är sänd av änglar till oss på jorden för att göra det du gör och ingen är gladare för det än jag:) kramar i massor till dig lilla Anette (heart)

Svar: Men oj!! Jag vet inte vad jag ska säga mer än tack:) jag blir verkligen så glad när jag får så fina inlägg. Det finns många duktiga medium, det handlar nog mest om personkemin mellan den man går till och en själv. Självklart blir jag så glad och tacksam för berömmet och blir verkligen rörd över dina fina ord. Tack snälla du!! Kram Anette (heart)

2014-05-16 17:28:55 - Millan, Millan-34@me.com

Du sopade banan med mina frågor:) så trodde jag inte att det gick till och ingen i världen kan bli mer nöjd än vad jag är. Helt grymt!! Det är min uppfattning och du kan lita på att jag kommer tillbaka. Tack! Tack! Tack! Millan(heart)

Svar: Kul!! Ja där ser man hur det kan bli:) kram kram(star)

2014-05-16 17:21:44 - Andrea nilsdotter, Andrea.n.i@gmail.com

Tack Anette :) nu förstår jag varför alla pratar så gott om dig. Du har en förmåga som gör dig unik samtidigt så jordnära och så himla empatisk. Jag som aldrig varit hos ett medium var jättenervös och rädd. Du bara förklarade på ett enkelt och bra sätt vilket gjorde att jag kände mig trygg. Du såg ingenting som konstigt eller som om mina frågor var konstiga, du bara tog all tid i världen och förklarade och jag är så nöjd. Jag rekommenderar dig till allt och alla. Tack för att jag fick komma till dig Anette :) kram Andrea (heart)(heart)(heart)(star)

Svar: Tack själv Andrea :) det var verkligen roligt att höra att du var så nöjd med ditt besök. Lycka till med allt nu:) kramar Anette (flower)

2014-05-03 12:06:39 - Moa stjärnblom, Moa@gmail.com

Tack! Du har förändrat hela mitt synsätt framför allt på mig själv. Det du sa var så självklart och jag känner att jag är redo att gå vidare med mitt liv. Jag är verkligen tacksam att jag träffade just dig. På enkelt okomplicerat och ett roligt sätt visade du mig bra verktyg att arbeta med mig själv på. Jag vill verkligen rekomendera dig till alla vilsna själar där ute. Anette är en pärla, en godhjärtad, söt och trevlig kvinna. Tack tack tack!! Kram Moa (heart)

Svar: Hej Moa! Tusen tack för ett fint inlägg:) det värmer i mitt hjärta att läsa att du mår så bra. Önskar dig allt gott lilla Moa och kör ditt race nu:) du är redo. Kramar Anette (flower)

2014-03-14 20:51:21 - Kia

Saknar dig! Kram å hälsa familjen (heart)(heart)(heart)

Svar: Vi saknar dig också Kia (heart) kram kram(heart)

2014-03-02 23:17:56 - Annisa Wikdahl, annisa.wikdahl@gmail.com

Hej Anette !

Tack så mycket för ikväll.Du är en Ängel. Du har hjälpt oss mycket. Det kändes så lugnt nu .De oro och negativa energin är borta, Känns att ingen är arg på mig längre. Jag och min min kille kan jobba med lägenheten i lugn och ro och vi kommer att kontakta dig igen sen när vi innan vi flyttar till en ny lägenhet.

Kramar

Annisa

Svar: Tack själv(heart) det var trevligt att träffa er båda. Hoppas att du känner dig mer välkommen i ditt hem nu:) kramar Anette (flower)

2014-02-18 18:10:32 - ing-marie andersson, ingmarieGmail.com, ingmarieabGmail.com

hallo o tack för att du sa till mina gäster att ge sig av till andra sidan.Och du hade jätterätt om herren om hans livstid o boende.Du är jätte härlig många kramar ing-marie

Svar: Tack själv kära ing-marie(heart) hoppas att du nu kan känna lugn och ro. Många kramar Anette (heart)

2014-02-09 13:05:16 - Linnea persdotter, Lin-p@gmail.com

Tack!!!! Det är såå lungt hemma efter ditt besök:) tänk att du bara genom din närvaro och ett bra samtal fick kvinnan att förstå att det var dags att flytta hem:) helt grymt!! Jag är oändligt tacksam(heart) kram Linnea .

Svar: Tack själv Linnea :) härligt att det är lungt och att du får sova gott på natten:) kram Anette (flower)

2013-12-18 14:38:21 - Maria Vihelmsson, maria_v@hotmail.com

Tack för en underbar sittning:) Nu har jag äntligen fått lite verktyg att arbeta med. Tusen tack:) Kramar Maria(flower)

Svar: Tack själv:) önskar dig en fin jul:) kram Anette(star)

2013-11-04 17:03:13 - Din husbonde :)

Vilken fantastiska kvinna du är älskling både som fru , mamma och medmänniska. Jag älskar dig så otroligt mycket♥♥♥

Svar: Och tänk vad jag älskar dig min fina make:)(heart)

2013-11-04 10:02:26 - Pelle Bengtsson, pelleb@gmail.com

Anette! Du vände mitt liv upp och ner!!! Inte trodde jag i min vildaste fantasi att detta faktiskt funkar??? Du gav mig bevis efter bevis och jag satt nog mest och såg fånig ut:D kommer aldrig mer att frågasätta andevärldens existens:)Tack för att du sopade banan med mig. En varm kram Pelle(flower)

Svar: Hej Pelle:) Tack för ett fint inlägg:) Visst är det fantastiskt att våra nära och kära kan göra sig "hörda" på detta sätt. Jag slutar aldrig att förvånas jag heller och för varje gång jag får klara budskap så är jag också väldigt tacksam och känner mig ödmjuk inför detta(flower)

2013-10-29 20:29:02 - Sandra

Hej Anette!

Ville bara tacka för en trevlig och spännande sittning, var hos dig för ca 1 månad sen och jag är tacksam för din vägledning och dina goda råd. Det där med att "stänga av" "dragkedjan" har verkligen hjälpt mig. Kram Sandra(flower)

Svar: Tack själv Sandra! Och tack för ett fint inlägg(heart) kram kram(heart)

2013-09-28 20:15:49 - Angela, Angela.ernstam@yahoo.com

Kan bara hålla med alla som skriver här om dig. Efter så många år så står du fortfarande med fötterna på jorden och ger allt av dig själv. Du är nog den mest jordnära människa jag träffat. Ditt glada sätt och ditt leende gör att man blir glad av att bara se dig. Jag vet att du hade otur med en mentor men aldrig jag eller någon annan har hört dig säga ett enda ont ord om denna person och det bevisar en än gång vilket stort hjärta du har. Du finns alltid där när man behöver, trots att du jobbar heltid så kan man alltid slå dig en signal och du är alltid lika trevlig, även om man hör att du är trött efter en arbetsdag så ger du allt ändå. Jag är otroligt imponerad av ditt sätt att vara och ditt sätt att möta människor i olika situationer i livet. Ville bara säga hur mycket du betyder för mig och för så många andra. Stora varma höstkramar till dig:) Angela (flower)(flower)(flower)

Svar: Tack snälla du:) jag blir så glad när någon skriver så fint här i min gästbok och det gör att jag tycker att det är ännu roligare att hjälpa människor. Tack tack tack:) kramar Anette (heart)

2013-09-28 15:06:58 - Susanne Persson , s.p@gmail.com

Tack Anette! Utan din hjälp så hade jag inte varit här idag, en så svår deprision efter min makes död trodde jag inte vara möjlig. Du hjälpte mig att förstå att han fortfarande finns runt omkring mig och du fick mig att le för första gången på mycket länge. Min tacksamhet finns det inga gränser för ska du veta. Tusen tack du fina Anette , du är verkligen en ängel sänd från andra sidan (heart)

Svar: Tack för ett jättefint inlägg:) jag blev verkligen rörd över dina fina ord. Tusen tack kära Susanne och jag önskar dig allt gott på vägen(heart) kram Anette

2013-09-15 23:09:25 - Denora, denora.j@hotmail.com

Lycka till med ditt underbara liv Anette. Kanske ni får lite frilufsliv senare med en hyrd stuga i skogen. Andarna pratar om privat område. Ni hyr privat och det är trähus el timmerhus. Finns en kyrka i närheten. Pratar om något som börjar på Hällsjö.kram

Svar: Låter spännande:) Tack för det(heart) kram

2013-09-11 21:28:54 - Magnus

Idag är det 14 år sedan vi gifte oss älskling och det har varit dom bästa åren i mitt liv och jag ser fram emot resten av livet med dig. Jag älskar dig så mycket min fina fru (inlove)(heart)(inlove)(heart)

Svar: Tack(heart) jag älskar dig också(heart)(heart)

2013-08-31 15:23:32 - Din Elev

Hej Anette! Du har alltid varit duktig.Du har lärt oss elever mycket och vi har lärt oss tro på det vi ser och tro på oss själva. Det har varit mycket mysigt och trevligt på dina kurser.Jag har växt i min andlighet. Hjälpt människor runt mig med healing mm. Min bror hade problem med foten gjorde healing. Nattetid så hemsöktes han av drömmar och han hade jätteont i foten sen såg han massa varelser i drömmarna. Men nästa morgon var det som knäckte i foten borta.Jag tror mer på att healing fungerar.Men kan bli sämre efter healingen innan det vänder.Kul du är kvar på Ametistgrottan och hjälper människor. Blir förbluffad vad mycket du kan med det andliga.Hoppas allt är bra med dig och din familj.Kram

Svar: Tusen tack för fint och uppmuntrande inlägg. Kram Anette :)

2013-08-31 14:57:21 - Din Elev

Hej Anette! Bra du stöttar Rossie! Hon behöver dig. Hon sitter inne med sina energieer som blockerar henne. Det du kan göra är att ge henne ett block. Hon får utlopp för den eneergin hon har blockerad. Blocket skall naturligtvis komma från dig.Jag sänder er heaing för läkande syfte. vet att du Har problem med kroppen ibland.Du är en underbar person och lärare. Kram

Svar: Tack snälla:) kram Anette

2013-08-28 10:44:33 - Ewa, ewa.backstrom@edu.boden.se

Himmel Anette! Du är en ängel. Hade första ordentliga mötet med X idag, gick precis såsom du förutspådde, vansinnigt bra! Tack så väldigt mycket för kraft och inspiration!!! Du är helt enkelt magisk! (heart)(heart)

Svar: Hej och tack för ett fint inlägg:) blir alltid lika glad när någon skriver:) många kramar Anette

2013-08-24 22:21:41 - jag, den kan du :)

Villa bara titta in och säga att jag älskar dig så mycket min underbara hustru min ängel.
Din man

Svar: (heart) tack det var snällt gjort(heart) jag älskar dig också:)

2013-08-13 18:49:04 - Madde

Hej Anette! Tack för vad du gjorde i förra veckan. Jag tänker på det HELA tiden och det fyller mig med både värme och ett stort lugn. Känns inte det minsta obehagligt, utan bara så förbaskat fint. En sådan värme var det längesedan jag kände. Och det är din förtjänst. Du är fantastisk, vilken gåva att få träffa dig (flower) Tusen och åter tusen tack! Kram

Svar: Tusen tack för ett fint inlägg:) det var jättekul att träffa dig också, vad härligt att du nu vet att du inte behöver vara rädd:) många kramar Anette (flower)

2013-08-13 16:27:24 - Jessika Z, annjess@live.se

Hej Anette! Tack för din blixtsnabba insatts hos mig!Du räddade mig fr den otroligt besvärlig anden som inte ville lämna mig i fred! Är så tacksam över att du inte gav dig! Jösses d var en pers "han" var enveten och hal som en ål el snarare som 2 ålar... :D Kram

Svar: Tack själv:) ja! Det var en enveten en8-) men skam den som ger sig, hahahah, jättekul att träffa dig. Kramar Anette (heart)

2013-08-10 18:22:31 - Emma Dahlgren, ekdahlgren@hotmail.com

Anette!
Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att ha träffat dig. All min tvekan jag haft är som bortblåst och jag känner ett enormt lugn när jag vet vem som är med mig. Jag vet att vi kommer att träffas igen för du gjorde ett stort intryck i mitt liv. Tack! Du är en stjärna. Kram

Svar: Tack snälla du(heart) vad gullig du är. Härligt att veta att du har din ständiga följeslagerska med dig;) ha en fortsatt fin helg och tusen tack för ditt fina inlägg(heart) kram Anette

2013-07-28 20:36:33 - Gunilla, gunilla _daun@hotmail.com

Tack Anette, att har fått vårt hus så lugnt,och att barnen sover i sina sängar, att du prickade så rätt på personer..tusen tack kram Gunilla Daun(heart)

Svar: Tack själv:) härligt att dom sover gott nu:) många kramar Anette (star)

2013-07-18 22:25:11 - Suzanne Olsen , Suz@me.com

Ville bara titta in och tacka för att du finns. Du är en så fin människa, hjälpsam,empatisk och alltid ett härligt bemötande. Ditt sätt att behandla dina medmänniskor är helt unikt. Varje gång jag träffat dig så mår jag så himla mycket bättre än innan. Tack snälla Anette (heart) kramar suz.

Svar: Men oj! Vilket fint inlägg du har gjort. Jag blev verkligen jätteglad och rörd över dina fina ord. Och idag behövdes det extra mycket för nu sitter jag på jobbet och längtar sååå efter semester. Så skrev du så fint och genast kändes allt mycket bättre. Så tusen tack för att du värmde mitt hjärta. Många kramar Anette (heart)

2013-07-15 17:45:38 - Rossi

Älskade Syster
TACK för ett givande samtal. Behövde verkligen detta. (heart)

Svar: Självklart finns jag här(heart) tänker på dig fina rossi:) kram kram Anette

2013-07-04 22:41:07 - Karianne

Tack för ett intressant möte i dag! Mycket att komma ihåg nu :) Det skall bli spännande att se om barnen kommer sova bättre i natt.

Svar: Tack själv:) det var ett jättetrevligt möte och jag hoppas att du kan få lite lugn runt dig nu:) kramar Anette(heart)

2013-06-15 21:08:03

2013-06-15 20:16:37 - Dina
Bra medium du är Anette! Dina läromästare måste känna sig avundssjuka.Gamla kända läromästare i andlig utveckling har Changserat. Vad dåliga dom är! Bode man ens betala för att gå till dom?Var hos ett medium ,.skall ha varit med i okända.Mer osäkrare människa får man leta efter och betalade 1000kr för pratstunden.Det var mer ett lockande hur jag reagerade.Ja det kanske fanna någon man med vitt hår någonstans.Men mer kunde hon inte förtydliga. Sen så har jag vart på storseanser som denna kvinna var försenad till och kunde högst få fram 3 stycken på 2 timmars seans.Inget man ger pengar för att se en helnipprig människa stå där framme och stamma.Du är klart bäst vännen!

Svar: Hej DIna! Tack för ditt fina inlägg. Tråkigt att det blev så fel med det andra mediumet. Som du ser så har jag tagit bort personens namn för jag vill inte skapa någon hetsjakt på denna person. Vissa går man helt enkelt inte ihop med medans andra funkar det hur bra som helst med. Så är det bara:) men det är riktigt tråkigt om du fick betala mycket pengar och kände att det inte alls var bra. Då blir man ju så himla besviken. Hoppas att nästa du träffar är riktigt kanonbra så att du känner att du fick med dig mycket gott. Önskar dig en härlig sommar(heart) många kramar Anette (flower)

2013-05-29 01:11:22 - Isabella, Isabella__k@hotmail.com

Tack för ett underbart möte vid en perfekt tidpunkt i mitt liv. Din vägledning och gåva har hjälpt mig få lite mer klarhet i mitt liv. Jag vet att vi kommer ses snart igen, och jag ser fram emot det. Tack igen! /isabella

Svar: Tack själv:) hoppas att du får en fin resa och att vi snart ses igen. Kram Anette (heart)

2013-05-26 20:42:48 - Elin Pernestam, elin.pernestam@atea,se

Hej Anette!
Tack för idag. Känner mig lugn och nyfiken på vad som komma skall. Känns tryggare i lägenheten, mer ro. Tack:) Kram(flower)

Svar: Tack själv lilla elin(heart) vad bra att det känns lugnt och skönt:) kram Anette (flower)

2013-05-20 21:10:28 - Åsa Jansson

Hej Anette!
Tusen tack för din hjälp idag 20/5 & vid ett tidigare tillfälle i år. Härligt att få din hjälp. :) Hälsningar Åsa

Svar: Tack själv åsa:) kram Anette (flower)

2013-04-24 12:17:17 - Monica Wallman, monica.wallman@gmail.com

Hej underbara Anette ,
Tack för igår, det var jättespännande,
Också lite konstigt. Förstod inte varför
Gubben ville ha kontakt med mig. Jag var helt slut efteråt. Men det kanske klarnar så småningom.
Många kramar från Monica
(heart):D

Svar: Tack själv kära du. Ibland är det så att dom bara kommer för att visa att dom finns runt omkring och tittar till dig så att du har det bra:S många kramar anette(heart)

2013-03-24 19:40:53 - ing-marie andersson, ingmarieab@gmail.com, ingmarieab@gmail.com

tack anette att du rensade ut i min lägenhet och visad den anden som fanns där till ljuset så det blev frid o energie igen tack änn en gång många kramar ing-marie

Svar: Tack själv:) roligt att kunna hjälpa till. Må så gott(star) många kramar Anette (flower)

2013-03-22 14:56:08 - Daniel Persson , D.p@yahoo.com

Tack Anette för en grym sittning. Skall ärligt säga att jag var väldigt skeptisk till detta, men när du började berätta om min mormor och beskrev i detalj hur hon bodde, hur hon såg ut och vad hon jobbade med höll jag seriöst på att svimma:) hur kunde du veta?? Du sa saker som bara jag och hon visste om och det var så otroligt häftigt att få höra från dig som inte ens visste mitt efternamn. Jag är så tacksam och glad att jag gick till just dig Anette. Många kära hälsningar Daniel (flower)

Svar: Tack snälla du för ett jättefint inlägg:) vad bra att du känner så, då kommer du att fortsätta att prata med mormor nu precis som hon ville. Lycka till i din egen utveckling.(flower) Anette

2013-03-18 18:59:25 - Sanna Edlund , Sanna83@yahoo.com

Hej! Ville bara titta in och säga hej:) älskar din hemsida, lätt att förstå utan en massa onödigt krångel:) precis som du, lättsam, rak och ärlig och så kärleksfull . Tack för att du finns.
Kram Sanna (flower)

Svar: Tusen tack för ditt fina inlägg(heart) kram anette:)

2013-03-05 07:10:05 - Hanne, hanne.geiger@hotmail.com

Hej! Jag får tacka för en intressant helgkurs, den var Verkligen givande.
:D Kram Hanne

Svar: Tack själv:) kram kram(star)

2013-01-19 23:53:40 - Rossi

Hej du underbara människa! :D
Saknar dig men vi ses ju snart ute i trollskogen. Kram till dig och familjen. (heart)

2013-01-06 11:58:56 - Rozie, moonrozie@hotmail.se, ruggugglan.wordpress.com

Hej, Anette. Intrssant sida du har. Hit återkommer jag gärna igen. ;)

Kram/Rozie Herrmann

Svar: Tusen tack:) din sida är också jättefin(heart)

2012-12-22 19:10:22 - Rossi

Önskar dig och din fina familj en riktigt God Jul och ett riktigt magiskt Gott Nytt År. Hoppas att vi ses snart. (inlove)

2012-12-21 16:59:18 - Anette

Vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år:) Hoppas att ni alla får ett glädjefyllt år med massor av kärlek och ljus och omtanke(heart) juliga kramar från Anette:)

2012-12-04 21:16:50 - Monica Wallman, monica.wallman@gmail.com

Hej igen Anette,
Det var helt underbart att träffa dig.
Jag fick svar på många frågor. Vilket kommer att hjälpa mig att släppa vissa saker som jag ältat.
Kommer att kontakta dig igen,för jag har en del andra undringar om helt andra saker(heart):D

Svar: Tack själv monica:) det var jättetrevligt att träffa dig också. Många kramar anette(heart)

2012-11-29 20:57:34 - Rosa, rgocial@gmail.com

Hej Anette!
Tack för senast! Det var mkt givande. Försöker nu gå vidare och sluta tänka så mkt på det som varit.
Vet nog nu med största sannolikhet vem som kom fram (de mörkblåa vackra ögonen du beskrev). Har hänt lite oförutsedda positiva händelser efter mitt besök med just namnet på denna dam... Fantastiskt!! Ha det fortsatt bra, vi lär synas längre fram... kram :)(inlove)

Svar: Tack själv kära du:) hoppas att vi ses snart igen:) kramar från mig(heart)

2012-11-17 20:44:49 - Tania, tania.clamp@me.com

Ditt namn Tania

Hej :-)
Jag känner mig helt salig över att jag har hittat dig!! Dina krafter vibrerar ända in i mitt vardagsrum :-)
En annan anledning över att jag känner mig salig & tacksam över att jag hittade dig, är för att du arbetar med trancehealing.... jag har letat ett tag efter någon med detta arbetssätt och vill utveckla detta hos mig.
Jag tackar universum för denna möjlighet!
Ljus och kärlek...


Svar: Tusen tack för fint brev(flower) kram Anette:)

2012-11-02 23:12:56 - Roja

Once in a lifetime experience det kallar jag mötet med dig Anette!
En dag man aldrig glömmer bort, du gav mig så mycket glädje. Allt du beskrev och sa till mig var sant och kommer förmodligen att bli sant. Nu kan man andas känns det som efter mötet med dig.
Tack för denna gåva (star) jag fick utav dig, ha en underbar kväll!
Kram Roja

Svar: Tack själv roja(heart) det var jättekul att få träffa dig också. Många kramar Anette.

2012-10-29 20:33:56 - Amanda Gustafsson, amanda.gustafsson@yahoo.se

Hej mamma jag älskar dig så mycket jag tänkte skriva lite till dig och brätta hur mycket jag älskar dig du gör allt för mig du är bästa mamman som fins när jag är ledsen så tröstar du mig du vet inte hur mycket du bytyder för mig du är bäst jag önska att alla barn hade en sån mamma du är(heart)(heart)(heart)

Svar: Tack min älskade fina Amanda(heart) jag är så glad att jag har dig, du är alltid en fin underbar unge med ett soligt leende som alltid gör mig glad. Jag älskar dig(heart)(heart)(heart) mamma(heart)(heart)

2012-08-26 16:17:18 - Frida, fridasoderlund@live.se

Hej Anette.
Tack för senast , det var riktigt trevligt att träffa dig och jag kämpar med dina tips och råd. :) Jag kommer nog framåt med det oxå. Kommer definitivt komma tillbaka till dig och prata mer om Min lille Kille E . Han känns ändå mysig att ha med sig runtomkring. Att bara veta känns riktigt bra :)
Tack för alla tips och råd.

Svar: Tack själv:) det var roligt att träffa dig, det kändes som om vi hade träffats innan på något sätt:) må så gott och tack för ditt inlägg. Kram Anette.(star)

2012-08-13 20:41:28 - Jeanette, hoppzanza@gmail.com

Hej Anette, jag vill bara säga HEJ! Det var längesedan jag var inne på din sida. Du har ändrat den. Jättefin!
Vi ses, kram Jeanette

Svar: Hej Jeanette och tack för senast. Det var verkligen en fin lägenhet du fått och där kommer du att trivas finfint:) kram Anette.

2012-08-08 14:00:23 - Käthe , Namn sens@hotmail.com, Www.123minsida.se/kathesanglar

Hej! Vilken fin hemsida du har . Du har rätt att det är nog så att man måste vara med om något tragiskt för man ska kunna hitta ditt för att kunna bearbeta. Tusen tack för du skrev på min hemsida mvh käthe

2012-07-25 12:43:41 - Linda

Hej Anette, tack så mycket för att du kom hem till mig och rensade ut dålig energi i min lägenhet. Känns lättare att andas här nu :)
Kram Linda(flower)

Svar: Hej! Vad skönt att det känns bättre:) kram Anette(flower)

2012-07-16 09:32:47 - Petra

Önskar dig och dina en fin sommar och en härlig semester. Allt som du berättade för mig har stämt på pricken, så himla himla coolt:) Kram Petra(flower)

Svar: Tack! Det var roligt att höra Petra:) Hoppas att du får en fin sommar du också. Kram Anette(flower)

2012-06-26 13:03:36

Hej Anette...

Vi pratades vid via telefon för inte fullt ett par år sedan. Tyckte om dig, din ödmjukhet och framtoning. Skulle gärna vilja göra om det.
Vill inte störa om du är mitt i någonting. Jag slänger iväg ett mess på FB också då jag hittade dig där. :)

Behöver din vägledning...

Kram från Anette i norr...

2012-05-17 20:14:33 - Michael

Tack för en intressant upplevelse.(flower)

Svar: Tack själv:)

2012-04-30 11:19:22 - Anneli Lantz, anneli_lantz@hotmail.com, www.kolmardensmagi.se

Du har själv en jättefin sida :)Tack för att du tittade in på min. Känner på mig att vi snart ses (heart)

2012-04-20 17:58:23 - Anita H

Jag vill tacka Anette för de behandlingar hon gav mig. Jag hade muskelspänningar av stål och nu är det liv i kroppen igen. Transhealing kan jag rekommendera. Andevärlden är med oss och sätter liv i våra kroppar.

Svar: Tack:) det var roligt att höra att det funkar så bra för dig(flower) kram;)

2012-03-06 17:19:30 - Sabina

Hej Anette:) Vill bara kika in och tacka för att du hjälp mig så mycket med så många olika saker. Allt från att vara stöttande till att peppa mig i olika situationer i livet. Du är en ängel.
Kram Sabbe:)

Svar: Tack:) det var snällt skrivit(heart)kram(star)

2012-02-23 04:49:50 - Knut Pedersen, Knt.pedersen@gmail.com, www.ghdrettetanginorway.com

Super bra side, blir kjempe morro å følge dere videre. Dette kommer til å ta av

Svar: Tack Knut:)

2012-01-29 14:27:48 - marina, minapina@hotmail.com, www.marinashundmassage.n.nu

Tack för igår :) kram

Svar: Tack själv:) kram(heart)

2012-01-29 10:24:29 - Rossi

Tack för ditt besök. Va sååå roligt att träffa dig igen. Du underbara människa. Ser fram emot februari. Hälsa familjen.
Kramar (heart)

Svar: (heart) Tack själv bästa Rossi:) vi ses snart, kram(heart)

2011-11-07 19:11:58 - Linda, linda.larsen@live.se

Hej Anette!

Ville bara tacka dig för den vägledningen jag fick, det värmde otroligt mycket att få veta att bla min mormor är med mig.. Du bad mig att adda dig på facebook men har inte lyckats hitta dig där.. Jag var och besökte dig i somras i Ametistgrottan och var ev intresserad av att gå en kurs hos dig, du skulle uppdatera ang detta på din sida på fb... Vad heter du där?
Mvh Linda (flower)

Svar: Hej Linda och tack för ditt fina meddelande:)jag heter Anette Gustafson på fb. Jag skickar ett mail när jag ska ha kurs. God jul och gott nytt år. Kramar Anette(heart)

2011-10-22 18:41:14 - Mirre, mirettesahlin@gmail.com

Hej Anette! Hoppas allt är bra med dej, ser fram emot nästa gång du kommer till Rydal! :D (heart)

Svar: Hej:) tycker jag också, saknar er alla(heart) kram(heart)

2011-10-22 15:33:12 - Rossi

Saknar dig och ditt roliga allt.
Kram (heart)

Svar: saknar dig också Tossi, kram kram(heart)

2011-10-15 21:52:36 - Din vän

Bra mediala budskap med denna trevliga varelse.Hon ger oss styrka att fortsätta framåt i livet som leder oss fram till våra nära anhöriga som finns på den andra sidan alltså inte så långt borta ändå en tunn vägg mellan dom avlidna och levande. Du har lärt oss att vi lever vidare i en annan atmosfär än denna och att du även i dina sorger kan gå vidare för du vet att du kan träffa dina döda nära genom andra medium. Lycka till:D(heart)(flower)

Svar: Tack för ett jättefint inlägg(heart)

2011-09-25 12:56:18 - Emelie, emelie.d@live.se, www.emeliejane.com

Ville bara tacka dig o säga att du gav mig den lilla extra energi´knuffen jag behövde för att kunna göra förändringar i mitt, bara några dagar efter jag vart hos dig så började det ramla in massa bra saker i mitt liv och jag fick styrkan att göra mig av med dom mindre bra,, stort tack till dig du e en underbar människa (flower)

Svar: Tack själv Emelie:) underbart att allt blivit så bra för dig. Kram:)

2011-09-20 19:18:24 - Mona

Hej Anette,
transhealingen härom dagen var fantastisk, helt underbar. Har fortfarande lite "träningsvärk".
Vi hörs. Ha det gott !!!
Kram (heart)

Svar: Tack Mona! vad glad jag blir:) Hoppas att träningsvärken snart går över:D Kram kram(heart)

2011-09-14 05:23:46 - Tina Rönn Lindjern, tinaronn@yahoo.se

Hej Anette!
Vill tacka för ett mkt trevligt besök.Skönt att få bekräftat att det man känner av är rätt. Underbart att du fick kontakt med min farfar och andra. Lill jycken har varit mkt lugnare sen du var här,skäller inte mot nåt man inte ser ;) Kommer att höra av mig snart igen ang utveckling. Kramar från mig och jyckarna/Tina

Svar: Hej Tina! Tack själv och vad härligt att allt känns bra;) många kramar till dig och dom goa vovvarna(heart)

2011-08-24 13:56:09 - Din Man

Min älskade hustru och livskamrat, jag kan inte och vill inte tänka mig hur mitt liv hade varit utan dig, du är mitt allt och jag älskar dig så mycket.
Din Man (heart)

2011-08-21 20:11:19 - Lena Engdahl, lena.birgitta.engdahl@gmail.com, l

Hej Anette!
ja..nu har det snart gått en vecka sedan du var hos mig. Det var mkt trevligt besök. Särskillt då du fick kontakt med Ejvind...det kändes sååå skönt. Levt på detta ....det har blivit lugnare oxå. Gott att ha dig ifall det skulle uppstå ngt nytt. ha det gott o kram./ Lena!(flower)(flower)(star)

Svar: Tacks själv Lena:)alltid lika trevligt att träffa dig. Skönt att det är lungt och skönt i lägenheten:) många kramar till dig(heart)

2011-08-19 20:03:30 - Rossi, rosita.sahlin@telia.com, www.rositasahlin.tk

Älskade syster i andlighet.
Tack för ditt besök på föreningssidan och hemsidan. Snart är det dags. Vi måste bara träffas. Saknaden är stor. Hälsa familjen.
Kram (heart)

Svar: Japp det är verkligen dags att träffas snart igen. Vi får prata ihop oss om något. Kramar(heart)

2011-08-06 21:22:21 - Lena Engdahl, lena.birgitta.engdahl@gmail.com

Hej! sitter med syrran i min nya lya, känner att jag har besök av ngn. Men vem det kan vara vet jag inte.Skulle vara kul om du ville göra ett besök när du har tid. <Nyfiken av mig.

Hälsning Lena ...0730761149.

2011-07-26 05:40:43 - Camilla

Du är en otrolig människa Anette. Tänkte bifoga en vacker bild på en skyddsängel till dig här i din gästbok men de gick inte. Får bli Blommor i stället.. (flower)(flower) (flower)

Kram Camilla med tvillingarna

Svar: tusen tack Camilla(heart)jättegulligt av dig. kram(flower)

2011-07-11 18:51:37 - Ulla

Hej Anette.
Sökte ditt telefonnummer och trillade åter in på din hemsida. Jag har inte skrivit tidigare här, men vill uttrycka hur tacksam och lycklig jag är över att du gav mig nyckeln till den dörr som jag så länge velat öppna men inte visste hur...Kram(flower)

Svar: Tack själv Ulla(flower) kram(heart)

2011-05-25 19:39:49 - Linda, adina_gbg@hotmail.com

Idag klev jag in på Ametistgrottan och så snopen jag blev -det fanns ingen meditations-cd av dig.. Hoppas det kan bli ditt framtida projekt!
(heart)

Svar: Förstår att du blev snopen, cd:n finns men den måste tryckas upp i nytt för alla sålde slut första svängen:) kram:)

2011-05-18 07:43:35 - Sara

Ville bara tacka för senast och säga att jag tycker att du är grym:)
Du är mycket pricksäker och så är du ju såå himla go och ödmjuk. Hoppas att vi ses snart igen:D Kram Sara(flower)

Svar: Tack själv Sara(flower) Kram kram:)

2011-04-04 20:15:46 - Din man, magnusciserv@yahoo.se

Min älskade vackra hustru(heart) Det var ett tag sedan jag skrev något på din gästbok så då gör jag det nu:) Jag älskar dig så otroligt mycket och kan helt ärligt såga att jag fortfarande är kär i dig och har samma känslor för dig nu som jag hade då för 12 år sedan. helt underbart att man kan känna så fortfarande, i och för sig inte så konstigt jag har ju den underbaraste kvinnan i världen. Jag älskar dig min ängel(inlove)

Svar: Tack min allraste finaste underbaraste kärlek(heart)(heart)(heart)Jag älskar dig(heart)

2011-03-20 18:31:05 - Adeline

Hej moder. Ville bara säga att jag tycker du är bäst. Puss
Pulle.(heart)

Svar: Tack älskling(heart)eller var det inte Harry Potter som du kallades??? älskar dig(heart)

2011-02-28 19:53:21 - Anne-Li

Tack för idag!(heart)

Svar: Tack själv(heart)

2011-01-29 17:28:56 - Sara & Inger, sara.mansson@hotmail.com

Hej vi vill bara tacka för idag och säga att du hjälpte oss jätte mycket. Kram Inger & Sara :)(heart)

Svar: Tack själva:) kram kram(heart)

2011-01-03 22:05:41 - Erica, ericapetersson@hotmail.com

när kommer du till Ljungby nästa gång?

Svar: Hej Erika! jag kommer i februari:):)

2010-12-25 21:40:22 - Lena Andersson, lenaa78@hotmail.com

God jul önskar jag dig och din familj:) kram kram kram(heart)

2010-11-21 18:44:28 - Maggan , maggan.kindal@telia.com

Hej vännen. Ville bara heja och säga att jag saknar dig- väldigt längesedan en sittning, snart dags igen tror jag. Tiden bara flyger iväg.
Kram Maggan Kindal.

Svar: Vad roligt att höra från dig Maggan, kram kram:D

2010-11-05 13:46:38 - Din man

Hej min alskling, jag ar nu i Puerto Rico och saknar dig mer an nagonsin......alskar dig sa mycket(heart) Kling kling moshi ohh (inlove)

Svar: Jag saknar och älskar dig oxå(heart)

2010-09-28 12:59:01 - Marita

Hej Anette har du någon mer kurs i Göteborg snart ? Saknar kurserna hälsningar Marita

2010-09-18 12:31:38 - Malin, flisan27@telia.com, www.kavithas.blogg.se

Hej Anette!! Tack snälla för sittningen idag. Du hjälpte mig verkligen i rätt riktning. (inlove):) Kram från Malin

Svar: Tack själv Malin:)kram kram(flower)

2010-09-07 23:35:40 - Anna-Lena, a-ljg@live.se

Hej Anette! Tack för min sittning idag.Du värmde och gladde mig!
Vi ses nog igen!kram;)(flower)

Svar: Tack själv:) kram(star)

2010-08-12 16:02:49 - Jag

Ælskar dig mest av allt min ængel(heart)

2010-08-03 12:38:54 - sonesson, sones1@telia.com

Hej på er!
Vill bara säga tack för eran gästfrihet, det har varit underbart att få komma till er,alla har varit jätte nöjda. Zoey däckade i tvättstugan när vi kom hem :D kram på er alla Tomas Pernilla och c/o

Svar: Tack själva:) det har varit jätteroligt att ha er alla här:) vi ses ju snart igen och då följer Sture med(heart)(heart)(heart) Kram kram(flower)

2010-08-01 22:54:33 - Eva Axelsson , wynot55@hotmail.com

Hej Anette kikade in hittade denna fina sida (star)ville bara säga Hej och önska dig en god fortsättning på sommaren o hoppas fortfarande vi ska hinna ta en fika en dag :) kramen

Svar: Det samma Eva:) vi får väl se till att ta den där fikan snart;)kramar till dig(flower)

2010-07-27 15:49:44 - Annika, info@stigen.dinstudio.se, www.stigen.dinstudio.se

Tittade in en sväng och lämnar en hälsning. (flower)(flower)
// Annika

2010-07-16 22:52:07 - Madiva, madiva@spray.se

Hej Anette

Jag är så glad att vi har träffats och tacksam för din hjälp.Jag är imponerad och jag känner mig priviligerad att jag har fått lära känna dig. Vi ses på torsdag !
Kraaaaaaaaaam och god natt!

Madiva :D

Svar: Hej:) tack själv, det var jättetrevligt att lära känna dig oxå, vi ses snart igen. Kram kram(star)(star)(flower)

2010-07-11 21:27:24 - Mannen

Hej baby(heart)!! sitter på ett tråkigt hotellrum i Amsterdam och längtar efter dig min sköna;(, men i morgon kommer jag hem igen och det ska bli skönt med semester nu8-), älsksr di min ängel

Svar: underbart blir det(heart)(heart)(heart) jag älskar dig;)

2010-07-07 17:47:07 - Anki, ann-christin.nilsson@vgregion.se

Hej Anette!(heart)
Vill bara säga att jag längtar efter att träffa dig....skulle behöva det så otroligt mycket....
Kram Anki

Svar: jag är hemma:) ring så fixar vi ett litet möte. Kram kram(heart)

2010-07-03 09:46:11

jag älskar dig din dotter felicia (inlove)

2010-07-03 09:41:59

HEJ mamma ;) du är den bästa som jag vet du stller upp för oss hellA tiden puss (inlove) din dotter feliicia (flower)

Svar: Tack min fina Felicia(heart) jag älskar dig(heart)(heart)(heart)

2010-06-18 08:39:54 - anette bengtsson, anette-2009@hotmail.com

Härligt att du gjort en meditationsskiva....
Önskar dig en fin sommar/kram

Svar: Hoppas att du också får en fin sommar:)kram kram(heart)

2010-06-16 19:27:11 - christina, bubblancina@gmail.com

Tack för att du tog tid med oss i Örbygården....du gav oss alla lite att tänka på och kan gå vidare lite till..ser fram emot en helg med meditation och diverse.... ha en skön sommar så hörs vi av!!!! jättekram cina

(heart)

Svar: (heart)Tack själv:) Ha nu en fin sommar!! Kram Anette

2010-06-15 09:59:42 - Siv

Hej Anette
vad kul at du har en skiva på G. Vanlig meditation som jag kan göra eller någon ny variant?
Hoppas på en njutbar sommar 8-)
Siv (flower)

Svar: Hej! Ja det är en vanlig meditation som du själv kan göra när du känner för det:) Hoppas att du får en fin sommar(heart) Anette:)

2010-06-10 21:38:31 - stina

hej har hört om din cd, var kan den köpas.

Svar: Hej! Har inte blivit klar med fodralen än så den finns inte riktigt klar ännu:) men när den är klar så kommer jag att skriva det här på hemsidan och den kommer även att finnas på Ametistgrottan(heart)Anette;)

2010-05-25 10:33:36 - Catrin Johansson, catrin.johansson1@comhem.se

Hej Anette! Din skiva är underbar!!! Nu kan jag meditera när jag vill!!! Vad gjorde du med mig i fredags egentligen? Jag blev pigg och fick en stor dos energi, som jag så väl behövde, tack!:D
Ha det nu så gott!
Kram Catrin(heart)

Svar: Ååå vad glad jag blir:) Hopppas att allt är bra med dig. Många kramar(heart) till dig

2010-05-16 20:23:12 - Catrin Johansson, catrin.johansson1@comhem.se

Hej Anette! Ryktet har nått mig att din skiva äntligen är klar så nu undrar jag när den finns tillgänglig! Ha det nu så gorr så hoppas jag at vi ses snart. Kram Catrin(flower)

2010-04-25 15:03:35 - söstera Britt, britt@ametistgrottan.se, www.ametistgrottan.se

:D Tack snälla go du för den gosiga healingen du gav mej :P känner mej mycket piggare nu längtar till nästa gång. kram från mej(heart)

2010-04-22 15:40:01 - Torbjörn Samuelsson, tbs@allt2.se

Hej Anette och tack för senast. Workshopen i transhealingen var intressant (star)Stor kram ha en fin sommar(flower)


2010-04-20 19:15:02 - Bosse, bosse.smoke@gmail.com

Hej Anette! Tack för ett fint samtal på "fiket" i Gårda! Trevlig hemsida du har skapat. // B

2010-04-18 19:37:25 - Pernilla Sonesson, sones1@telia.com

Tack du underbara människa för samtalet sist. (heart) du är bara för go. Hälsa familjen Kraaaaam Pernilla

2010-04-12 11:53:24 - Madelene Öhlund

Hej Anette och tack för senast. Utbildningen i trancehealing var otroligt intressant och du är fantastisk lärare. Ska försöka komma på din helgutbildning i Arvidsjaur.
Jag ringer dig nästa vecka.
En stor varm kram från mig

Svar: Hej:) tack själv! och tusen tusen tack för att jag fick spela in min cd:)utan er hade jag nog aldrig kommit till skott, men med Patriks fina musik så blev det väldigt bra. Och med er peppning:) många goa kramar från ett vårlikt Göteborg.(heart)

2010-03-25 21:48:19 - Britt o Roger Ametistgrottan, britt@ametistgrottan.se, www.ametistgrottan.se

Vi tänker o känner för dej i denna svåra stund finns inga ord men du vet var vi finna kramiz från oss i grottan ;((heart)

2010-03-12 13:48:23 - Anne-louise, nyniels@msn.com

Hej tack för de bra samtalet igår. Jag ska hälsa från min dotter till dig, hon blev glad att de var dig ja hade spått mig hos. världen e liten. anne-louise(heart)

Svar: ja världen är liten:)ha det nu riktigt gott och hälsa tillbaka till din dotter, kram Anette(heart)

2010-03-04 13:37:35 - sonja Petersson

Hej Anette! Ville bara säga några ord till dig. Jag vill tacka dig för att du är en genomsnäll och ödmjuk medmänniska och du tar dig alltid tid när jag ringer och tjatar på dig:| jag vet att du jobbar heltid och har en stor familj men ändå finns du alltid där med ditt fina hjärta:D tack snälla du(star)
Kram Sonja(heart)

2010-02-19 09:45:09 - Annika, annika.rasmusson@live.se

:DTusen tack för ditt senaste besök!
Bara geno att du kommer mår man mycket bättre.
Tack för råden från dig och Mormor!

2010-01-11 16:21:19 - Malou Palmqvist

Hej Anette och tack för senast!!
Så givande, jag har fått mycket att tänka på, och mycket att lägga bakom mig;);)
kram kram (star)

2010-01-10 18:30:09 - Jeanette

Hej Anette! Tack för att du tog dig tiden att komma. Det är ALLTID så fint att träffa dig. Ska bli intressant att följa utvecklingen nu när L. har dragit sig tillbaka. Fick en påhälsning senare på kvällen, försvann som en rött ljussken omgivet av vitt ljus, underbara själ.
En underbar själ är även du. TACK.
God bättring och vi ses!
Kramar J

.

2010-01-08 15:39:09 - Kia, kia1966@live.se

Skickar en kram från ett vitt å kyligt Piteå. I morse var det -28,6. Trodde att jag skulle frysa ihjäl när jag var tvungen ut :( Slå gärna en signal när du har tid!
Kram (flower)(heart)(star)

2010-01-07 16:30:02 - Annika, info@stigen.dinstudio.se, www.stigen.dinstudio.se

Hittade hit via dinstudios hemsidor/kategorier. Fin och intressant sida.
// Annika (flower)

2009-12-30 10:57:36 - Mikaela Jonsson

Gott nytt år Anette och familjen:) Hoppas att du får ett finfint år med mycket kul och mycket kärlek, hör snart av mig för ett litet möte. Många kramar Mickan.(heart)

2009-12-27 15:02:51 - Christina Hidstedt, hidstedt@tele2.se, www.skogsdals.se

(star)Hej Anette och God fortsättning. Jättefin hemsida du har...önskar dej ett Gott Nytt År och hoppas vi ses snart(flower)Kram kram

2009-12-20 11:33:18 - Rossi

Vill tacka dig för en, som vanligt, underbar lördag. Du kommer till oss med glädje, kärlek, värme och detta härliga leende. Mina vänner är så nöjda när dom går. Detta värmer mitt hjärta, att dom får privilegiet att få träffa dig. TACK!
Vill också passa på att önska dig och din härliga familj en riktigt god jul och ett nytt fantastiskt och magiskt år.
Ljus och Kärlek till er från oss alla i Rydal. Kram (heart)

2009-12-06 11:24:23 - Anneli Magnusson

Hej Anette(heart)
Vill önska dig och familjen en god jul och ett gott nytt år:)
Hoppas att vi ses snart igen. Många julkramar Anneli(star)

2009-12-03 13:23:37 - Siv

Hej
det var ett tag sen och vilken kanon:|fin hemsida du har nu. God Jul (heart)från ett kylslaget men vitt och fint Norrbotten

2009-12-01 10:25:18 - Anneli Kristianson

(heart)Hej Anette! Tack för att du finns och för allt du hjälper mig med:)Hoppas att du och din stora familj får en härlig jul och ett fantastiskt gott nytt år. Kram Anneli.

2009-11-24 13:01:14 - kia

Hej
Kul sida

2009-11-14 10:37:09 - Tina, tinabeautyandsoul@hotmail.com

Hej vännen! Härligt med din hemsida, beundrar dig och höjer dig till skyarna min ängel. Tänk att allt det vardagliga får ta så mycket tid... men vi ses, om inte fysiskt så i tankarna. Kramar till er alla från oss alla(heart)

2009-11-11 08:09:00 - Lena Olsson

(star)Du är som en ängel:) Glad ljus och fylld med överaskningar. Kram Lena:)

2009-11-10 20:38:29 - Helena sandberg

Heej gumman! Vilken jättefin hemsida du har fått!!! hälsa dom små hulliganerna så gott ifrån mig! :-) må så gott o hoppas att revbenen mår bättre!! puss o kramar:D

2009-11-05 15:37:07 - rossi

hallå vännen
hörde att du var på väg ner igen...hur kul som helst..hoppas att det löser sig... hör av dig om du behöver hjälp ;)
kram till dig och din familj (heart)

2009-10-31 22:16:16 - rossi

Älskade Syster
Tack för en helt underbar heldag. Tänk att det kan vara sååå underbart att få träffa dig varenda gång. Blir helt varm i hjärtat. Och det känns så tomt när du åkt. Alla dessa skratt och konstigheter. Detta med Mister Table va ju bara såå himla kul. Vill bara se Tagnus ansikte när vi ses och hälsar på MR. T.
TACK du underbara människa. Hoppas vi ses snart igen.
All ljus och Kärlek till DIG och din fina familj.
Kram

2009-10-30 10:39:07 - Gittan

Tack för en helg som gick alldeles för fort. :) Så spännande och trevligt.
Kramar från A-jaur!

2009-10-28 11:42:24 - Annika, annika.rasmusson@live.se

Hej Anette!
Vill bara tala om igen hur mycket du betyder för mig.
Nu vet jag att du skadat dig och så.
Men jag har skrivit till dig på din hemmail lite om du vill kolla.
Nu mår jag bättre med både värk o det jag skrivit om.
Men kolla om du hinner och så.
Krya på dig o kramar från Annika.

2009-10-26 16:24:42 - Kia, kia1966@live.se

Tack för en helt underbar helg! Ser framemot sommaren då du kommer tillbaka! Har inte skrattat så mycket på länge och det var en toppengrupp :)

Svar: Ja:) det var en toppenhelg med goa tjejer:) Kram kram!!

2009-10-21 11:00:44 - Annelie, ulups@live.se

Hej Anette!
Vill bara tacka för en trevlig,mysig och intressant kväll hos Britta den 19oktober. Ser fram emot nästa gång.
Kram Annelie!

2009-10-20 13:04:44 - Carola, tadetmedro@hotmail.com

Hej Anette!
Tack för en härlig och givande kväll hos Britta den 19 okt. Den gav mig mycket! Ser fram emot nästa gång!
Kram Carola

2009-10-14 08:25:42 - lotta, charlottehansson@hotmail.com

hej anette!
lotta och ville som skriver...det var trevligt i karlskoga, hörde att du skulle åka till helgen igen... funderar på det också, kanske,kanske......
fin sida du har, spännande och intressant
vi hörs

2009-09-30 08:36:26 - Anette

Tack för all fina inlägg i min gästbok:) det värmer att läsa och det gör det ännu roligare att fortsätta med det jag gör:) Tusen kramar Anette.

2009-09-29 18:43:01 - Christine

Ja visst är hon underbar denna vackra ängel som håller seanser. Förstår inte hur hon bär sig åt?men men varje gång vet man vem det är som kommit över för att ge budskap,hon är väldigt tydlig i sina budskap och får fram väldigt mycket information från andevärlden. Det är sällan särskilt nedstämt när man kommer till henne,hon är en god och glad person som alltid visar respekt för det hon gör,och för andra människor,och mycket ärlig person och är van att ta ansvar och ta hand om vännerna både på denna sidan och på andra sidan.

Svar: Tack för dina fina och värmande ord(heart)(heart)(heart)

2009-09-19 19:49:38 - Rossi

Du din underbara härliga Vän!
Vilken härlig och solig dag det varit och den har jag fått tillbringa med Dig. Det är inte mycket som slår detta. Eller ja kanske Oscar då, förstås =D
Du kommer med ditt sprudlande leende och sprider skratt runtikring dig. Ditt goda humör gör så att hela Rydal lyfter på ända. Och det med rätta! Alla dessa härliga energier. Och farfar, förstås, han missar aldrig något. Nyfiken som han är.
Ett fång av rosor och ett famnatag som tar musten ur dig vill jag ge dig. Älskar dig min Andliga Syster.
På återseende!! =D

PS. Personliga påhopp tar bara på den värdefulla energin. Och slår tillbaka trefallt. Tankens kraft eller skrift rusar ut i universum och kommer tillbaka med slagkraft. Det vet väl alla.

2009-09-17 15:28:01 - mummi

Anette, jag blir lika imponerad varje gång! Först tappar jag bort bilnyckeln och sen stall nyckeln, letade flera dagar som en tokstålle utan resultat. Så ringer jag dig och du vet precis var den är någonstans. Hur bär du dig åt? Du är fantastisk!
kram mummi

2009-09-07 16:40:51 - Catrin

Hej Anette! Tack för en jättego meditation i torsdags, som jag har längtat att det ska börja igen... Ett tack också till healingen du gav mig det känns jättebra nu, vill gärna veta lite mer om det men det kan vi ju ta när vi ses nästa torsdag. Blev så glad över nyheten med skivan, ser verkkligen fram emot den...Ha det nu så gott! Kram Catrin

Svar: nu är den klar;)

2009-08-29 08:26:20 - Britt Mari, brittmariahlebrand@live.se

Hej Anette!vilken fin hemsida du har.Gick in och läste om dig o din familj.Och hur många som är tacksamma för din hjälp o ditt stöd jag kan bara hålla med.Skratta lite när jag såg att du skriver att du deklarerar din inkomst förstår att det är svenska avundsjukan eftersom jag själv är företagare så vet jag men SKIT i dom allt kommer igen till dom.Kram på dig vi ses snart.

2009-08-23 21:55:15 - Lena Engdahl

Hej Anette!

Vilken känsla när du var här...glad över att du fick bort gubben som inte skulle vara här.Fick reda på att innan det blev hus byggda här, fanns en man vid namn Fredriksson som hade en stor gård här.Han arrenderade ut stora stycken till folk runt ikring.Får gå vidare o kolla om han hade ett förnamn som kan stämma lite med det du fick fram.Tack för att du fick han att fortsätta över till andra sidan!!Jag e' sååå glad att mamma är här, mkt att smällta sedan du gått, men e' så tacksam för att fått veta att det är så som man kännt.Tack snälla, fortsätt gör människor glada över din förmåga .Hoppas jag får träffa dig ngn gång till igen, skulle vara fint att få en sittning ngn gång.Ha det gott o än en gång stort tack. Många kramar från Lena!

2009-08-17 11:15:14 - Madelene, madde.ohlund@hotmail.com

Hej Anette!
Vill bara skicka en kram och säga att det var trevligt att få besök av dig och din fina familj. Ska skicka de bilder jag tog när dina tjejer badar i poolen.

kram Madde

2009-08-16 11:36:35 - Caroline

Mammamammammammammamam!...Jag älskar dig

2009-08-14 12:12:30 - Annika, annika.rasmusson2@comhem.se

Anette!
Vad fin hemsidan är!
Jag säger också vad tur att du finns och allt det du hjälpt mig och allt det stöd jag fått och får!!
Kram Annika

2009-08-13 23:11:54

Såsom eder hjärta tala, skall det förbli, ett evigt band av ljus och vi.

Skåda det nu kära stjärneljus och låto dess röst verka, snart skall ditt hjärta till oss värka.

Jag har sett ljuset, jag vet nu vem eder är.

I mörkret jag inför eder alla begav, för att gömma mig ett tag då det gav sig av.

Men ack ty nu har tiden sig vänt och ljuset kommet skall snart ge hopp till människor att ta sig till topp.

2009-08-09 20:01:25 - Jag

Ville bara säga att jag älskar dig och saknar dig, du är min ängel

2009-08-05 23:04:35 - Nina Babic, ninnis-@hotmail.com

Hejsan Anette
tack för att du finns
tack för allt stöd som du ger mig !!
tack för att du tar dig tid och lyssnar
kramar Nina

2009-08-02 18:53:03 - Anna Persson, annap_66@yahoo.se

Hej Anette! Jag undrar om jag kan få träffa dig snarast, har en massa frågor och du brukar alltid ge mig en massa styrka och bra svar. Snälla ring mig!! mvh Anna.

2009-08-02 17:43:41 - Susanne

Hej Vännen! Är du tillbaka från semestern än? Vill gärna träffa dig igen. Kram Susanne!

2009-07-26 15:13:41 - Kia, kia1966@live.se

Hej!
Kikar bara in och lämnar en kram :)
Ser att du har din nya sida nu :)
Kram till er alla

2009-07-20 20:10:53 - Gamla Gästboken

2009-07-12 19.07 - mikael, sjogren18@spray.se

Tackar för ett trevligt mottagande gav mig en del tankar och en del nya frågor så om du har mer tid framöver

-----------------------------------------------------------
2009-07-08 23.16 - Pia, pia_akerlof@hotmail.com

Hej Anette! Jag har en mkt tung sak att be om hjälp med. Det gäller en troligen drunknad arbetskamrat och vän. Vi är många som letar utan resultat trots att ytan inte borde vara alltför stor.. Det är nu 3v sedan olyckan inträffade. Kan du hjälpa oss?

-----------------------------------------------------------
2009-07-06 20.16 - Annika, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette!
Tack för du stöttade mig förut med huset du vet.
Fast det inte blev någott.
Tanten jag pratade om och frågade för om skuggan tackar också så mycket!! Jag berättade för henne!
Varje gång hon har promenad går vi till hans grav och sitte på kyrkegården en stund!
Inte så konstigt kanske!!

-----------------------------------------------------------
2009-07-05 18.14 - ,

Du är den bästa mamman som jag har haft
du ställer upp för mig och Amanda

-----------------------------------------------------------
2009-06-23 07.21 - Annelie Oskarsson,

Hej Anette! vill önska dig och din familj en fin sommar och tacka för allt du gjort för mig. Jag är så glad att jag träffade just dig:) Kram Annelie.

-----------------------------------------------------------
2009-06-07 18.54 - Lena Jansson, lenakurt@hotmail.com

Hallå Anette! Jag undrar vad som gör att en energi vägrar att gå till ljuset trots att jag har försökt flera gånger, han tar sej in igen hela tiden, när jag stänger ner puffar han hela tiden överallt på mej, han kommer in så fort jag är avslappnad, varje morgon jag vaknar är han där, dom andra energierna har försökt hjälpa till att ta ut han men inget verkar vilja stoppa honom, han tar upp hela min kropp från topp till tå, vad har du för bra förklaring till detta, för jag vet inte vad det här handlar om?? Kram Lena

-----------------------------------------------------------
2009-06-06 14.31 - mannen,

Hej snygging!! jag ville bara tala om för dig och resten av världen att du betyder allt för mig
,jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2009-06-01 09.16 - Mannen,

Jag älskar min fru

-----------------------------------------------------------
2009-05-28 23.27 - helena uddevalla,

Heej anette! ville bara säga att du e så go! tack för att du finns! massa pussar o kramar

-----------------------------------------------------------
2009-05-28 18.33 - Eva-Lena, Eva-lena .Kylander@comhem.se

Hej Anette!
Tack för samtalet i tisdags förmiddag. Det värmde och jag kände mej lugn. tack ännu en gång.

-----------------------------------------------------------
2009-05-27 19.42 - Karin Svensson Hajom, langeli@telia.com

Hej Anette
Ville bara säga att du är en underbar människa!! Tack för all hjälp jag fått av dig! Massa Kramar
http://eddiz.zoomin.se

-----------------------------------------------------------
2009-05-26 12.23 - Helena, kliv_av@hotmail.com

Tack för en underbar upplevelse. Jag känner mig så full av energi efter mitt besök. Det var mycket som sprudlade i kroppen efteråt. Men Gud vad häftigt. Tack Annette, du hjälpte mig en bra bit på vägen.

-----------------------------------------------------------
2009-05-19 11.16 - Jag,

Hej älskling!!
Jag ville bara säga att jag älskar dig, du vackra kvinna

-----------------------------------------------------------
2009-05-18 21.13 - Annika, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette!!
Ville bara tacka för sittningen idag!
Du hjälper mig så mycket med hela!
Och ger mig mer självkänsla, tack Anette.
Kram Annika

-----------------------------------------------------------
2009-05-15 10.12 - Marita Grell,

Hej Anette! Hoppas det var bra med påsken som jag förklarade för dig via mejlet,kommer snart tillbaka till dina kurser,vill träna mer och mycket har hänt sen sist. kram Marita

-----------------------------------------------------------
2009-05-08 11.27 - Kia, kia1966@live.se

Heeej!
Nu är det snart bara 2 månader kvar innan ni kommer upp hit till Piteå. Längtar! :D
Önskar dig å familjen en trevlig helg!
Många kramar Kia

-----------------------------------------------------------
2009-05-06 20.31 - Tanten, tantmarits@gmail.com

OM du har lite energi över till en sliten tant, skicka en behövlig dos...
PS: Tack för hjälpen förra gången, det fungerade!!! :-)Tror du det fungerar på distans också? prova gärna ;-)

-----------------------------------------------------------
2009-05-03 22.31 - Maria,

Hej Anette!
Ser att du har länken kvar till min gamla hemsida "mariasänglar" Du får gärna byta ut den till den nya www.freewebs.com/mariamedium
Kram till dig!

-----------------------------------------------------------
2009-04-27 22.35 - Catrin Johansson,

Hej Anette!
Vad roligt att du har hittat min "hemliga" blogg och tack för din söta hälsning. Jag hoppas också att vi ses snart. Hur går det med du vet vad, hehe. Ha det så gott! Kram Catrin

-----------------------------------------------------------
2009-04-26 20.49 - ,

Nu är jag på väg ut till flygplatsen i Baku (äntligen)
Vi ses i morgon.
Jag älskar er

-----------------------------------------------------------
2009-04-23 20.38 - Anette Adeline Lindström,

hej mamma! du är jättesöt och jag älskar dig! puss

-----------------------------------------------------------
2009-04-21 15.26 - Din man/ Pappa,

Hej min älskling och mina älskade barn!!
Jag sitter här på hotellet i Azerbadjan (eller hur det nu stavas) och jag längtar jätte mycket efter er.Jag ska bara vara här ett par dagar till sen får jag äntligen träffa er. Ta hand om varandra och var snälla mot Mamma nu barnen.
Jag älskar er

-----------------------------------------------------------
2009-04-15 16.47 - britt mari, brittmariahlebrand@live.se

hej anette nu känner vi lugnet här på ekåsen efter ditt besök alla soldater hittade nog ljuset.

-----------------------------------------------------------
2009-04-11 17.35 - www.malvina.se, anneli.karlberg @malvina.se

Hej Anette!!! jag vill önska dej och din familj en GLAD PÅSK!!! kramkram ///Anneli Karlberg

-----------------------------------------------------------
2009-04-09 08.03 - Pernilla Olausson,

Hej Lilla Nettan:) Grattis på din stora dag! 25 år var det va?? Och jag vill samtidigt önska dig och din familj en glad påsk. Många kramar Pernilla!

-----------------------------------------------------------
2009-04-08 08.04 - Annelie Svensson,

Grattis Anette! Hoppas att du får en fin dag med mycket presenter:)Puss å kram Annelie

-----------------------------------------------------------
2009-04-05 09.59 - Bettan & Pelle, pellebettan@livslycka.se

Hej Anette.
Tittar in och önskar dig en trevlig Påsk. Här i Höga Kusten tinar det nu äntligen, men vi har ju fått mycket snö så det tar nog lite tid. Du är välkommen att lägga din sida på vår FIFU-Topplista om du vill. Ha det gott// Bettan & Pelle
Ps:En vän tipsadeom "kopparpinnarna", ..testat..intressant.
Vår hemsida:www.livslycka.se

-----------------------------------------------------------
2009-03-30 17.44 - Annika, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette.
Tack för ännu en underbar kurs o helg.
Det var både roligt och spännande det man fick vara med om som alltid!!!
Tack igen Annika

-----------------------------------------------------------
2009-03-27 11.35 - Ulrika, ulrika_73@yahoo.com

hej Anette!
Jag hoppas du mår bra!
Har tänkt mycket på vad du sa till mig när vi sågs i Rydal, jag har mailat dig om detta och hoppas att du har en kurs i April. Du kan väl höra av dig när du vet mera? Jättefin hemsida har du också, jag har varit inne & kikat flera gånger och tyckte det var dags att skriva något själv :)
Ha det jättebra så länge! Skickar en STOR KRAM till dig från mig.

-----------------------------------------------------------
2009-03-24 06.20 - LillaV, muffins_v@hotmail.com

Hej!
Jättefin sida.
Jag "hittade" dig för ganska många månader sen, men har inte hört av mig.
Nu känner jag att jag verkligen skulle vilja få lite hjälp.
Jag vet knappt hur, eller med vad eller.. ja.. det är så mycket. Vet inte exakt vad för slags "sittning" jag behöver.
och jag vet inte om jag har råd.

Men jag skulle bli jätteglad om jag kunde få veta hur man går tillväga och vad det kan tänkas kosta.

Hoppas du är mindre av ett frågetecken än jag efter att läst det jag skrivit.

Hoppas på svar!

-----------------------------------------------------------
2009-03-18 19.38 - annika rasmusson, annika.rasmusson2@comhem.se

Angående när du renade min lägenhet. kom på en sak till som jag ville säga.
Tack för att du sa det med halsbandet på katten,Caspar att jag skulle lyssna efter den lilla klockan på halsbandet.
Du jag känner honom ännu mer därför nu, jag nästan hör den ibland, tack, för jag älskade den katten och hunden, så bra att du sa att hunden Tanja är här med. Dom levde ju ihop under många år så jag tror dom är här tillsammans. kan det vara så! Tack igen från Annika

-----------------------------------------------------------
2009-03-17 08.33 - Cesar och Anna, cesargaticag@comhem.se

Hej Anette och tack, lägenheten kändes större efter din besök, det hjälpte nog.

-----------------------------------------------------------
2009-03-16 22.23 - ,

Tack underbara du för att du renade min lägenhet!
Allt känns lättare nu här!
Jag kände stor skilnad när jag kom in igen, och nu när jag kom hem från jobbet, specielt toaletten helt otroligt.
Många tusen Tack Kram Annika

-----------------------------------------------------------
2009-03-15 22.32 - jan Bergström, jan.bergström@dinstudio.se

Godkväll Anette!

Håller på med hemsidan och skulle vilja se om den funkar!
Kan inte du gå in och titta på den och skriva något i gästboken. Du blir den FÖRSTE!!!!

-----------------------------------------------------------
2009-03-15 21.12 - Britt, britt@ametistgrottan.se

Hej vännen, det var så länge sen jag var in på din sida, har suttit vid datorn nästan hela dagen och jobbat så nu tog jag litet ledigt och kollade runt litet, kul med litet kurser du skall gå det får du berätta mer om. puss o kram. Ses i morgon KRAMAR från mej.

-----------------------------------------------------------
2009-03-10 17.22 - Annika, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette!!
Vi pratades vid för en stund sedan i telefon om ett hembesök bla.
Bara den pratstunden med dig gjorde att jag kände att du verkligen bryr dig om varje människa och att du förstår en.
Det är så lätt att prata med dig.
Vi sa kanske inte så mycket men bara det hjälpte mig i alla fall.
Man känner sig stärkt på nått vis.
Tack igen för din vänlighet Anette.
Hälsningar Annika


-----------------------------------------------------------
2009-03-05 15.42 - Jan B Bergström,

Hej Anette!
Äntligen har jag kommit till "skott" att gå in på din fina hemsida!
Har varit hos dig 2 ggr för att få vägledning.Den skepsis jag kände innan jag "vågade" komma till dig har vänts till en längtan att komma fler gånger.De 2 ggr jag blivit vägledd har gjort att jag nu känner mig trygg i den ovisshet jag förut kände.
Tack för en "himla" bra vägledning och jag rekommenderar andra att vägledas av Dig!

-----------------------------------------------------------
2009-03-04 16.42 - Anette Gustafsson,

Hej Alla mina vänner! jag vill tacka alla er som skriver så fint i min gästbok, jag är oerhört glad och tacksam att jag har så fina vänner. Jag vill också tacka alla er som var med igår kväll och stöttade mig på Vännerna när jag var så nervös:) Jag blev verkligen jätteglad att se så många "kändisar" och jag blev verkligen rörd över att ni dök upp och fanns där när jag behövde det.
Många varma kramar Anette.

-----------------------------------------------------------
2009-03-04 12.14 - Elisabet, bettan333@hotmail.com

Tack för en trevlig kväll hos Vännerna igår, du var jätteduktig!
Hälsningar Elisabet (vi pratades vid innan i porten)

-----------------------------------------------------------
2009-03-04 11.16 - Riggan, riggans@hotmail.com

Tittut Anette! Nu är jag här oxå :=) Tack än en gång för trevlig gemenskap i går på Vännerna. Ser dig gärna "in action" igen.

Kram Riggan

-----------------------------------------------------------
2009-03-03 23.18 - Ulrika, ulrikaericsson@live.se

Hej Anette!
Ville bara tacka för en fin upplevelse av medial demonstration hos "Vännerna" i kväll. Både min dotter som var med och jag tyckte att du var så naturlig, rolig och trevlig. Jag fick dra ett tarot- kort och du sa att jag hade mycket medialt inom mig, och jag känner att när det är dags för detta så vänder jag mig gärna till dig och dina utvecklingskurser. MVH Ulrika

-----------------------------------------------------------
2009-02-21 19.40 - Rigmor Öhlund, pomperepossa@gmail.com

Hej Anette!
Tack för din stund jag fick med dig förra söndagkväll. Jag hoppas att det blir som det vi sa, det är ju lite kaos ännu men du vet när vi byter vägskäl så skall det vara så och ur kaos kommer ordning. Du har en mycket fin och hemtrevlig sida, den känns välkommande!
Hoppas allt är bra med dig och alla omkring dig.
Ha det gott och kram.
Rigmor från Piteå

-----------------------------------------------------------
2009-02-14 13.52 - Gittan, margitha-hallstrom@hotmail.com

Hejsan.
Här är det fullt upp, har ju valpar nu och de växer och blir så runda om magen.Nu på Måndag är dom en vecka. Så snart får dom ögon.
Vill önska dig en underbar Alla Hjärtans Dag.
Kram / Gittan

-----------------------------------------------------------
2009-02-12 10.48 - Siv,

Hej,
Tack så väldigt mycket för igår! Du ger så mycket (mer än du anar tror jag)
Nu fungerade bankvärlden, men så kolla att det stämmer.

-----------------------------------------------------------
2009-02-11 21.45 - Susanne,

Hej Anette! kul att du har besökare tom från Argentina:) Hoppas att du förstår hur många det är som tycker om dig gumman:)Och jag är en av dom!! Puss på dig//Susanne

-----------------------------------------------------------
2009-02-10 17.10 - Franz, merlefrancisco@gmail.com

Hallo Guten Tag,
Will heute nur einen kleinen Besuch abstatten, um Dir eine wunderbare Woche ohne Stress un Ärger wünschen
Liebe herzliche Grüsse von Franz aus Argentinien


www.telefoniamerle.com

-----------------------------------------------------------
2009-02-09 23.17 - Tina B N, beautician@hotmail.com

Hej vännen! Jag tycker det är så underbart att höra och se vad du lyckats med. Gåvan vi fått och fått uppleva är ett underverk i sig. Jag ser så mycket fram emot att träffa dig igen, så mycket har hänt sedan sedan sist. Kramar

-----------------------------------------------------------
2009-02-09 14.10 - Siv, siv.haggstrom@hotmail.com

Hej Anette,
kan du ge medial vägledning per telefon? Hur går vi tillväga i såfall?
Snörika kramar från norr

-----------------------------------------------------------
2009-02-05 22.32 - BrittMarie, , brittmarie_j@skebo.ac

Hejsan Anette! "Halkade" in på din sida från Gittan min "nätkompis". Ser att du varit i Piteå och haft seans m.m. Kommer du någon gång att komma till Skellefteå, i så fall kommer jag absolut att vara där. Besökte för 8 år sedan ett medium i Luleå (hon bor visst numera i Spanien) vilket var mycket intressant. Hade hon funnits kvar hade jag nog besökt henne igen, min livssituation har ju förändrats efter den gången. Jag vill önska dig lycka till med din fortsatta utbildning och att hjälpa människor. Kram till dig! http://bruttan.webs.com

-----------------------------------------------------------
2009-02-05 22.03 - Gittan, margitha-hallstrom@hotmail.com

Hej Det var kul att du fann min hemsida och skrev i min gästbok.
Jag har nu läst vad du har skrivit. Bland annat Man skall leva livet nu för du får inte tillbaka det. Tack gode Gud för det. Detta liv som jag går i genom vill jag inte ha i mitt nästa liv.Jag kämpar fortfarande när det gäller min son. Inte om hans handikapp. Och hans framsteg Där har det hänt underbara saker med honom...Utan det är något annat som börja 2007 och håller på fortfarande.
Kan ej skriva här vad det handlar om..
Jag får bara hoppas att allt ornar sig så fort som möjligt innan min son blir förstörd.
Ha nu en fin kväll Gittan www.gh48.webs.com

-----------------------------------------------------------
2009-02-04 21.16 - Evelina, evelina_burman@hotmail.com

Hej Anette. Får börja med att tacka för en mäktig å härlig upplevelse i fredags i Piteå. Du är verkligen en jordnära å underbar person.
Det gjorde mig så gott att få höra att hon är med mig.
Och jag ska ta vara på några av dina "råd", ska ta tag i saken innan jag går in i väggen.
Sen har jag några funderingar, så jag undrar om du kanske kan maila mig så jag får ta det genom mail.
Många kramar från Evelina.

-----------------------------------------------------------
2009-02-04 13.16 - Lena,

En fantastiskt och rolig seans i Piteå! Du levererar med mycket glädje och jag kände mig mycket väl till mods.Tack och välkommen tillbaka.
Många kramar Lena.

-----------------------------------------------------------
2009-02-02 09.56 - Yvonne Haglund, ywwe@hotmail.com

Hej Anette
Tack för en rolig och givande Pitedag. Du kan verkligen konsten att bl.a. stärka tron på oss själva. . Ser fram emot fler träffar. Försökte själv länka i går men fick bara hjärtklappning, ont i huvudet men mötte ingen. Så jag får nog träna mycket, men det var häftigt när du hjälpte oss med spec. länkningen. Ha det gott och en stor kram från Yvonne

-----------------------------------------------------------
2009-02-02 08.13 - Pirjo, pirjo.tervonen@telia.com

Hej Anette!
Tack för helgen som var, det kändes väldigt bra. Min prestationsångest försvann pga du gör det så enkelt och naturligt. Kom till klarhet med vad jag vill och vad som är viktigt.

Många kramar!!
Pirjo

-----------------------------------------------------------
2009-02-02 00.53 - Carina Selberg, carina.selberg@vattnet.com

Hej Anette och tack för en trevlig dag här i Piteå!
Fin stämmning i lagom stor grupp. Superbra handledning du gav!
Vill gärna träffas igen!
/ Carina.

-----------------------------------------------------------
2009-02-01 17.36 - Siv, siv.haggstrom@hotmail.com

Tack så jätte mycket Anette, för Piteådagen som gjorde mig ännu rikare. En lärorik och givande dag-lagom grupp till antal och trevliga deltagare. Tack allihop!

-----------------------------------------------------------
2009-02-01 15.12 - Kia, kia1966@live.se

Hej!
Hoppas hemresan gått bra.
Ser framemot när ni kommer hela familjen till sommaren :)
Hälsa alla!
Kram Kia

-----------------------------------------------------------
2009-02-01 13.59 - Madelene,

Hej Anette!
och tack för senast, det var en super trevlig utbildningsdag i Piteå!
Vi ses igen nästa gång du kommer upp.
kram Madelene

-----------------------------------------------------------
2009-02-01 08.51 - Marie, 0911.15071@telia.com

Hej Anette!
Tack för senast! Vet du att jag var helt slut efter kursen, jag bara satt i soffan och stirrade i väggen :)! Det händer nog mycket mer än man tror och märker! Hoppas verkligen att du har någon mer kurs i Piteå i år!
Ha det så gott och på återseende
Kram Marie

-----------------------------------------------------------
2009-01-29 20.17 - jag,

Jag hoppas att du får en bra helg i Piteå.
Jag saknar dig, älskar dig

-----------------------------------------------------------
2009-01-27 09.41 - ,

Hej älskling!!
Hoppas att du har det roligare än vad jag har.
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2009-01-25 14.40 - helena, helena_sandberg@hotmail.cm

Hejsan anette! skulle bara tacka för supertrevlig kurs än en gång. hoppas allt e bra! kramar

-----------------------------------------------------------
2009-01-25 13.56 - Bettan & Pelle, pellebettan@livslycka.se

Hej tittar in på ett besök här hos dig.Intressant det här med medium. Vi har själv stött på märkliga saker som hänt. Vilken fin sida du har. Önskar dig fortsatt lycka till i din utveckling. Ha det så gott.// Bettan & Pelle

Hemsida: www.livslycka.se

-----------------------------------------------------------
2009-01-23 17.55 - Rossi och Ulla,

Hej min andliga syster!
Tack för en trevlig träff sist. Här sitter jag och Ulla och tycker om dig =) Du är bara så go och härlig. Vi ses snart igen.
Massor av kramar från oss ute i skogen.

-----------------------------------------------------------
2009-01-21 10.49 - Annika Rasmmusson, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette!
Tack för yttreligare en undebar och lärorik kurs!
Den kursen lär mig mycket skall du veta!
För mig innebär kursen att få det bekräftat om det man ser o känner. Och det har jag fått nu tack vare dig mest.Och att man känner sig lite säkrare i det hela.Om jag får så kanske jag tar en sittning till med dig lite längre fram. Och nån mer kurs för dom är underbara.
Åter igen många tusen tack för all hjälp.
Kram Annika

-----------------------------------------------------------
2009-01-21 01.12 - milo,

Tjingelingen på dej..har kikat lite hos dej och lämnar en kramis innan jag går..önskar dej en härlig vecka med Gläde, ljus & Skratt!

http://ljussyster.se/

-----------------------------------------------------------
2009-01-05 12.21 - mona, monalundin@telia.com

God fortsättning på det nya året
Hej anette
Smögen här, nu är det lungt och tyst ihuset.
Men du Lars har inte dykt upp än.
Vi får väl se......

-----------------------------------------------------------
2009-01-01 17.58 - Therese, therese_frithiof@hotmail.com

Hej Anette! Jag önskar dig ett underbart nytt år och jag hoppas att du har haft en fin julhelg med din familj. Vet inte om du minns mig men om jag säger Olivia... min lilla dotter som är väldigt seende som du har hjälpt oss med minst 3 ggr. Mitt och min familjs liv har förändrats en del sedan vi sågs sist och jag skulle vilja träffa dig snart igen maila mig Kram Therese i Lindome

-----------------------------------------------------------
2009-01-01 11.34 - www.freewebs.com/mariamedium,

Hej Anette!
Vill önska Dig och De dina ett riktigt fint, År 2009.

-----------------------------------------------------------
2008-12-30 22.41 - Malin, malle88_8@telia.com

Gott nytt år! Hoppas att 2009 blir ett alldeles underbart år för dig och familjen. Jag vill tacka dig för alla goa pratstunder som vi haft under året, du finns alltid där med ditt glada skratt och varma hjärta. Många kramar Malin.M

-----------------------------------------------------------
2008-12-29 18.59 - Ida, idatallhed@hotmail.com

hej anette. för någon dag sen fångades de en mystisk sak på bild, de ser ut som en ängel. samma kväll så fånmgades en till sak på bild som vi inte riktit kan tyda jag och min familj. jag undrar om du skulle vilja kolla på dessa bilder och säga vad du ser, känner och tror om dom ! kontakta mig i så fall på IdaTallhed@hotmail.com

tack på förhand !

-----------------------------------------------------------
2008-12-26 21.46 - kathe vähi, dk5657@live.se

hej anette.vill önska dig ett gott slut och ett riktigt gott nytt år. kramar till er alla.

ljus o kärlek från kathe

-----------------------------------------------------------
2008-12-23 19.15 - Anneli Karlberg, anneli.karlberg@malvina .se

Merry Merry Merry Christmas #sjunger# and a Happy New Year!!!! Till er alla.... från oss alla...en riktigt God Jul!!! Vi hörs och ses snart igen!!!! Puss och Kram

-----------------------------------------------------------
2008-12-22 17.08 - Ann-Marie Kundrát, a-m.kundrat@hotmail.com

Vill bara önska dig och din familj en god jul och ett gott nytt år!
Kramar i massor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ann-Marie
P.S. Tänker ofta på dig!

-----------------------------------------------------------
2008-12-20 20.04 - Anki, julianilsson13@hotmail.com

Hej Anette.
Önskar dig en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.
Tack för en underbar och lärorik kurs den 6-7/12
Kram Anki

-----------------------------------------------------------
2008-12-16 13.13 - JAG!!!,

Hej älskling!!
Nu skriver jag till dig,blir du glad då?
skojar bara!!
du är allt jag önskar mig i livet och jag älskar dig så mycket

-----------------------------------------------------------
2008-12-02 21.37 - Annika Rasmusson, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette.
Tack för du tog dig tid till sittningen hemma hos dig!!! Den betydde mycket, och få prata så mycket med Mormor.Och du min Mamma fick behålla sitt jobb prcis som du sa hon fick reda på det samma dag som jag var hos dig.
Många tusen tack igen för att du är så snäll och vill hjälpa mig och tar dig tid så där bara.
Så tack igen från Annika

-----------------------------------------------------------
2008-11-23 21.55 - malene nilsson, malene_86@hotmail.com

hej hej Anette...
hur har alla det där uppe... saknar gbg enormt..
men kommer upp på julledigheten som jag lovat... kan ju alltid julhandla ju :)
får hälsa hela högen.. många kramar malene

-----------------------------------------------------------
2008-11-22 18.02 - Ann-christin, Julianilsson13@hotmail.com

Hej Anette
Tack för att jag fick komma hem till dig igår,det
var lika varmt och tryggt som förra gången jag var
där.Ser verkligen fram emot kursen den 6-7/12 som
jag så olikt mig spontant anmälde mig till.Hoppas att ni hade en härlig dag på Liseberg. Kram Anki

-----------------------------------------------------------
2008-11-21 19.03 - helena, helena_sandberg@hotmail.com

Todeloens anette! Ville bara höra hur ni haft det på resan?? krsm helena

-----------------------------------------------------------
2008-11-19 12.15 - Annikna Rasmusson, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej.

Nu fungerar min dator igen!!!
Tack för kursen den var underbar.

Jag frågade dig om privat sittning, bara för det blev så
väldigt känsligt när mormor kom på kursen om du kommer ihåg.
Skulle gärna vilja veta vad hon vill kändes som om hon ville tala om nått
om våran familj.

Hur går en privatsittning till?
Men om du kan förmedla vad hon ville så skulle jag vara oerhört tacksam.
Kanske även farfar då eftersom han dök upp så att säga.

Så om du vill göra detta skall vi maila tid eller ringa det får du bestämma.
kommer du hem hit till mig eller hur går det till?

Du har du det kortet kvar på domkyrkan du vet så skulle jag vara oerhört tacksam
om du ville kopiera och skicka det framförallt det mörka kortet du vet, för det försvann i gamla hårddisken
som kraschade.

Skickar speciellt ett kort från kursen fullt med orber tror jag över allt där på det kortet

Ett är hemma orben är vid fjär kontrollerna på bordet konstigt va.

Hälsningar från Annika på kursen
Du kan jag möjligen få din andra adress igen så du får bildena som jag skriver om för jag vet ej hur jag gör här

-----------------------------------------------------------
2008-11-18 13.48 - Annelie Svensson, annelie234@telia.com

Hej Nettan:) Tittar in och säger hej. Hoppas att vi snart kan ses igen, jag vet att du har mycket med jobb och skola men hoppas iaf att vi snart ses igen:) Varma kramar Annelie.S

-----------------------------------------------------------
2008-11-15 20.52 - gia,

hej
hamnade hos dig av en slump.
men det var en trevlig stund.
intresant att läsa om saker
man ej själv håller på med.

lycka till
http://www.bizang1.se

-----------------------------------------------------------
2008-11-13 22.11 - Maria Jansson, dajmie@hotmail.com

Hej. Tack för en mycket givande pratstund,det stämde så otroligt väl det du sa, jag känner mig lite bättre till mods när jag har pratat med dig. Ser fram emot att komma på kursen. Ha det så gott och sköt om er allesamans. Mvh/Maria Jansson.

-----------------------------------------------------------
2008-11-06 15.58 - Maria Lehto, http://www.freewebs.com/mariamedium/

Hej vännen!
I morgon ska jag iväg till härnösand för att möta upp en vännina från Boden som ska ha seans i Härnösands Spiritualistiska Förening- Hon gick samtidigt som mej hos Terry Evans, Ghostbustingen.
Eva Nyberg- Sonkur - ngn du känner igen från dina resor i Norr?

-----------------------------------------------------------
2008-11-02 10.32 - Marita.Grell,

Hej Anette! Bra att du förmedlade det jag sade till dig. Händer alltid saker några dagar innan kursen det är så många från andevärlden som vill göra sig tillkänna. Bra att du tog upp detta med den här händelsen för dom på kursen.Tack för responsen ja detta var väldigt tydligt det jag hörde,och såg.Hoppas att det blir lungt efter att det är förmedlat.Nästa gång skall jag registrera alla meddelanden från andevärlden innan jag kommer till kursen. För att det alltid är så intensivt.Det var ju intressant att det kom upp så mycket av det jag berättade om under dagen. Tycker att du är en jättebra lärare! Kram Marita

-----------------------------------------------------------
2008-10-15 11.28 - Maria, http://www.freewebs.com/mittmedium/

Hej Anette!
Tittar in & önskar dig en fin höst!
Hälsa Margaretha som jobbar i samma kök som du (på räddningstjänsten) från mig!
Mvh Maria

-----------------------------------------------------------
2008-10-13 17.18 - ,

Jag hade behövt dig här för att värma mig efter det.

-----------------------------------------------------------
2008-10-13 17.17 - ,

12 grader i vattnet.
puss

-----------------------------------------------------------
2008-10-13 17.14 - din man,

Hej älskling!!
Här sitter jag i en liten håla i Norge som heter Grimsta och längtar efter dig. I morgon ska vi bada i havet med överlevnadsdräkt och det ska bli skitroligt. jag älskar och saknar dig

-----------------------------------------------------------
2008-10-03 21.26 - Ann-Christin, julianilsson13@hotmail.com

Tack Anette för att jag fick komma till ditt varma hem idag..och det känns helt otroligt att jag fick möta min mormor och jag ska lova att göra som hon sa så snart det finns möjlighet.
Jag kommer snart till dig igen.Stor kram Anki

-----------------------------------------------------------
2008-10-01 23.16 - Annika, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette!
Tack för all hjälp jag fått av dig!!!
Du har hjälpt mig jätte mycket med det här.
Jag har nog alltid sett och känt saker men varit rädd för det och förnekat det.
Hittat på naturliga föklaringar på det.
Framför all förträngt det.
Du har gjort så det har vaknat riktigt till liv nu.
Innan hade jag öppnat mig lite och var inte rädd för det.
Du har gjort att jag erkänt för mig själv att det är så, här tack för det!!!
Tack för all hjälp, du ha ju tom gjort så jag vågat hjälpa mannen på vinden du vet, över på andra sidan.
Det var en mäktig känsla otroligt att det gick! med din hjälp.Han är borta ännu i alla fall.
Mitt första gång!
Känner mig så tacksam att du hjälpt mig!
MVH Annika

-----------------------------------------------------------
2008-10-01 09.59 - Kia, kia1966@live.se

Hej å tack för en givande och intensiv helg på Humlan i Öjebyn.
Roligt att träffa er alla. Hoppas vi syns snart igen.
Kram Kia

-----------------------------------------------------------
2008-10-01 08.37 - Mona Sällström, mona.s57@hotmail.com

Tack Anette för kursen på Humlan i Öjebyn,det var så himla roligt och givande,Kram Mona

-----------------------------------------------------------
2008-09-30 12.39 - sanna,

Tittar bara in och säger hej! Tack för allt som du gör för mig! Kram Sanna:)

-----------------------------------------------------------
2008-09-17 21.49 - ,

Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2008-09-15 19.50 - http://www.freewebs.com/mariamedium/,

Hej vännen!
Det är bara att slå en signal eller hojta till på Msn när du är redo för nästa sittning.
Kram kram, Maria

-----------------------------------------------------------
2008-09-15 12.01 - Annika Rasmusson, annika.rasmusson2@comhem.se

Hej Anette.
Jag har mailat Malvina lite om medial uvckling.
Hon nämnde dig, såg att det fanns en utvcklings cirkel den 1-2 nov i götborg. Är det en första gångs cirkel eller fortsättning? Om det en fösrta gångs sak så är jag intreserad.
Jag ser saker från anra sidan men tvivlar för mycket sa Malvina. vill gäna utveckla det lite.
Har nog alltid sett men varit rädd för det men det är jag inte längre.
Tack på förhand Annika

-----------------------------------------------------------
2008-09-07 20.09 - Ann Ekvall, ann.ekvall@swipnet.se

Hej! Ville bara sig att du är fantastisk, min vän och jag var hos dig i fredags. Han blev chockerad när du pratade ungerska,,,,Många tankar och rejält stängda gick vi hem.......Många kramar

-----------------------------------------------------------
2008-08-27 11.34 - Maria, http://www.freewebs.com/mittmedium/

Oj var visst lite snabb på tangenterna, såg att jag stavat som en kratta! Stuart Alexander ska det stå iaf!
Ha en mysig höst!
Maria

-----------------------------------------------------------
2008-08-27 11.27 - Maria, http://www.freewebs.com/mittmedium/

Hej Anette!
Synd att du inte kounde komma på sommarkursen, saknade dig! Hade vart kul att träffa dig!
Såg att du med ska gå trans kurs, vem ska du gå för?? Jag ska gå på Sturat Alexanders nu den 5-7 sept i Lindesberg. Det är en fysisk weekend där man får delta i hans cirkel samt själv prova på trance. Hoppas vi får möjlighet att ses framöver.
Mvh Maria

-----------------------------------------------------------
2008-08-20 18.34 - ,

Tjena netten!hihi.vi vill tacka dig sååå mkt!Vilken tur att du har den förmågan du har...Du ska veta va detta har hjälpt oss båda!Stort tack ännu en gång.Många goa kramar tjejerna på Birkagatan=)

-----------------------------------------------------------
2008-08-18 19.46 - helena, helena_sandberg@hotmail.com

Heeej anette!
Riktigt längtar till kursen nu! Va så längesen!
Ville bara säga att du e så snäll också :)
massa kramar ifrån uddevalla

-----------------------------------------------------------
2008-08-07 12.35 - Anna Grönkvist, annagronkvist@hotmail.com

Hej Anette! Tack för senast, jag och två väninnor träffade dig sön 3/8 och vi åkte hem glada med många tankar. Vad jag glömde fråga dig (jag som inte ska göra annat än att utveckla mina andliga förmågor hahaha ) var om en klockslag (14.10) som jag väldigt ofta 'råkar' se på min mobil telefon. Vad betyder sånt tror du?
Hoppas allt är bra med dig och att vi ses igen. MVH Anna

-----------------------------------------------------------
2008-08-02 09.01 - Marita.G,

Hej Anette! hoppas du mår bra jag skall nog ligga lågt ett tag med kurserna. Men vet vart du finns så kontaktar dig senare. Hoppas du har haft en skön sommar och badat mycket det är många från andevärlden som dyker upp innan en kurs och ser mer andliga vänner från andra sidan nu.Hoppas katterna mår bra som jag sa till dig så skulle du vara försiktig att släppa ut dom som jag sett det. OCh hoppas du trivs på ditt arbete som du nu har som jag såg det så är det som du får en till som kommer jobba med dig. Kram Marita

-----------------------------------------------------------
2008-07-29 00.38 - S, leonessa68@hotmai.com

Hej skulle gärna vilja veta lite om min framtid bla om kärlek mm maila mig gärna

-----------------------------------------------------------
2008-07-25 17.52 - Jennie, svanaholm25@hotmail.com

Hej Anette
Jag skulle kommit till dig för ett tag sen e jobbarkompis med en vän till dig Eva L.
jag å 2 vänner vill gärna komma till dig kan du höra av dig till min mail så kan vi se va som finns.

-----------------------------------------------------------
2008-07-22 19.20 - Ullis och Göran, pechima@hotmail.com

Hej Anette med familj! Tack för senast!!!
Hoppas ni har det bra allihopa och att ni slipper myggen . ;)
Jag kan meddela att vi inte längre ser till några katter i vårt sovrum, de tror sig nu att ligga och sova uppe i stora rummet båda två. Jätteskönt att kunna ha sängen för sig själv! *S*
Vi ses i september (jag tog tjuren vid hornen) på kursen och så hoppas jag att vi kan övertala er att komma tillbaka nästa sommar! Vi hade supertrevligt allihopa här i Björkis.
Och vi måste än en gång få tacka för presenter och gåvor, TACK!!!
Kramar till er allihopa från Ullis och Göran

Ps. Sizu tycker verkligen att ni ska komma tillbaka, han hälsar en stor puss till tjejerna! ;D Ds.

-----------------------------------------------------------
2008-07-20 20.00 - ,

Hej :D Hoppas hemresan gått bra. Tack för det givande besöket och välkommen tillbaka nästa sommar. Ses i september! :)

Kramar från Gittan i Arvidsjaur.

-----------------------------------------------------------
2008-07-19 16.19 - Kia, kia1966@live.se

Hej!
Tack för att ni lämnade badkaret :D och tack för presenterna!
Det var jätteroligt att träffa er! Ser redan fram emot tills vi ses i september.
Hoppas resan hem har gått bra.
Många kramar till er alla.
Kia

-----------------------------------------------------------
2008-07-13 16.10 - Ulrica Berggren, u.berggren@hotmail.com

Hej Anette*L*
Tänkt på dig mycket .....mycket har hänt...tiden gått osv,,,skulle villja ha kontakt med dig!!! så vore gulligt om du hörde av dig. Skulle vara så mysigt att träffa dig igen..*L* stor kram från Ulrica

-----------------------------------------------------------
2008-07-11 21.05 - Annika L, LindbergAnnika@live.se

Hej Nettan!

Annika från F.S ...

Jättemysigt att vara hos dig på jobb och se denna underbart läckra herren ;) haha..

Både jag och Jessica hade så otroligt skoj hos dig och förvåna dig inte om vi dyker upp en dag och fikar me dig ;) ..men nu är det semester för dig, så vi får vänta ut tiden ;)

Och vem vet.. du kanske sitter på nycklen om jag nånsin får fler barn...

Många tusenfalt kramar Annika!

-----------------------------------------------------------
2008-07-09 17.15 - Camilla, camilla666@hotmail.com

Tack Annette ...så rätt du hade idag ...det är inte klokt fast jag vet att du är duktig så blir jag lika paff varje gång!! haha Fick mig ett gott skratt.
DU är bäst. :)
Är så tacksam att jag har dig som vän.

Ha det nu bäst gumman. Snart är det semester.
Kram på dig

-----------------------------------------------------------
2008-07-07 18.48 - ,

Grattis till din nya dator.
jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2008-06-27 17.59 - Brittametsit, britt@ametistgrottan.se

Hej syster yster var bara in och kolla läget ha en underbar helg med familjen kramar till er allihoppa puss o kram

-----------------------------------------------------------
2008-06-27 13.49 - Jag,

Jag älskar dig du underbara kvinna!!!

-----------------------------------------------------------
2008-06-17 14.32 - Caroline, lillcarrogustafson@hotmail.com

Goddagens världens snyggaste mamma!whats up...tycker synd om dig med din onda tand!e här på ditt jobb och terrorisserar dig kära mor...så lätt slipper du inte undan haha=)tänkte bara säga att jag tycker att du e världens bästa och framförallt snyggaste mamma med världens största hjärta!Jag älskar dig mamma lelle!PUSSAR från den största bäbisen...

-----------------------------------------------------------
2008-06-11 11.18 - Marita Grell, maritagrell@hotmail.com

Hej Anette! Roligt att du är så duktig du kan hjälpa så många,man blir så inspererad.Tycker om dina kurser,och budskapen haglar från andevärlden.Det är väldigt kul att kunna hjälpa dig ochså,och länka med dina bortgångna anhöriga.Andevärlden är väldigt påtaglig har blivit det mer och mer.Förut så var jag inte så mottaglig som nu så jag tror inte jag skulle ha kommit så långt med en annan lärare. Alla har olika kursupplägg och meningen är ju att man skall öva.Och det får man göra i stora mått hos dig. Så det blir jättekul när du kommer tillbaka från den kursen du skall gå, med ytterligare övningar vi kan göra.Många lärare låter bara sina elever öva på en viss del medialitet. Jag anser att det är personlig utveckling som man kan ha nytta av i livet överhuvudtaget.Du är grym för du alltid får namn ochså från andra sidan.kram Marita

-----------------------------------------------------------
2008-06-10 20.42 - mannen,

Jag älskar dig ,du är mitt allt.
Tack för att du alltid finns där när jag behöver dig

-----------------------------------------------------------
2008-06-06 16.59 - Anneli/malvina.se, anneli.karlberg@malvina.se

Hej Gumman!!
Jag kan gott tänka mej att du och Ametistgänget undrar om jag har försvunnit totalt...=0) Så är inte fallet...Jag kommer snart!!!! Fram tills dess ha underbara sommardagar!!!! Puss och kram

-----------------------------------------------------------
2008-06-02 12.13 - din man,

Hej älskling!! Nu var det ett tag sen jag skrev på din sida,och jag kan tala om för dig att jag älskar dig om möjligt ännu mer.

-----------------------------------------------------------
2008-05-29 08.36 - Marita Grell, maritagrell@hotmail.com

Hej Anette! förhoppningsvis syns vi i Augusti igen på nästa träff.kul att länka med andevärlden det var mycket info man fick fram där.Alla kommer långt med din hjälp,och du har alltid nya saker att öva på,så man kommer att kunna jättemycket efter dina kurser.På återseende kram Marita

-----------------------------------------------------------
2008-05-22 09.54 - Thomas, thomas.wallenberg@gmail.com

En besökare .....

Tack för trevlig läsnig

Ha en go dag

-----------------------------------------------------------
2008-05-17 20.18 - Marita Grell,

Hej Anette! tack för en underbar helg du är en jättego person en ljusbärare, det finns få kurser som håller den kvaliten som dina kurser har. Du är en snäll omtänksam go person sådana människor får man leta efter. Alla kursdeltagre kommer väldigt långt med din hjälp. Hälsningar Marita

-----------------------------------------------------------
2008-05-09 09.09 - Rossi,

Min andliga syster!
Måste få tala om för hela världen vilken underbar människa du är. Men det vet väl dom flesta med tanke på dina fina inlägg här i gästboken. Tack för en härlig lördag OCH lördagen innan. DU ÄR HELT UNDERBAR! Ser fram emot nästa träff och håller detta fina vädret i sig så sitter vi uppe i vår trollska trädgård. Då kanske även våra "små" vänner få vara med på ett hörn =). Alla hälsar! Massor av kramar.
Din syster uppe i skogen

-----------------------------------------------------------
2008-05-06 12.32 - Eva Andersson, Evisa67@comhem.se

Det bästa med dig är att du är så naturlig och att du behandlar alla på samma sätt. Ditt glada sätt smittar av sig och allt känns genast lite lättare. Du säger alltid: det är inte jag som gör något utan du själv, men jag håller inte riktigt med, även om jag själv bestämmer över mitt liv och hur det ska se ut så är det ändå du som öppnat mina ögon och får mig att se livet på ett annorlunda sätt, och det är jag så jättetacksam för. Du är en härlig tjej med mycket humor och mycket empati. Kram Eva

-----------------------------------------------------------
2008-05-05 12.05 - Christina Hidstedt, hidstedt@tele2.se

Tack för en görgo helg! Den var efterlängtad vet du...Kram kram

-----------------------------------------------------------
2008-05-02 22.01 - Monica Ollfors, monica.ollfors@telia.com

Hej Anette!
Det var spännande och roligt att träffa dig på Ametistgrottan idag! Jag ser så fram emot vårt möte nästa måndag!
Varma Hälsningar
Monica

-----------------------------------------------------------
2008-04-20 15.43 - Anna Öberg, flyingbird67_8@hotmail.com

Hej Anette!
Jag heter Anna Öberg och var på din seans i Piteå
i fredags... Jag fick kontakt med min bror och det betydde så otroligt mkt för mig...Han slets bort så hastigt från mig o min familj. Ville bara tacka än en gång. Du är en fin människa, som gör allt de du gör för andra människor. Skulle gärna vilja prata privat med dig, men alla platser var upptagna i lördags.. =( Kommer säkert en annan gång då du kommer till piteå. Tusen tack...Många kramar Från Anna

-----------------------------------------------------------
2008-04-20 12.31 - Kia, kiajohansson136@msn.com

Hej Anette!
Tack för en underbar och intensiv helg :) Var tråkigt nu när du åkte. Det blev tomt hemma, men jag har ju mormor som tittar hit då och då :)
Ser fram emot att du kommer tillbaka och och då så ska ska jag visa dig runt i Piteå.
Många kramar Kia

-----------------------------------------------------------
2008-04-19 16.11 - Pirjo, pirjo.tervonen@telia.com

Hej Anette!

Tack för pratstunden vi hade, jag är den trötta tjejen som fick goda råd. Det du berättade om min dotter stämde väldigt bra hon kan se auror och annat också. Tänk så dum jag varit som inte förstått det.

Kram
Pirjo

-----------------------------------------------------------
2008-04-18 21.57 - Maria Lundqvist, stefan.maria@bredband.net

Hej Anette
Tack för en bra seans i Piteå
Hoppas du kommer tillbaka....-----------------------------------------------------------
2008-04-14 22.32 - Toril, torilhoog@live.se

Hej Anette!
Tack för att du finns. Nu har mitt arbete satt igång ;-) Med dig som ger en stöd och vägledning blir det lättare.
Varmaste av kramar till dig. Toril

-----------------------------------------------------------
2008-04-10 14.15 - Katarina, marie_katarina@hotmail.com

Ett föresenta men dock lite hjärligts GRATTIS på din dag!! kram Katarina

-----------------------------------------------------------
2008-04-10 09.22 - Pia, Pia.Magnusson@astrazeneca.com

Hej

Önskar kontakt.

Mvh Pia

-----------------------------------------------------------
2008-04-09 12.35 - Maria, http://www.freewebs.com/mittmedium/

Hej Anette!
Såg att du fyllde år igår så här kommer ett lite försenat GRATTIS till dig. Hoppas du fick en fin dag!
Kram Maria

-----------------------------------------------------------
2008-04-08 16.54 - Anette,

Tack för alla fina födelsedagshälsningar som jag har fått idag:) Det är gott med så fina vänner som jag har. Ni vet ju att ni betyder så mycket för mig. Kram Anette.

-----------------------------------------------------------
2008-04-08 15.59 - ,

Hej !
Grattis på din födelsedag ....solen skiner för dig idag :) Önskar dig en toppenfödelsedag

kram Camilla :)

-----------------------------------------------------------
2008-04-08 08.33 - Helena, helena_sandberg@hotmail.com

Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en härlig dag!

-----------------------------------------------------------
2008-04-01 23.21 - Benita Nakidis Eliasson, benita.67@hotmail.com

Hejsan Anette !
Det var väldigt trevligt att träffa dig idag i Kållered. Det var inte igår. Känner mig lite nyfiken över det du håller på med. Skulle ev. vilja träffa dig och se vad du har att säga till mig ang. allt jag har gått igenom. Kan du inte maila till mig och tala om hur vi går till väga isåfall.

-----------------------------------------------------------
2008-04-01 07.50 - ,


-----------------------------------------------------------
2008-03-30 21.33 - Barbro, info@hitta.de

Hej - och varmt tack för två inspirerande dagar. Det är härligt att träffa likasinnade, meditera och öva tillsammans.
Tack också till alla er kursdeltagare, som bidrog till att förgyllda min helg. Det var fascinerande att uppleva vilka förmågor som slumrar inom oss. Själv var jag ju "sprudlande" - enligt Anette - och det berodde enbart på sällskapet ;-) Kram!

-----------------------------------------------------------
2008-03-26 14.22 - din man,

Nu är dagen snart slut och tur är väl det för jag är sketa trött.vi ses snart , älskar dig

-----------------------------------------------------------
2008-03-21 13.11 - Maria,

Hej igen!
men gud vad roligt att det är samma kurs! Kul att få träffa dig också. jag håller på att längta mig gul & blå för att få komma iväg!
Ska bli jätteroligt att få ses!
Om du vill så kan du maila mig, adressen finns på mn hemsida! jag hittade ingen adress till dig.
Kram Maria
http://www.freewebs.com/mittmedium/

-----------------------------------------------------------
2008-03-21 10.11 - Maria,

Hej igen Anette!
Såg att du ska gå kurs på Ramsberg i sommar, det ska jag med! Är det samma kurs tro? jag ska gå den 13-18/7. Skulle vara kul om det var så! =)
Kram Maria
http://www.freewebs.com/mittmedium/

-----------------------------------------------------------
2008-03-20 19.23 - Anneli //malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anette!!!Jag vill bara önska dej en GLAD PÅSK!!! och en underbar våååååår!!!(hmmm ja jag vet...det ser inte så ut just nuuuuuuu...men det är vååååårdagjämning idag och då jääämars e det på G ifall!!!) KRAMKRAM Anneli

-----------------------------------------------------------
2008-03-19 14.22 - Maria,

Hej Anette!
Jag kikar in För att Önska dig en GLAD PÅSK.
Lycka till med allt du gör!
Mvh Maria
http://www.freewebs.com/mittmedium/

-----------------------------------------------------------
2008-03-16 17.23 - rebecca, rebecca@gudinnan.se

hej hjärtat, Rebecca här, ha en underbar dag och vet att just du gör världen till en bättre plats! kram ;)

-----------------------------------------------------------
2008-03-12 17.28 - helen, lolipopzzz@hotmail.com

Tack du underbara fantastiska kvinna.
Var hos dig i måndags o bara att få träffa dig gjorde susen.
Sen att du är så pricksäker i luv it.
Syns snart kram

-----------------------------------------------------------
2008-03-12 09.33 - Cilla, cecilia_50@yahoo.se

Hej Anette! Du är go och glad tjej som alltid ställer upp för alla människor och du gör det med hjärtat och det tycker jag är fantastiskt. Du tar dig tid och gör alltid ditt bästa. Jag ville bara tala om för dig att jag tycker att du är en toppentjej med hjärtat på rätt ställe. Kram från Cilla.

-----------------------------------------------------------
2008-03-07 18.59 - jenna alppiranta, jenna_kristiina@hotmail.com

hejsan. Jag skulle gärna vilja gå på en kurs i slutet av mars. hoppas att du hör av dig. kramar jenna

-----------------------------------------------------------
2008-02-22 09.46 - ,

x

-----------------------------------------------------------
2008-02-14 14.02 - din man,

Happy valentine dag!!!
Varje dag med dig är som en pånytt födelse.
Jag älskar dig min ängel

-----------------------------------------------------------
2008-02-05 13.33 - Magnus, Felicia och Amanda,

Vi älskar dig!!!!!

-----------------------------------------------------------
2008-02-03 20.21 - Christina, hidstedt@tele2.se

Hej i rusket:O)Tack för senast det var trevligt. Men nu är det väl så att fler än jag tycker att det är geggigt och blött ute och då behöver "någon" ett par byxor att byta med...Jaa vad ska man säga..det blir färre kläder i min garderob..I och för sig så vill jag ju inte att "någon" ska frysa heller..Men ändå,..Kramiz

-----------------------------------------------------------
2008-01-31 21.25 - Kia, kiajohansson136@msn.com

Hej!
Sänder en hälsning från Piteå. Har fått många förfrågningar om vem du är :) Så jag hoppas att jag får se dig här i Piteå i april!
Många kramar Kia

-----------------------------------------------------------
2008-01-30 19.38 - Jenna Alppiranta, jenna_kristiina@hotmail.com

hejhej..tack för idag. Du är en underbar och go människa. och jag känner mig redan mycket gladare. Jag kommer defenitivt tillbaka och ska gå en kurs.ha det bäst. mvh jenna

-----------------------------------------------------------
2008-01-30 10.27 - mannen,

Hej älskling!!
Vad gör du så här mitt på dagen? mycket att göra?
Jag älskar dig.
hej då

-----------------------------------------------------------
2008-01-29 10.36 - Magnus,

Hej älskling!!
Det var längesedan jag skrev här så nu gör jag det. Du är bäst och jag älskar dig.

-----------------------------------------------------------
2008-01-18 08.16 - Helena, helena_sandberg@hotmail.com

heej anette! Tack för igår, kändes så skönt i själen när jag åkte hem! :-). Tack för att jag fick komma, såg hur trött du va! hoppas det gick bra me småttingarna när du kom hem! önskar dig allt gott. vi hörs av snart igen!
många kramar från mig!

-----------------------------------------------------------
2008-01-17 18.17 - Adde,

Hej mami :) Imponerad av hur duktig du verkar vara efter att ha läst alla gb-inlägg. har ju inte feta kollen! Jag älskar dig jättemycket du är helt fantastisk! (trots att du lämnar mig hemma när ni åker bort) antar att det är smällar man får ta som mellanbarn! :) (hoppas på lite fickpengar till London så jag inte dör av tristess och hunger..) haha! Återigen Älskar dig som en Circushäst.. eller just det det är dem som är kissnödiga. Pusspuss Adeline Skelis Din dotter Lindström! <3

-----------------------------------------------------------
2008-01-16 19.51 - Susanne Ljungberg, susanne_3645@hotmail.com

Ville bara titta in och säga hej:) Jag är som en ny människa efter jag träffat dig. Du har fått mig att må så otroligt bra efter en lång tid av ledsamheter, tänk att du kunde få mig att bli en ny människa som är lycklig över livet och allt som detta för med sig. Tack Anette! Med kärlek och ljus från Susanne i Stockholm

-----------------------------------------------------------
2008-01-06 18.30 - Anna,

Hej Anette! Tack för den otroligt upplyftande och intressanta sittningen i fredags. Du är otroligt duktig. Och du gav mig verktyg o tankar att arbeta med :-) Jag mådde såå mycket bättre efteråt. Må jättegott. Varm kram/ Anna.

-----------------------------------------------------------
2008-01-05 14.21 - Benita, ahlgren10@hotmail.com

Hej Anette vill bara önska dig ett riktigt Gott Nytt År. kramar Benita

-----------------------------------------------------------
2007-12-31 02.00 - Janett,

Hej Anette! Tack för din din mycket fina sittning i lördags.

Kramar från Janett och Gott Nytt År

-----------------------------------------------------------
2007-12-28 22.04 - toril,

Hej Anette och hela familien!
Jag vill önska er god fortsättning och gott nytt år!!!
Hoppas ni får ett rikt och lyckeligt 2008. Och framförallt ett hälsosamt år.
Jag längtar tills näste gång jag kan gå på kurs hos dig igen.Det var så roligt och givande.
Och om du talar med någon av de andra som var där hälsa de så gott från mig. Ni alla var så goa!
Varmaste hälsningar och kramar från mig.
Toril den tjötiga ;-)

-----------------------------------------------------------
2007-12-22 16.13 - rossi,

Ville bara säga GOD JUL och ett riktigt härligt magiskt nytt år till dig och din underbara familj.
kram från oss ute i buschen.

-----------------------------------------------------------
2007-12-21 18.23 - Camilla, camillapetersson849@hotmail.com

God Jul & Gott Nytt År!! Önskar Camilla på preem

-----------------------------------------------------------
2007-12-21 11.24 - Helena, helena_sandberg@hotmail.com

Hej anette!
Vill bara hälsa er en riktigt god jul och gott nytt år! o hälsa hulliganerna med! o britt o co. :-). o har ni vägana förbi uddevalla är ni alltid välkomna!! må så gott. kramar från u-a helena


-----------------------------------------------------------
2007-12-21 06.51 - Anneli //malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Gumman!! Jag vill bara önska dej en God Jul och ett Gott Nytt År!! Vi hörs och syns...KRAM KRAM!!!

-----------------------------------------------------------
2007-12-15 11.17 - Anna, ahlebrand@hotmail.com

Hej Anette! Jag vill bara säga att du är en helt fantastisk människa med så mycket att ge!
Jätte många kramar!
//Anna

-----------------------------------------------------------
2007-12-15 00.09 - Karin Dahlqvist,

Hejsan anette:) Här kommer en hälsning från östersund:)
Hoppas du mår bra där hemma och önskar dig och din familj en fin kommande jul..krama min mamma i från mig:) När du ser henne på jobbet*S*
Kram Karin

-----------------------------------------------------------
2007-12-12 23.04 - toril, torilhoog@bredband.net

Hej du underbara!
jag vill tacka fån hela mitt hjärta för kursen nu i dec. Du är en gåva till mäniskan. Har gått 4 kurser hos en annan. Men skall bara säga dig på två dagar hos dig lärde jag mer än på 8 dagar hos den andra. hos dig var vi på samma nivå. ingen sa sig vara bättre än någon annan. Och du lädde med en så mjuk hand och med en enorm respekt jämtemot oss alla. man blev inte tittat snätt på om man sade något och var det någon som inte vågade så styrde du upp det så fantastiskt. Så alla vågade prova på allt. jag kan inte med ord säga hur mycket jag respecterar dig. Så jag fyller denna sida med kärlek, blommor. och änglar till dig.Även till din familj som vi får låna dig ifrån. tack änn en gång och vi syns snart igen. Ha nu en underbar jul o gott nytt år med din kära. Många varma kramar Toril höög.

-----------------------------------------------------------
2007-12-09 10.08 - ,

Hej....

-----------------------------------------------------------
2007-12-02 09.37 - rossi,

TACK för bullarna. Mycket trevligt.
Kram

-----------------------------------------------------------
2007-11-28 21.16 - mannen som aldrig är hemma,

Jag älskar dig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, förlåt mig för att jag åker iväg så här tätt inpå det förra jobbet men när jag kommer hem så ska jag ta det lugnt med jobb, inga mer jobb innan jul och nyår.
som sagt jag älskar dig min ängel

-----------------------------------------------------------
2007-11-22 16.39 - Mannen,

Hej alsklingen!!
Hoppas att du mar bra, men det vet jag ju for jag pratade med dig i telefon for typ tva minuter sedan men det ar en evighet sen jag traffade min angel.Jag fick plats pa flyget pa lordag sa du kan mjuka upp sangen for pa sondag kommer jag hem.
Jag alskar dig och barnen sa fruktansvart mycket, det vet du.
40 gradiga hallsningar fran El Salvador

-----------------------------------------------------------
2007-11-21 22.55 - rossi,

Hej min andliga syster!
Vill bara tacka dig för en helt underbar dag när du var här nere hos oss. Alla är såå nöjda. Och undrar om det blir fler kafferep i år. Vi kan ju prata om det när vi ses hos dig denna gången. Tar med mig ett litet gäng härifrån. Käket tar jag hand om! =) Ta hand om er och hälsa alla!
Massor av kramar från oss alla här i Rydal.

-----------------------------------------------------------
2007-11-14 13.05 - eva, wynot55@hotmail.com

Hej Anette, Hoppas allt är väl med dig och familjen,längesedan jag hörde av mig , men tänker ofta på dig , hoppas vi kan ses nån dag över en kopp och lite tjöt. Sköt väl om dig kramen Eva

-----------------------------------------------------------
2007-11-13 23.27 - Pernilla,

Tack Anette för en givande kurs, det var en underbar helg. Tusen tack även för din gästfrihet, du har en ljuvlig familj. Ser fram mot nästa kurs Kram Pernilla .... ge dina små bustroll en med:)

-----------------------------------------------------------
2007-11-11 00.22 - Maria aka mariasänglar,

Hej vännen!
Inte ofta vi hörs men det är skönt att veta att man har en vän i världen.
Jag önskar dig allt gott och all lycka, för de är du värd.
Här hemma är det flyttning i dubbel bemärkelse. Min äldsta dotter flyttade in i egen lgh med sin lilla My och 1 dec är det min tur att flytta och göra lite förändringar.
Det rör på sig med andra ord ;-)
Kram och du får gärna ringa ngn kväll när du känner att du har tid, ork och lust. @->-- <---- detta är en ros ;-)

-----------------------------------------------------------
2007-11-08 08.17 - Camilla (På Preem), camillapetersson849@hotmail.com

Hej hej... Fin sida du har! Hoppas allt e bra och att kaffet smakade som det ska. Nä nu är det dags att börja fixa lite med pacning och allt som ska göra inför en flytt... :-)

Ha det bra så ses vi snart igen... KRAM!

-----------------------------------------------------------
2007-11-04 18.36 - Rossi,

Hej min andliga syster! =)
Ser fram emot att få träffa dig igen. Dessa kafferep är bara för härliga. FULLT med kärringar, kan ju inte bli bättre. Snart kommer också den nya familjemedlemmen. 2 veckor innan jul beräknas detta. =D
Det är minimässa i Seglora nu i helgen. Undrar vart ifrån dom fick den ideén?
Ha det så himla gött och så ses vi! Kanske bäst att börja baka.
Kram

-----------------------------------------------------------
2007-10-30 18.41 - ,

hej hjärtat! vad fin sidan har blivit!
soldanskramar /Rebecca ;)

-----------------------------------------------------------
2007-10-30 10.00 - din man,

Hej älskling!!
Hoppas att du har det bra på jobbet och att dagen går fort så att jag får träffa dig snart.
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-10-22 16.35 - din man,

Jag älskar dig så mycket, du är mitt allt

-----------------------------------------------------------
2007-10-15 15.00 - Kathrin Milas, kathrin.milas@yahoo.se

Hej Anette,

har inte hunnit att skriva till dig förän nu. Det har varit en väldigt intensiv sommar & höst.
Jag ville tacka dig för att du lyssnade och gav mig råd när det var som värst. Min man har fått en rättegång med en ganska orättvis dom men vi förbereda oss för det som kommer & försöker gör det bästa av situationen.
Jag skall försöker att vara med på en av dina torsdagssittningar..det har jag tänkt på länge!

Kram Kathrin

-----------------------------------------------------------
2007-10-13 14.55 - christer persson, christer.persson49@gmail.com

Hej..Det var ett bra tag sen jag hälsade på men jag har tänkt och lärt mej att stänga av och det funkar bra.Vill nog hälsa på snart.Christer...

-----------------------------------------------------------
2007-10-11 22.19 - Anneli //malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hallå igen!! Jag vill bara komma in och säga hej.. Det är attan också att jag inte kan få till en enda torsdagsmeditation Men men...hösten och vintern är lång...#suck#..Jag jobbar med mina gulliga gamlingar och snart e jag uppe på fulltid..Och så min min lilla familj Och så min lilla verksamhet...=0)...vem har bestämt att dygnet bara ska ha 24 timmar????? Jag bara undrar??? Varma kramar och massor av ljus från mej till dej....

-----------------------------------------------------------
2007-10-06 19.48 - Kia, kiajohansson136@msn.com

Skickar en hälsning från norrland. Toppenväder här, glad å slippa regn å blåst.
Hoppas att det blir så vi ses snart :)
Kramar

-----------------------------------------------------------
2007-09-27 21.17 - rossi,

hej min syster
snart är det dax för tjejträffen igen. Ska bli så himla kul. Har föresten hittat det där mönstret du frågade efter. Ta med dig stickorna så står jag för garnet. =) Fia undrade om det var hennes tur att ta med bullarna. Har inte riktigt koll på det där. Men kul blir det.
Ha det gött. Kram

-----------------------------------------------------------
2007-09-21 12.02 - ,

Hej älskling!!! vad gör du? jag väntar på att klockan skall bli 3 så man får gå hem. skönt att det är helg.
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-09-18 09.40 - Benita, ahlgren10@hotmail.com

Hej anette. Tack för igår det va otroligt spånnande och intressant. Ska nu ta mig ett par dar och fundera över allt du sa. Tack Kram Benita

-----------------------------------------------------------
2007-09-17 09.15 - Therese Johannesson,

Tja !! hoppas att altt är gött med dig och familjen min hotmail är:tessjohannesson@hotmail.com

-----------------------------------------------------------
2007-09-13 17.20 - Karin dahlqvist, karindahlqvist@hotmail.com

Hejsan vännen.
Hoppas allt är bra där hemma.själv är allt bra.Har nu även genom gått min Gastic bypass operation och kilorna börjar minska:)
Skall nu åka hem till mitt och sharas nya hem i skåne i morgon "fredag" Skall bli kul:)
Hoppas man kan åka lite oftare hem till göteborg nu när man bor närmare med:)
Även att jag har tänkt att starta lite mer med seanser mm nere i skåne som vi har lite mer plats och har eget stort Godsmasin hålla till vid. Tänkte ha dig i åtanke då om du kanske kunna tänka dig komma hålla kurs eller dyligt Man ka ju se längre fram i tiden.
Ja nu har ju Våran restaurang öppnat med Raka spåret i vittsjö.
Så har mycke att se fram i mot där nere inkl det mediala,Har ju nu ett öppehåll som jag skall återhämta mig efter operationen.
Men allt tar sin tid att komma till baka:) Dem knackar mig på ryggen ibland mina gaider för att se jag inte lägt dem på hyllan helt*S*
Men det kan ja inte för längtar tills jag skal meditera för att öppna mig igen..*L*
Oj vilket långt inlägg du fick nu*ler*
Men jag skriver ju så sällan här.
Ha nu det så gott ängeln .Krama om mamma när du ser henne, _Saknar alla där hemma..
Kramen Karin

-----------------------------------------------------------
2007-09-11 08.27 - Magnus,

Grattis på bröllopsdagen min ängel
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-09-10 18.25 - mannen,

jag älskar dig!!!

-----------------------------------------------------------
2007-09-10 18.03 - Elisabeth S, siggeb@yahoo.se

Hej=)

Tack för en trevlig/gripande och intressant sittning idag. Tack även för att du hade tid att ta emot mig på så kort varsel. Har fått en hel del att arbeta med och se fram emot=)

Kram Elisabeth

-----------------------------------------------------------
2007-09-03 20.05 - Britt, britt@ametistgrottan.se

TACK för ännu en lärorik och helt underbart rolig kurs helg,du gör det så lätt för oss att våga prova på något vi inte tror vi kunnat, du tar dej tid med alla även om det tar mycket tid ibland men aldrig att ditt humör sviktar du puchar på och ger oss ditt stöd.Man vill inte att dagen skall ta slut för man har så roligt.Inte konstigt att dina kurser alltid är fulla.Tack snälla goa du för att du är min mäntor bättre lärare kan jag aldrig få.Och att du är min sllra bästa vän.
Älskar dej som en syster.

-----------------------------------------------------------
2007-09-02 19.46 - Rossi,

Du underbara och goa människa...TACK för ännu en oändligt givande helg med alla dessa goa personligheter. Det har varit mycket givande. Är så där riktigt go i bollen fortfarande. =)
Tack än en gång och jag hoppas på en fortsättning...snart. =)
Massor av kramar till dig och din Tagnus + alla barna

-----------------------------------------------------------
2007-09-02 15.24 - mannen,

Hej älskiling!!
Hoppas att allt har gått bra, du är så duktig i det du gör så det har det säkert gjort.
jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-08-30 10.42 - Eva Ludvigsson, ludvigsson@lanna.tv

Hej Anette det är din gamla kompis Eva "kines" ha ha som har hittat till din sida. Det var verkligen länge sedan. Vi måste snart stråla samman och tjöta lite, saknar alla roliga och sköna skratt som vi har haft. Har suttit och läst lite inlägg ifrån olika människor som har skrivit till dig. Det är verkligen jättekul att se alla positiva ord om dig och att det går så bra för dig, men hur hinner du med allt med tanke på att Magnus reser så ofta? Ha det bra och hälsa familjen Mvh Eva

-----------------------------------------------------------
2007-08-28 09.21 - din man,

En beskrivning av min kärlek till dig: den är som en julaftons morgon, pirrande och man vill aldrig att den ska ta slut. fånigt kanske ,men så känner jag för dig , det pirrar i kroppen när jag ser dig och jag vill att vi ska leva tillsammans för alltid. jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-08-25 21.49 - ,

jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-08-24 11.25 - Karin Dahlqvist, karindahlqvist@hotmail.com

Hejsan vännen..Hoppas ni mår bra där nere..Ja i dag flyttar jag till skåne..komemr bara åka upp göra min operation den 3 sep sedan ner igen:
Hoppas vi synes snart..kramar Karin..P.s
Krama min mamam när du ser henne på jobbet..:):)
Tänker på er alla.

-----------------------------------------------------------
2007-08-23 17.23 - Camilla Svensson, camillisvensson@hotmail.com

Tack så mycket för ett härligt möte! Kände mig så stark o full av energi när jag gick hem! Ha en go kväll! kram

-----------------------------------------------------------
2007-08-21 16.38 - ,

hoppas att allt har gått bra i dag.
jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-08-20 08.37 - Ingela Tengberg, ingela.tengberg@volvo.com

Hej Anette! Tack för ett härligt möte!!! Var så bubblande glad hela kvällen! Du är helt fantastisk! Jag är klart sugen på att lära mig mer, om inte annat, så för att "hela" mig själv :)! TACK IGEN - kram Ingela

-----------------------------------------------------------
2007-08-19 18.29 - din man,

jag hoppas att du blev glad över dina presenter.
jag älskar verkligen dig Anette

-----------------------------------------------------------
2007-08-18 19.17 - ,

förlåt mig!!!
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-08-18 17.43 - Maria Lehto, http://www.freewebs.com/mariasangels/

Hej vännen.. Ja nog har sommaren varit skön och lite ovanlig, igentligen är varje dag "ovanlig" för varje dag är Ny!
Önskar och hoppas att du är nöjd med din sommar och att alla batterier är laddad för en ny spännande höst!
Skickar goa varma kramar till en härlig vän!

-----------------------------------------------------------
2007-08-13 15.04 - Pia Björtén, kristallkallaren@bredband.net

Hejsan Anette

Tack för senast, katten har kommit hem nu och är skadad men det går att åtgärda!
hör av mig när det är dags!

-----------------------------------------------------------
2007-08-12 20.51 - Anneli/malvina.se, anneli.karlberg@malvina.se

Hej Anette! Tack för ditt lilla inlägg på min sida.Min sommar har varit fin..trots det trista vädret. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder,,,(så redig man får vara då#blinkeblink#..) Jag hoppas du har haft det gott också min vän!!! KRAM KRAM

-----------------------------------------------------------
2007-08-12 11.38 - ,

Hej du underbara människa! =)
TACK för en utomordentligt trevlig och rolig dag här i Rydal. Du är för go, min vän. Alla var helnöjda. Ser nu fram emot kursen. Och få träffa dig igen. Ha det så gott tills dess och hälsa Tagnus.
Kram från oss alla i Rydal och från Svante. =)

-----------------------------------------------------------
2007-08-12 10.52 - Yvonne,

Hej Anette!
Hoppas du har det bra i värmen som nu äntligen har kommit till oss. Tänkte bara lämna mina avtryck här. Jag gillar din sida...det utstrålar mycket värme. Jag ser fram emot kursen med dig nästa månad.
Ha det så bra!

-----------------------------------------------------------
2007-08-10 20.41 - din man,

Hej älskling!!
Hoppas att du får sova lite mer inatt så att du kan känna dig lite piggare i morgon.
jag älskar dig sååååååååååååååååå mycket

-----------------------------------------------------------
2007-08-08 08.00 - Catrin Johansson, catrin.johansson1@comhem.se

Hej Anette!
Jag såg att du har fullt på din kurs men om det blir något återbud så är jag väldigt intresserad. Jag väntade visst för länge :(

-----------------------------------------------------------
2007-08-07 18.54 - mannen,

Hur skulle jag kunna ha ett liv utan dig du underbara kvinna, jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-08-07 14.17 - Wanda-Gabriella Umiecka, wandagabriella.umiecka@telia.com

Hej,Anette! Jag kan se andra människors framtid, men efter några seanser är jag trött. Varför?

-----------------------------------------------------------
2007-08-07 12.13 - Maria,

Hejhej!
tjusig sida du har, ville bara lämna ett litet avtryck i din gästbok.
Maria
http://www.freewebs.com/mittmedium/

-----------------------------------------------------------
2007-08-07 02.17 - din man,

Hej älskling!!
Jag är så förbannat trött på att vara här i Guatemala, jag längtar så fruktansvärt mycket efter min familj.
Jag älskar er

-----------------------------------------------------------
2007-08-04 20.24 - CarroV, carro.vandevelde@hotmail.com

Hej favorit-extra-moster! =) Hoppas allt är bra med dig. Du är en så härlig tjej och jag diggar dig skarpt, de vet du! Imon ses vi nog för jag ska va i ert hus hela dagen o natten *hehe* Här kommer en liten dikt till dig:
Vänner är bra att ha

särskilt dom som är bra.

Dom kan man ha kul att skratta med,

tills tungan hoppar ur led.

Haha, den va väl poetisk?! Ses imon sötaste du! Pussar o Kramar CarroV

-----------------------------------------------------------
2007-08-04 08.01 - Ann-Marie Andersson, ann-marie.andersson10@comhem.se

Hej Anette och tack för en fin sittning. Det stärkte. Tar gärna en plats i din kurs 1-2 september om du får återbud. Kramar Ann-Marie

-----------------------------------------------------------
2007-08-01 22.29 - din man,

Anette du är bara värd det bästa för du är den underbaraste människa jag känner,tack för att du har gett mig så många underbara barn.
jag älskar dig för evigt

-----------------------------------------------------------
2007-08-01 15.38 - helena, helena_sandberg@hotmail.com

Heeelllooo! :-)

tack va snällt! vi kommer alla tre! :-) ses snart! massa kramar

-----------------------------------------------------------
2007-07-30 17.11 - Pilar, hbasauri@spray.se

Hej!

När jag var mellan 20 - 25 år gammal en medium stängde min mediala förmåga. Hur kan jag göra för att utveckla min gåva som medium eller öppna min 3 öga igen.
MVH
Pilar

-----------------------------------------------------------
2007-07-28 19.21 - Rossi,

Hej älskade syster i andlighet!
Ser fram emot att få träffa dig igen den 11 augusti. Ska bli så himla roligt. Vi väntar redan på dig. =)
Ljus och kärlek till dig min älskade vän.
Kramar i massor

-----------------------------------------------------------
2007-07-22 20.48 - Susanne Landegren, sj.66@hotmail.com

Hej Anette! Tack för sittningen i tisdags. Jag var full av positiv energi efteråt. Redan för ett år sedan kunde du se vad jag och min man skulle gå igenom. Vi fick ett barn i Mars, precis som du sa. Nu ser jag fram emot det år jag har framför mig. Hör av mig fram igenom om kursen i september. Nu är jag laddad och full av framåtanda:) Många Kramar Susanne

-----------------------------------------------------------
2007-07-21 23.16 - Din Man,

Hej älskling!
Jag vill bara säga att jag älskar dig så otroligt mycket och tacka dig för att du finns hos mig när jag verkligen behöver dig.
Det finns ingen som du och jag är den lyckligaste mannen i världen som har dig som fru.

-----------------------------------------------------------
2007-07-11 17.52 - malene, malene_86@hotmail.com

hej hej anette.. vad trveligt att ni var och hälsade på nu i sommar. tittar gärna upp hos er också. många kramar från hela högen hemma i hästveda

-----------------------------------------------------------
2007-07-11 10.35 - britt, britt@ametistgrottan.se

hej min älskade vän, det är sjönt med semestrer men tråkigt att vi inte ses så mycket det blir så tomt här nere på grottan. hoppas ni får en underbar semester ihopp det kan ni behöva så som ni flänger överallt. det är folk som ringer varje dag och frågar efter dej.
det är underbart att ha er som vänner ni betyder jätte mycket för mej. kramar från grottan.

-----------------------------------------------------------
2007-07-06 13.15 - Anneli, anneli.karlberg@malvina.se

Ha en underbar semester du och din familj!!!! Med massor av ljus och värme!!! Kram Kram Kraaaaaaaaam!!!

-----------------------------------------------------------
2007-07-04 15.17 - Katarina, marie_katarina@hotmail.com

Hej gumman!
Hoppas du har en kanonfin sommar med allt vad det innebär...Hoppas vi ses snart och får tid att tjöta lite ;-)kramar
www.densomser.se??? Jösses...:-(

-----------------------------------------------------------
2007-07-04 12.45 - Helena, helena_sandberg@hotmail.com

Heej Anette!Hoppas allt är bra med dig! har ni haft det bra på semstern? masssa kramar från mig o mamma-----------------------------------------------------------
2007-07-04 00.06 - ,

fin hemsida en annan hemsida som har det mesta
www.densomser.se

-----------------------------------------------------------
2007-06-29 20.14 - Nettan =), nettan.lind@comhem.se

Hej igen! Tack för att jag fick tid och komma till dig med kort varsel.Blev både stärkt och bekräftad.Jätteglad! Kommer snart tebax innan året är slut.Ha en underbar sommar med mycket sol & värme... Kramar / Ljus & Kärlek Nettan

-----------------------------------------------------------
2007-06-18 14.26 - ,

Hej Anette! Tack för sittningen i lördags. Även om man har allt inom sig, så är det så härligt att det finns såna som du, det värmde att få kontakt med mormor. Jag önskar dej all lycka! Vi hörs säkert igen! Kram från Annika i Luleå.

-----------------------------------------------------------
2007-06-17 20.15 - Rossi,

Min goa, härliga, underbara andliga syster, TACK än en gång för en helt underbar söndag. Ulla ringde nyss och ville säga tack än en gång. Laila ringde också och ville säga tack än en gång. ALLA va helnöjda. Och jag med =) Du är underbar!!!
TACK TACK TACK
Ha en avkopplande och solskön semester. Kan du verkligen behöva nu =)
Kram på dig

-----------------------------------------------------------
2007-06-15 19.22 - ,

Det var ett tag sen vi språkades...Men du är en härlig person sprider mkt positiv energi...Jag ska lägga massor av energi på min skånska....ha det gott på CYpern....Kram

-----------------------------------------------------------
2007-06-12 12.13 - Anneli, anneli.karlberg@malvina.se

Hej min vän!! Usch jag har haft så mycke omkring mej det sista. Inga mediationskvällar så långt ögat kan nå...=0/...Jag hoppas att det blir bättre fram över för jag saknar det verkligen.Ha det gott i värmen...Var rädd om dej och Kram Kram Kram

-----------------------------------------------------------
2007-06-05 06.57 - Catrin Johansson, catrin.johansson1@comhem.se

Hej Anette!
Tack för en intressant sittning igår, den gav både bekräftelse och nya tankar så nu ska det bli intressant at se vad som händer :). Ser fram emot kursen i augusti, synd att det är så länge dit...
Ha det så gott i sommar. Kram Catrin

-----------------------------------------------------------
2007-06-03 18.45 - Rossi,

Anette...du underbara människa. TACK för en härlig kurs...igen och en mycket givande helg. Du är otrolig. Mitt hjärta har såååå mycket att säga men det får inte riktigt plats här och inte sägas i ord, bara sådär. TACK, TACK, TACK
Massor av Kärlek och Ljus från mig till dig. Kram

-----------------------------------------------------------
2007-05-29 17.07 - jezebel, jezebelolsson@hotmail.com

Hej Anette !
jag vill tacka dig ännu en gång för den hjälpen som du givit mig.
Och att jag fick komma till dig idag kl 15.00.
Mvh: Jezebel

-----------------------------------------------------------
2007-05-22 23.17 - Gunvor Hedén,

Anette! Jag kan inte tacka dig nog för all hjälp jag fått av dig. Jag är så tacksam att vi som bor i andra delar av landet också kan få din härliga hjärtliga hjälp. Du är min stöttepelare som står där stadigt med fötterna på jorden och alltid ett glatt humör.Ditt glada skratt gör mig också glad. Tack Anette för ditt otroliga tålamod och din tröst. Din vän Gunvor i Uppsala.

-----------------------------------------------------------
2007-05-20 11.19 - Rossi,

Hej min underbara vän!
TACK, för en otrolig dag här i Rydal. Den var mycket givande för många av oss. Har haft en del eftersnack med som var hos dig. Du är otrolig!
Detta måste vi göra om, om du vill.
TACK än en gång du underbara, goa, varma människa!
Massor av kramar från oss alla i Rydal.
// Rossi

-----------------------------------------------------------
2007-05-15 09.10 - Din man,

Du är mitt allt och jag älskar dig så mycket

-----------------------------------------------------------
2007-05-14 18.51 - Mvh Jenny, jenny.bergstrom@swipnet.se

Hej Anette!
Kikade in på din sida o ville säga HEJ här i gästboken. Tack för senast,Galan för hemlösa!Trevlig kväll o tänka att jag fick budskap genom dig från min farfar..Härligt!Tack!
Du verkar vara en go tjej.
Ska titta in en dag på Ametistgrottan, det verkar vara en mysig liten butik.
Ha det så bra!

-----------------------------------------------------------
2007-05-14 12.30 - Magnus,

Hej älskling!!
Hoppas att du har det bra på jobbet,vi ska försöka ta oss ut en stund om det inte börjar regna men det ser ju mörkt ut.
älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-05-10 21.39 - ,

Hej Anette! Har nu kikat in i din GB...du gav mig massa positiv energi efter att jag bara träffade dig idag :) kramar till dig från din arb.kamrat
Ha det toppen :)
Camilla

-----------------------------------------------------------
2007-05-10 18.06 - Rossi,

Hejsan älskade vän!
Det ska bli så himla kul att ni kommer till lilla Rydal. Alla ser fram emot detta. Spännande! Hoppas att du och familjen mår bra.
Massor av kramar från oss alla.
Din vän Rossi

-----------------------------------------------------------
2007-05-08 12.26 - Karin Dahlqvist, lyssanlull@hotmail.com

Hejsan vännen Hoppas du mår bra hemma i Göteborg.:)
Här uppe i östersund har just våren kommit.
Har även öppnat ett Forum.
För alla personer som är intreserade av det Okulta mm
Kan ju kika in om du får tid någon dag:)
www.moderjord.forum24.se
Hoppas du njuter av Sommarn som är på väg.
P.S Krama om min mamma För mig när du e på jobbet. Så är du en Ängel.!!!Men de e du ju i alla fall*S*
Varma hälsningar Karin.

-----------------------------------------------------------
2007-05-07 18.57 - Helene Johansson, info@dromfangaren.se

Hej Anette!
Jag hittade din sida av en tillfällighet men jag vet att du är duktig.
Lycka till i fortsättningen.
Kanske ses vi igen.
Drömfångaren
Helene Johansson
Kram Helene Johansson i Partille

-----------------------------------------------------------
2007-04-27 20.39 - jag igen,

Barnen menar jag ju, jag vet inte vad som hände
Love you

-----------------------------------------------------------
2007-04-27 20.36 - Mannen,

Hej min älskade hustru!!
Jag saknar dig och barbeb så det bränner i mitt hjärta.
Ni är mitt allt
Från din lilla man i Portugal
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-04-20 12.26 - Anneli, anneli.karlberg@malvina.se

Det Mediala.Jag förstår inte varför det ska vara så märkvärdigt för vissa och så enkelt och opretantiöst för andra..Andra Sidan är ju en del av livet..Jag tycker att vi har nog av Jante-Lagen! Dags för lite nytänk även här misstänker jag... Blir man ett bättre medium för att man har ett "papper" på det?...Vad händer när man tappar delar av sin gåva p g a t ex högmod. Eller för att man kanske inte känner för att arbeta medialt för ett tag.. Tar nån ifrån den personen hennes "papper"då?? Låt mej säga så här..Its up to the spirits...Låt dem sköta och bedöma Det är inte på våran nivå...KRAM!!!!

-----------------------------------------------------------
2007-04-19 12.52 - Katarina, marie_katarian@hotmail.com

Hej Anette!
Så glad jag är över att ha träffat min "andliga länk" :-) Med din humor, glädje och ödmjukhet så kommer du hur långt som helst och du behöver inget certifikat! Vem kan bestämma vad som är bra och inte? Vem har gett dessa medier rätten att tala om vad som är bra och inte och vad man får och inte får? Finns väl i så fall bara en som kan certifiera och det kan ju blir lite svårt :-)
kram från sekreteraren

-----------------------------------------------------------
2007-04-18 08.19 - Nina, nijo@fbe.se

Skulle vilja skicka ett mail, men kan inte hitta din adress.

-----------------------------------------------------------
2007-04-16 20.21 - Svante,

Du är som en Kalles Kaviar tub - kramvänlig!

-----------------------------------------------------------
2007-04-13 23.36 - mona lundin, monalundin@telia.se

Hej anette!
Äntligen tar jag tag och skriver några rader.
Sonen snart sjutton kan tänka sig att träffa dig som du gärna ville, men det visste du väl redan!
Kändes jätte bra att träffa dig, det var väl mening med det på så kort varsel.Ha det underbart
hls Mona på Smögen

-----------------------------------------------------------
2007-04-13 18.27 - ,

Kära Anette!
Tack för att du finns, och det kommer från hjärtat. Jag är stolt över att få vara din vän.
Kram Ulla i Rydal

-----------------------------------------------------------
2007-04-13 13.58 - Anneli, anneli.karlberg@malvina .se

Goa Goa Anette!!! Jag skrivit ett mail till dej. Du är sååååååå bäst!!!//Kraaaamar

-----------------------------------------------------------
2007-04-13 13.57 - Britt A,

Hej vännen. Tur att vi i världen har en sådan go och ödmjuk person som du, tänk om fler var bara litet som du tänk vad det sett anorlunda ut då. du vet att det man sänder ut får man tillbaka det blir väl några som får vetskap om det eller säkert redan fått det. Du vet att du har väldigt många vänner som står på din sida och som vet hur duktig du är. tråkigt att få reda på att rykten man hört om en viss person var riktiga för det trodde jag inte.Jätte kramar Britt a

-----------------------------------------------------------
2007-04-12 23.12 - Sandra Melander, melander_63@yahoo.se

Kära Anette! Jag var så imponerad av ditt ödmjuka sätt att leverera budskap från andevärlden. Jag vet att du har ett hjärta så stort och varmt och vi som har träffat dig vet vem du är, du står med dina båda fötter på jorden och det är så otroligt härligt att bara få träffa dig. Glad att jag träffade just dig. Med ljus och kärlek Sandra.

-----------------------------------------------------------
2007-04-12 07.18 - Pia i Rävlanda,

Hej Anette =)
Sprida värme o kärlek är som ringar på vatten.....det man ger får man alltid tillbaka =)
Vi hörs......Kram Pia

-----------------------------------------------------------
2007-04-09 22.02 - Anette,

Till Pia i Rävlanda! Jag vill tacka dig för att du ringde mig när du kände att du skulle göra det:) Om du visste vad jätteglad jag blev, det värmde verkligen i mitt hjärta, tack snälla du, varma kramar Anette:)

-----------------------------------------------------------
2007-04-09 20.57 - Tacksam sundsvallsbo,

Tack goa du för sittningen idag..
Nog har jag fått en del sittningar i mina dagar men det jag får av dig är verkligen trösterika.
Stor kram till dig från mej.

-----------------------------------------------------------
2007-04-08 09.40 - Lillemor Hansson, lillemor_hansson@hotmail.com

hej nettan.
var längesedan jag tittade in här :( har haft mycke att göra, ville bara önska dig en jättegod påsk, som snart är över :/ hoppas allt gick bra i butiken i veckan. vi ses nog snart igen, kramisar Lillemor

-----------------------------------------------------------
2007-04-07 22.11 - Caroline, lillcarrogustafson@hotmail.com

Hej underbara underbara mamma!
E så fantastiskt imponerad av allt du gjort för mig och alla andra, att någon kan vara så givmild e fantastiskt, det finns inte så många kvar som du,nu för tiden e det bara JAG JAG JAG men du har verkligen lyckats förbli den underbara mamma och människa som du alltid varit. Akta dig för falska, avundsjuka och bittra människor som inte tål att du är duktig på det du gör, mycket bättre än vad jag någonsin kunnat föreställa mig, och mycket duktigare än dessa svartsjuka patetiska människor som ibland försöker göra allt för att förstöra, allt dessa personer behöver inse att dessa personers storhetstider är över och kanske borde lämna plats för människor som du som fortfarande bara tänker på sina medmänniskor och är snälla och ärliga och inte på pengar och kändisskap. Du e så otroligt varmhjärtad och jag förstår ibland inte hur du orkar hålla humöret uppe när andra beter sig som idioter!Om jag lyckas bli en tredjedel av vad du är lovar jag att skatta mig lyckad för resten av mitt liv!Jag älskar dig!-----------------------------------------------------------
2007-04-05 21.36 - Rosita,

Hej igen
Ser att jag glömde avsändare. Din beundrare är ju jag, Rosita. Tack än en gång för att du finns. Hiiihihiii!! =D

-----------------------------------------------------------
2007-04-05 21.34 - ,

Hei Anette!
Vill tacka dig så mycket för den fina samvaron med dig den 24 mars. Detta trodde jag aldrig. Men nu tror jag. Tack, än en gång. Vill gärna träffa dig igen.
Kram Laila

-----------------------------------------------------------
2007-04-05 21.25 - =D,

Hej Anette!
Du underbara månniska. Att du va sååå bra visste jag inte. Lugn och harmonisk. I motsatt till dessa andra medverkanden. Detta upplevde jag bara som flams och mycket irriterande. Skulle jättegärna vilja ha en stilla stund privat med dig om det är möjligt. Du var helt otrolig!
Fortsätter du på detta viset kommer du verkligen att bli något större än vad du redan är. Hör av mig med telefonnr. Önskar dig all lycka i världen.
Kram från en beundrare!

-----------------------------------------------------------
2007-04-03 13.47 - Mannen,

Varje stund utan dig är som ett andetag utan luft

-----------------------------------------------------------
2007-04-02 16.01 - din man,

Älskar dig!!

-----------------------------------------------------------
2007-03-30 09.35 - Msgnus,

Hej älskling!!
Hoppas att du får en bra dag på jobbet.
jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-03-24 09.05 - Britt-Ametist, britt@ametgrottan.se

Du var bäst, men det viste vi redan innan...
Ja är både tacksam glad och hedrad att få ha dej på grottan, kan inte få någon bättre till våra kunder och oss själva och som en underbar vän.
Ljus glädje och en massa kärlek till dej och din underbara familj.

-----------------------------------------------------------
2007-03-23 08.48 - Katarina, marie_katarina@hotmail.com

Hej Anette!
Du gjorde jättebra ifrån dig igår på Stödgalan. Jag var imponerad! Go girl...

-----------------------------------------------------------
2007-03-17 22.58 - Monica,

Hej Anette. Tack för en kanon-sittning i fredags. Jag kände mig hur lättad som helst (som du sa) när jag var färdig. Fick svar på många frågetecken som jag bar på- du är grymt duktig och har en enorm utstrålning. Vi kommer att höras av igen- snart. Hälsn Monica

-----------------------------------------------------------
2007-03-17 20.44 - Karin *Lyssanlull*, lyssanlull@hotmail.com

Hejsan gumman
Önskade jag kunde komma hem då..Men skall ner då peter döper den lilla Miira:)
Kul med välgörenhets galor.Borde finnas här uppe med.Och kanske du själv skulle komma upp hålla sittning på gamla teatern där kända medium brukar komma och göra stor seanser:)Vorre jätte kul.
Men i alla fall Jag mår bra och som mamma kanske sagt om inte*S* Så skall jag ju flytta nerot igen..Snart hoppas jag:)
Men saknar er alla..inte vart hem på 1 år snart*snyft*
Men vi höres på msn..Jätte kramar.
Låt ljuset vägleda varge steg du tar anette,


-----------------------------------------------------------
2007-03-15 23.22 - Maria Lehto,

Nu,har jag lagt upp en länk "hem" till dig!
Du vet att du är välkommen att ringa när du, känner att du vill eller behöver.
Stor varm kram till dig, från mej

-----------------------------------------------------------
2007-03-13 23.42 - Maria, www.mariasanglar.tk

Hej och jätte tack för den jättefina sittning jag fick av dig på "långdistans" :) Det kändes jätte fint och nu har jag verkligen ngt att se fram emot.
Tack för din vägledning, kära vän!

-----------------------------------------------------------
2007-03-11 12.11 - Eleonora , santos302@hotmail.com

Tack Anette, för att med kort varsel ta emot mej, och ge mej 2 sittningar, som var över alla förväntningar...!Och ditt engagemang under mina sittningar, och din värme....bra att du finns...för oss alla som behöver vägledning i detta liv...Många Kramar Eleonora....

-----------------------------------------------------------
2007-03-05 13.57 - Anneli,

Tack snälla gulliga du för att du bryr dej så mycket!!! Ljus och kärlek tillbaka...och HÅRDA kramar. Vi syns på torsdag på meditationskvällen. Jag mår mycke mycke bättre!

-----------------------------------------------------------
2007-03-05 10.05 - Din Man,

Hej Ælskling!!
Jag går på båten idag och jobbet tar ca 4 dagar så jag borde vara hemma senast på fredag.
Jag ælskar dig øver allt på denna jord.
Førlåt Mig

-----------------------------------------------------------
2007-03-04 10.29 - Anette,

Kära vänner! Tack för alla inlägg i min gästbok:) Jag skulle vara jättetacksam om ni som vill skriva lite längre inlägg skickar det till min mail istället. Må så gott alla! Kram Anette

-----------------------------------------------------------
2007-02-27 10.59 - HELENA SANDBERG, helena_sandberg@hotmail.com

HEEJ ANETTE! HOPPAS ALLT ÄR KANON IDAG! NÄR ÄR NÄSTA KURS? VAR SUPERROLIGT!.KAN MAN GÖRA EN HEMSIDA PÅ DIN STUDIO TROTS ATT MAN INTE ÄR KUND HOS COM HEM? TÄNKTE GÖRA MIN HEMSIDA SNART! HA DET JÄTTEBRA! TYCKER MYCKET OM DIG, OCH DU HAR VÄRLDENS HÄRLIGASTE UNGAR. (HULLIGANERNA, hAHA). ÖNSKAR DIG ALLT GOTT! MASSA KARAMR HELENA

-----------------------------------------------------------
2007-02-25 20.04 - Rossi,

Hej lilla hjärtat
Du har inte bara ett hjärta av guld...hela DU ÄR ett guldhjärta. Tack för dom värmande orden.
Du förlöste mig med mycket ;-)
Försökte köra ifrån dom på motorvägen...=D Litet internt skämt. Kan inget annat göra än som du sa..."BACK OF". Du är en underbar människa. Vilken lycka att få ha dig som andlig syster. Älskar dig för den du är. Hälsa denna underbara systern...Susanne. Vilken människa!!! Underbart att få träffa er. Kan inte i ord beskriva denna härliga kurs med alla dessa härliga människor. På tal om det...när är nästa kurs? hahahahahaaa
Ha de så gôtt och så ses vi. Massor av varma kramar!!

-----------------------------------------------------------
2007-02-22 14.05 - Marlene Brestan, mbrestan@condesa.se

Hej Anette,

Har varit i Ametiskgrottan och träffat två underbara människor som jobbar där. De talade varmt om dig och jag är nyfiken på dig! Läste här i gästboken att du har guidade meditationer i Ametiskgrottan. Skulle gärna deltaga om jag får.
Varma hälsningar,
Marlene
Tel: 0738-355 356

-----------------------------------------------------------
2007-02-16 17.35 - Marita Petersson, marita.petersson2@comhem.se

Tack för en trevlig kväll, då vi tillsammans mediterar i grupp på Ametistgrottan.
Du är en skicklig, inkännande mästare i klass för sig. Jag uppskattar att du tar dig tid och
lyssnar på gruppens idéer och synpunkter, efteråt i vår ledda meditation av dig. Du leder oss till vår inre värld, den värld som vi kan hämta kunskap om oss, för vår utveckling, till inte och yttre balans. Lycka till med din egen utbildning och tack för att du har förvaltat din inre gåva. Hoppas med hela mitt hjärta att du möter många människor på din väg och ännu en gång, Tack. Många Kramar Marita Petersson/ Friskvårdsterapeut och vän.

-----------------------------------------------------------
2007-02-14 10.04 - Din Man,

Min älskling!!
På alla hjärtans dag så älskar jag dig inte mer för det är omöjligt att älska dig mer än jag gör, men jag tänker lite extra på dig.
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-02-12 06.42 - Therese , therese_frithiof@yahoo.se

Hej Anette, varsegod för boken. Nu har vi varit hos Britt och Olivia har fått välja sina stenar själv. Imorgon på hennes födelsedag 13feb skall vi gå och få ett vediskt horoskop ställt på henne ( tipsat av Britt)hoppas att det skall hälpa oss lite på traven. Tänker på dig jätteofta kramar Therese

-----------------------------------------------------------
2007-02-10 14.01 - Susanne Hedvall,

hej lilla hjärtat jag hittade din sida
:vad vore himmlen utan stjärnor vad vore bröllop utan tärnor vad vore Göteborg i hela sin glans om inte lilla Anette fanns : tack för att du finns Kram

-----------------------------------------------------------
2007-02-08 22.10 - Anneli //malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anetté!!! Tack för en kanonmeditation!!!...Lite lustigt det där me alla vovvarna som va på besök...:) Jag ser fram emot fler kvällar på Ametistgrottan..Det är precis vad jag har efterlyst..Kram Kram

-----------------------------------------------------------
2007-02-04 21.43 - Addie,

Mamma du är sötast i hela världen.
Ibland när jag kollar mig i spegeln o tänker.. DAMN va ja e snygg... så undrar jag först varför.. men sen slår de ju mig att jag är din dotter ;) hehe Älskar Dig varje dag tills jag dör. Du gör mig stolt.

-----------------------------------------------------------
2007-02-01 19.26 - anton,

hej mamma

-----------------------------------------------------------
2007-01-29 23.20 - Nils Bergström, b.nils@telia.com

Hej Anette !!
Hoppas du kom hem välbehållen från kalla uppland och att resan gick bra...
Tack för tipsen nu söker vi vidare, Nisse...

-----------------------------------------------------------
2007-01-26 15.19 - ,

Hej hjärtat!
Vill bara säga att det är fullt ös hemma hos Ulla. Hon är helt slut. Hör gärna av dig!
Kram på dig gumman
M.V.H. Rossi

-----------------------------------------------------------
2007-01-19 10.19 - Britt Ametistgrottam, britt@ametistgrottan.se

Kram vännen. Hoppas ni har haft en underbar lillsemester aldeles för er själva, det är er väl unnat litet tid för er själva.
Tack goa för att ni fins.
Msd kärlek Britt

-----------------------------------------------------------
2007-01-18 11.01 - Ullis,

Nu ska jag blotta ännu en okunnighet; vad är Iriz för något? =)

-----------------------------------------------------------
2007-01-17 19.55 - Anette,

Tack Therese och Jenny för den fina boken, jag blev verkligen jätteglad.
Kram Anette

-----------------------------------------------------------
2007-01-13 15.47 - Ullis,

Jag har varit här inne flera gånger och kikat runt, men aldrig lämnat någon hälsning. Nu tänkte jag göra det! Hej, Anette! *vinkar*
Förlåt att jag inte meddelat dig förut att jag varit här inne!
KRAM

-----------------------------------------------------------
2007-01-11 22.39 - Anneli //malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anette!!
Jag önskar också dej en God fortsättning på det nya året...Visst känns det ändå roligt med ett nytt fräscht år...#S..Vi syns snart. Det ser jag verkligen fram emot...KRAAAM

-----------------------------------------------------------
2007-01-08 21.01 - ,

hejhopp
tack för att du finns =)
och va roligt det ska bli med kurs =D det tycker vi alla 3. om inte annat så ses vi där och då.
ha en fortsatt trevlig vecka
kram rossi

-----------------------------------------------------------
2007-01-08 13.47 - Frida Hopen Brinkhoff, frihop@spray.se

Hejsan igen...
Tyvärr jobbar jag när välgörenhets sittningen är
Men jag vill ha en privat sitting
Vet inget annat sätt än detta att kontakta dig så jag ber dig maila mig ang tid

-----------------------------------------------------------
2007-01-07 11.52 - din man,

Min kæra hustru!!
Om du bara visste hur mycket jag ælskar dig och hur mycket jag saknar dig nær jag ær borta.
mycket mycket jættemycket.
ælskar dig

-----------------------------------------------------------
2007-01-06 14.24 - Sirpa Lindholm,

Hej!
Tittade runt på din fina sida, för jag är intresserad av sånt här. Brukar gå på storseanser här i Stockholm. Annars har jag en sida med min konst: www.dinstudio.dragonfly.se, om du skulle känna för att titta in där.. Önskar Dig och familjen God Fortsättning och All Lycka i detta Liv!

-----------------------------------------------------------
2007-01-05 08.09 - Frida: http://fridasfoton.zoomin.se, frihop@spray.se

Tack för ditt meddelande på min hemsida.... Är lite sen att svara ....
Vad kostar en privat sitting? Vad kostar välgörenhetssittningen?
Kramar och god fortsättning

-----------------------------------------------------------
2006-12-31 16.19 - ,

Hejsan!
Vill önska dig och din familj ett riktigt gott och magiskt 2007.
Varma hälsningar Rossi

-----------------------------------------------------------
2006-12-29 12.24 - Helena, helena_sandberg@hotmail.com

God jul i efterskott o gott nytt år! hoppas allt är bra med dig! är lite sugen på att gå på fler kurser snart, så jag ringer nån dag o kollar om det finns platser kvar.. =). Det var de datumen som stog på din sida va? Ha det bäst!! Många kramar helena

-----------------------------------------------------------
2006-12-23 18.32 - Kia, kiajohansson136@msn.com

Önskar dig en riktig trevlig jul.
Många kramar

-----------------------------------------------------------
2006-12-22 14.16 - Mannen,

Hej älskling!!
Jag har ingen telefon så jag medelar dig på detta sättet att jag är på väg hem, sitter nu i Oslo och väntar på flyget hem.
älskar dig

-----------------------------------------------------------
2006-12-20 21.03 - Anette,

God jul och gott nytt år önskar jag er alla goa människor därute:) Jag vill också tacka er för alla fina julkort som har dimpit ner dom sista dagarna. Tack för detta året.
Kram Anette.

-----------------------------------------------------------
2006-12-19 15.19 - Anneli/www.malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anette!! Jag önskar dej och din familj en riktigt GOD JUL och Gott Nytt år!!! Väl mött i februari!!!

-----------------------------------------------------------
2006-12-19 14.56 - Anne Kjellgren, kjellgren@rixmail.se

Hej Anette
Inatt hade jag en helt sjuk dröm. Jag levde ihop med döda halvruttna personer. Iböjan var jag rädd men det gick över, jag blev tvingad in i deras värld av mamman i familjen.Hon mördade min mamma med kniv i ryggen. (Grejen är den jag var inte jag o min mor var inte min mor) Tiden gick o jag anpassade mig Max o Simon o Bella O Tassan var oxå med ibland. Tillslut iallafall släppe de oss o gav mig ett halssmycke i form av det ALLSEENDE ÖGAT, det var jätte fint o vi alla levde sedan i harmoni på olika håll.
Kan du kanske hjälpa mig o tolka denna dröm, eller låter det som rappakalja?
Anne

-----------------------------------------------------------
2006-12-14 11.51 - Maria Johnsson, maria_johnsson9@hotmail.com

Hej Anette !! Jag var inne och läste på din sida. Jag kunde inte låta bli att skriva detta till dig. Vi är ungefär lika långt i vår utveckling. Mina mentorer är Carina Jeppsson, Oxie Malmö och Christel Dahlin, Staffanstorp Skåne. Christel har utbildats av Iris Hall. Jag har förmånen att få jobba parallelt med dem på deras grupper/seanser..Mycket lärorikt. Skulle varit skoj att få kontakt med dig..(Obs !! Jag har oxå en man som heter Magnus och vi har sammanlagt 6 st barn här på jorden, och två på andra sidan.)
Kram Maria från Skåne

-----------------------------------------------------------
2006-12-14 09.12 - MELISSA,

hEJ aNETTE!
VILL TACKA FÖR EN GRYM OCH MINNESVÄRD UPPLEVELSE I MÅNDAGS! DET VAR HELT FANTASTISKT! MVH MELISSA

-----------------------------------------------------------
2006-12-13 18.20 - Magnus,

Jag älskar dig mest av allt

-----------------------------------------------------------
2006-12-12 21.23 - Jhonny Neumann, jhonnyn@email.com

Hallå Anette!
Tack själv för i lördags. Det var kul att skratta ikapp. Synd att du inte kunde stanna längre. Men men vi ses ju snart igen. Ha det bäst så länge och god jul på dig!
Kram Jhonny

-----------------------------------------------------------
2006-12-12 20.05 - Rossi,

En liten dikt

From me to youI'm sending happy thoughts your way

Hope you have a wonderful dayI'm here if you need me

and I want you to know

our friendship is special

and continues to growFrom beginning to end

have a good day

and know that you're thought of

in many special ways!


-----------------------------------------------------------
2006-12-12 19.26 - Susanne Olsson, susanne_5040@hotmail.com

Du måste ha trillat ner från himlen av en enda orsak:) Att lära oss andra och att hjälpa till på det underbara sätt som bara du kan. Jag är så väldigt glad att du finns, tack tack du är bara bäst! Många juliga kramar Susanne!

-----------------------------------------------------------
2006-12-11 12.13 - ,

Hejsan Anette!
Har pratat med Ulla idag. Hon har haft det jobbigt inatt. Har inte fått sova mycket. Blir så ledsen för hennes skull. Kan du slå mig en signal? M.V.H. Rosita

-----------------------------------------------------------
2006-12-11 11.23 - Din nagot samre halft,

Satt pa kaffet och ta pa dig raffsettet for i morgon kommer pappa hem
love you forever

-----------------------------------------------------------
2006-12-10 14.12 - Rosita Sahlin, rosita.sahlin@telia.com

Hejsan Anette!
Kunde ju knappt vänta tills jag kom hem. =)
Måste ju bara in och skriva i din gästbok och ge dig beröm för din fina "hemsa". Jättefin!!
TACK, för att du kom på så kort varsel. Kände att du var full av den energi som, både Ulla och jag behöver och har nu fått "tanka" på lite av den. Min dotter blev så exallterad av dig så hon ligger i sängen och försöker komma ner. Har lagt in dig på min "hemsa" nu, så att alla som går in och är nyfikna där kan se dig också. Håller på att uppdatera min sida med diverse saker som jag tycker bör komma ut till andra människor. För sådana som dig behövs verkligen runt ALLA människor. Du sprudlar av både glädje och kärlek.
Det är dessa ting som fattas i denna världen.
Hoppas att du kom hem välbehållen och med en ny erfarenhet. Hoppas också att vi på något sätt kan hålla kontakten, vet att du har det jobbigt med att få tiden att räcka till, men vill gärna ha dig på räckhåll. =)
Önskar dig en fortsatt trevlig dag och en trevlig, varm och kärleksfull jul. TACK!!
Varma kramar Rosita

Min Hemsa: www.freewebs.com/rositasahlin/

-----------------------------------------------------------
2006-12-09 20.50 - Den samre halften,

Ville bara saga att jag alskar dig sa mycket
konstigt att skriva nar det inte finns nagra a,a och o

-----------------------------------------------------------
2006-12-05 23.40 - Din man,

Hej ælskling!!
Nu ær jag i norge och det ær ett jævla skitvæder.
Ville bara sæga att jag ælskar dig, som om du inte visste det,eller hur
Ølensvåg Norge
Kommer hem i morgon
Puss puss

-----------------------------------------------------------
2006-12-05 07.36 - Helena, helena_sandberg@hotmail.com

Heej anette! Nu får du ett inlägg till i din gästbok!! :-) Kursen var jätte lärorik. Vill gärna gå på nästa! tycker du är en så helgo person! o vilka härliga ungar du har!! önskar dig allt gott! kramar från helena

-----------------------------------------------------------
2006-11-30 23.03 - Eva, wynot55@hotmail.com

Hej Anette
Vill bara önska dig fortsatt Lycka Till,och tyckte det var jättekul att jag fått se dig på tv,nä nu ljuger jag , ett inspelat videoband.
Men härligt var det
Kramen

-----------------------------------------------------------
2006-11-30 20.56 - Mannen,

Jag älskar dig!!!!!!!

-----------------------------------------------------------
2006-11-28 08.20 - Tina, Tinaasam@hotmail.com

Min Soul Made. Tack för att du är du. Kan aldrig få en bättre vän. Vi har alltid roligt och kan prata om allt. såna som du växer inte på trän. Du har alltid tid att lyssna på mitt "tjat". Beundrar din styrka. Friends forever Tina

-----------------------------------------------------------
2006-11-26 12.30 - Britt, britt@ametistgrottan.se

Nu har det gått några veckor sedan vi haft våra Tisdags kvällar. Saknar dom väldigt.
Hoppas det blir en fortsätning i januari så du får lära oss mer i vår utvekling. Du är värkligen en himla duktig lärare och en underbar vän.
Älskar dej och hela din underbara familj

-----------------------------------------------------------
2006-11-22 16.52 - Din man igen!!,

JAG ALSKAR DIG....JAG ALSKAR DIG......JAG ALSKAR DIG

-----------------------------------------------------------
2006-11-22 16.46 - Din Man,

Hej min alskade hustru!!
Jag vill bara saga att du ar en underbar manniska som klarar av att sta ut med mig och mina oandliga resor och samtidigt ta hand om allt hemma nar jag ar ute pa jobb.Jag saknar dig och vara barn sa fruktansvart mycket och jag langtar tills i overmorgon nar jag far se er igen.
Blasiga hallsningar fran Cosumel Mexiko.

-----------------------------------------------------------
2006-11-22 11.42 - Anneli/malvina.se, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anette!!..Jag har lagt in dej som länk på min sida me =0)..Underbart kul att ha lärt känna dej...KRAM Anneli...

-----------------------------------------------------------
2006-11-21 20.41 - Kicki Lundskog, kicki.lundskog@hotmail.com

Hej Anette!
Ville bara tacka dig för en härlig sittning.
Jag har fått min push framåt. Tack snälla.
Kram Kicki

-----------------------------------------------------------
2006-11-21 08.01 - Helena Sandberg, Helena_sandberg@hotmail.com

Hej Anette! Jättefin hemsida! Hoppas allt är bra med dig! Var jättekul att komma på medialvägledning till dig! Har varit och köpt akryl och oljefärger nu samt duk att måla på :-). Ser fram emot kursen! Du är en härlig person! kramar från Helena

-----------------------------------------------------------
2006-11-19 00.21 - Anette Bengtsson, info@anettebengtsson.com

Hej!
Vacker hemsida, lycka till i ditt andliga arbete.
Roligt att ni ska ha en välgörenhetsseans, det gläder mig.
Anette Bengtsson

-----------------------------------------------------------
2006-11-15 21.55 - Anette,

Tack alla mina härliga "elever" för den fina blomman jag fick när ni var här och fikade. Ni är för goa och jag tycker så mycket om er alla.
Alla borde få ha så fina vänner som ni är. Många varma kramar Anette:)

-----------------------------------------------------------
2006-11-15 14.22 - Anne " Svägarinnan" Kjellgren, kjellgren@rixmail.se

Hejsan hej Anette
Nu har jag suttit o läst lite på din sida, mycket att läsa.
Vilken jätte fin sida du gjort, kan kanske få lite råd till min!
Carpe Diem Anne

-----------------------------------------------------------
2006-11-12 16.19 - FRANCINE,


-----------------------------------------------------------
2006-11-12 HEJ Anette (tusen ursäkt)att det blir sa sent att skriva till dig, vi träffades för en månad sedan kl7:00 tusen tack för allt, jag tänker på dig varje gång gör jag nogt. Hälsningar francine

-----------------------------------------------------------
2006-11-11 05.54 - magnus,

jag sitter och tittar pa kortet pa dig och du ar det vackraste som jag nagonsin har sett

-----------------------------------------------------------
2006-11-10 23.58 - Lars Molin, lars.molin1@telia.com

Hej Anette.Tack för samtalet.Du väckte mig och öppnade mina ögon för en ny framtid.Kramar lasse.

-----------------------------------------------------------
2006-11-09 08.54 - Kia, kiajohansson136@msn.com

Skickar en hälsning från norrland. Idag har vi minus 9 och sol. Vackert :)
Kram

-----------------------------------------------------------
2006-11-06 09.51 - Yvonne Kristensson, yvonne.kristensson@volvo.com

Hej Anette, jag såg dig på TV i lördags! Vad förvånad jag blev när jag kände igen dig!
Nu är det klart med mitt nya jobb på Penta och mina små barn får en gladare mamma.
hej hopp,
Yvonne

-----------------------------------------------------------
2006-11-02 16.34 - Irene, ireneravlanda@telia.com

Hejsan!
Tack för allt som du har lärt mig under kursen det har varit underbart.Det var även kul att se dig och din familj på TV du gjorde dig bra.Ha det gott så syns vi snart.Kramar

-----------------------------------------------------------
2006-11-01 20.43 - angelica, walding@netatonce.net

Hej ser dig på tv nu.. känns lite konstigt se dig på tv men jag kom att tänka på en sak när jag såg dig! Va i källaren i förgår och där nere finns det en lampa som går att tände men släcks gör den automatiskt. Iaf så skulle jag lämna lite grejer så jag tände men lampan skocknade med en gång så jag tände igen och samma grej hände detta hände ett par gånger och jag sa nä nu får ni lägga av men då han jag nästan inte tända innan de blev mörkt igen. Men innan jag tog bort mattan som höll upp dörren sa jag "släcker ni nu blir jag arg och ledsen och då kommer jag efter er när jag dör" Hehe när jag tände igen va det tänt tills jag var färdig. Känns skönt att dom visar att dom är hos mig! Ha de bra och tack igen. Skrev lite luddigt men hoppas du förstår. Kramar

-----------------------------------------------------------
2006-10-30 19.34 - Birgitta, Norström_birgitta@hotmail.com

Hej Anette! Ville bara titta in och säga att jag tycker att du gör ett fantastiskt bra jobb. Jag är glad att du finns där för mig och för många andra. Många kramar Gittan.

-----------------------------------------------------------
2006-10-30 18.56 - Anette Gustafson,

Hej alla vänner:) Jag tycker att det är roligt att ni skriver så fint till mig. Jag vill GÄRNA höra om ni har några funderingar kring sittningar o dyl ni varit på, men gärna då till min mailadress. Många varma kramar Anette.

-----------------------------------------------------------
2006-10-30 09.55 - Din husbonde,

Jag älskar dig min underbara fru.
Din Man

-----------------------------------------------------------
2006-10-27 14.57 - Angelica, walding@netatonce.net

Hej Anette, tack så mycket för idag. Hoppas bara att jag en dag vågar och få råd gå en kurs hos dig. Du har verkligen fått mig att se in i mitt liv. Ha en bra helg vi syns nog snart igen. kramar

-----------------------------------------------------------
2006-10-27 05.21 - Lillemor, lillemor_hansson@hotmail.com

Hallå där i höstblåsten!!! Hoppas allt är bra med dig och din familj, vi har ju inte setts på ett bra tag nu :( men jobbet har liksom tagit över min vardag! Tänker på dig dock, senast var ju innan stockholmsresan, det gick ju bra hörde jag, å så e du på tv snart med! Du är så duktig!!! måste få träffa dig snart, har ändrat lite på mina framtida inriktningar i livet.
Vi ses väl annars nere hos mor min.
Många varma kramar i höstmörkret Lillemor

-----------------------------------------------------------
2006-10-26 14.32 - En som är glad :D, kim.lech@bredband.net

Hejhej!!! :P:P:P

-----------------------------------------------------------
2006-10-24 10.56 - Anneli, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anette!! Tack för sittningen igår /måndag/..Det var ord som värmde och stärkte..och lilla mormor Malvina som va me..Ljuvligt..KRAAAM

-----------------------------------------------------------
2006-10-20 23.07 - marie andersson, marieawomen@hotmail.com

tackar för din upplevelse o du gjorde ett jättebra arbete. helt otroligt att du o min dotter kände samma sak. jag hoppas min dotter kommer klara stänga sig o må bättre o slippa E6 i hjärnan. stora kramar marie

-----------------------------------------------------------
2006-10-19 19.03 - Britt, britt@ametistgrottan.se

var in och tittade litet igen, kul att så många skritver i din bok och talar om vilken underbar själ du är för det är du.................
jätte kramar Britt

-----------------------------------------------------------
2006-10-16 08.43 - Thomas Ericson, instructor1953@hotmail.com

Fin sida Anette.
Många kramar Thomas Gårda.

-----------------------------------------------------------
2006-10-15 14.24 - Pernilla, nillan_e@hotmail.com

Hej Anette! Tack för en väldigt speciell upplevelse under (och efter) sittningen med dig. Bli inte förvånad att se en anmälan till kursen från mig snart =) Många energifyllda kramar från lilla mig

-----------------------------------------------------------
2006-10-11 22.14 - Karin Dahlqvist, http://www.freewebs.com/lyssanlull/

Hejsan vännen..hoppas du mår fint där hemma:)Här har hösten nu kommit till östersund:) kikar in då och då på din sida:) Och nu har jag bestämt mig för att åka hem till att även boka in mig hos dej*S* Ringer dej någon dag..tänkte nu i slutet i nov:) och gå den mediala utvecklingen:):) Ja även hälsa på dej Privat så klart..Ta hand om dej nu..jätte varma kramar Karin:)Må ljuset lysa upp din väg vart du än vänder dig i livet!

-----------------------------------------------------------
2006-10-11 12.19 - Berit, lizzy28@hotmail.com

Hej! En fin hemsida du har. Vill säga att du har en positivitet som sprider sig till andra. Fortsätt me det! :-) Hälsningar från Berit.

-----------------------------------------------------------
2006-10-09 11.29 - Maritha Cederbjer, m.cederbjer@hotmail.com

Tack för två underbara och händelserika dagar på kursen,som hela vår grupp fick uppleva med dig.
Du sprider en sån värme, kärlek och kunskap om det mediala. DU är helt fantastisk.Jag kan personligen rekommendera alla er som vill, eller har tänkt att gå en kurs - Boka dig på en Personlig medial utveckling...hos Anette.

Krya på dig nu efter dagens ingrepp. KRAM Maritha

-----------------------------------------------------------
2006-10-03 21.15 - white-shadow,

Ja då tog jag klivet hit från passagen :) fin sida du fått ihop. Lycka till med din certifiering :)

Med värme o kärlek till dej
white-shadow (passagen)

-----------------------------------------------------------
2006-10-03 13.02 - Staffan,

Vilken kärleksfull hemsida:)Vilken tur dina nära har! All denna kärlek.... Hoppas att jag kan gå på din kurs snart. Kära hälsningar Staffan.

-----------------------------------------------------------
2006-09-28 21.28 - MAGNUS,

JAG ÄLSKAR DIG

-----------------------------------------------------------
2006-09-27 17.07 - Martin,

Äntligen så kommer en liten hälsning från mig till dig....
Det som du berättade har jag funderat mycket på, du har en gåva som du skall vara rädd om!

** May the force be with you **

Hälsningar Martin

-----------------------------------------------------------
2006-09-26 16.49 - Jhonny Neumann, jhonnyn@email.com

Hej Anette!!

Jag känner mig jättedum att jag inte har ringt än!
Men det har varit lite kaotiskt det senaste. Men jag lovar jag ringer dig nästa vecka så att vi kan få till en liten träff!! Hoppas att Kalaset var en succe och att ni hade kul. Gratta Magnus från mig.
Ha det gott
Kram Jhonny

-----------------------------------------------------------
2006-09-22 14.05 - Camilla, camilla666@hotmail.com

Hej Anette!
Verkligen fin hemsida du har...tack för hjälpen sist när jag kikade ner på jobbet...du är så duktig. Önskar dig och din familj en härlig helg.
Många kramar från din arbetskamrat Camilla :)

-----------------------------------------------------------
2006-09-21 14.18 - ,

Ser att mitt namn inte kom med:?
Det är i alla fall en hälsning från Christina!

-----------------------------------------------------------
2006-09-21 14.11 - ,

Hej Anette.Fin Hemsida du har.
Jag är så glad över att ha fått träffa dig och "våra" tisdagskvällar är helt underbara. Du ger verkligen inspiriation och glädje i det du gör och ger oss. Tack och många Kramizar

-----------------------------------------------------------
2006-09-20 17.46 - Marianne Hesselgren, marianne.hesselgren@bahnhofbredband.se

Hej Anette!
Tack för att du kom så fort och hjälpte oss att finna vår kära son/bror som varit försvunnen i 3 månad.
Du tog dig även tid och kom hem till oss på morgonen innan du skulle åka hem för att prata.
DU ÄR UNDERBAR.
Lycka till i fortsättningen.
Många kramar från föräldrar/syskon

-----------------------------------------------------------
2006-09-20 15.00 - Anneli Karlberg, anneli.karlberg@malvina .se

Hej Anette!! Vi träffades idag på Ametistgrottan. jag skyndade mej att logga in på datan för att gå in och titta lite på din hemsida.En väldigt öppen och personlig sida som utstrålar mycket ljus och kärlek. Av hela mitt hjärta så önskar jag dej lycka till och har en känsla av att man kommer att få se dej i olika sammanhang i framtiden i medialt arbete. Jag är tacksam för telefonnumret du gav mej och önskar dej ljus och harmoni...Hälsningar

-----------------------------------------------------------
2006-09-19 11.53 - JAG,

Hej älskling!!
Jag sitter här på jobbet och har skittråkigt men nu är det bara några timmar kvar tills jag får träffa dig.
Jag älskar dig

-----------------------------------------------------------
2006-09-18 16.47 - Kia, kiajohansson136@msn,com

Tack för att du finns! Blir alltid piggare efter jag träffat dig :) Syns imorgon igen.
Kram

-----------------------------------------------------------
2006-09-17 16.00 - Karin Dahlqvist,

Hej anette:)
Suttit med min nya hemsida och Lämnade även din länk där :)
http://www.freewebs.com/lyssanlull/Hoppas du mår fint och att ni har lika fin höst väder där hemma i Göteborg som jag har här uppe i Östersund.
varma kramar karin:)
Får komma hem snart och hälsa på:)

-----------------------------------------------------------
2006-09-16 12.18 - BrittAmetist, britt@ametistgrottan.se

Har tänkt på dej sedan jag vaknade, är så himla spänd på ditt uppdrag i dag, vet att det går jätte bra men är så himla nyfiken.
ännu ett trappsteg i din utväkling
Tack för att du är min bästa vän jätte kramar

-----------------------------------------------------------
2006-09-14 20.38 - Lotta ( Therese mamma), lotta_barjed@hotmail.com

Hej Anette! Vilken fin hemsida du har, det är så att man blir rörd till tårarna. Så mycket kärlek och värme finns det här.
Lotta

-----------------------------------------------------------
2006-09-13 20.43 - Tina Asamoah, tinaasam@hotmail.com

Hej min vän, vill bara säga att jag är mäkta imponerad av dig. Du är så himla duktig i det du gör. Jag är stolt att ha dig som bästa vän.
Friends forever
Tina

-----------------------------------------------------------
2006-09-13 14.36 - Anette,

Mina kära vänner! Om ni visste vad era fina ord värmer. Jag vill att ni skall veta att utan er och erat stöd så hade jag inte alls varit där i min utveckling idag. Tack!! Varma kramar Anette:)

-----------------------------------------------------------
2006-09-12 18.00 - den storsta!,

hej lilla mamma!om du bara visste hur lyckligt lottad jag ar som har en mamma som du!!!!du e bast!!!hur skulle jag klara alla mina karleksproblem...o andra saker utan dig!grattis till er brollopsdag...aven om den var igar!ich liebe dich!puss

-----------------------------------------------------------
2006-09-12 11.07 - Niklas Tengberg, idrottsmassoren@minpost.nu

Det var en trevlig hemsida vi kanske ses på någon kurs.
Niklas Tengberg ( Carros massör)

-----------------------------------------------------------
2006-09-11 23.29 - fran en som langtar ihjal sig efter dig,

Hej min alskling!
Jag vill bara saga att det har varit dom 7 basta aren i mitt liv att fa vara gift med dig,jag alskar dig sa otroligt mycket.grattis pa brollopsdagen onskar jag fran cosumel i Mexiko

-----------------------------------------------------------
2006-09-11 14.06 - Ulrica Berggren, u.berggren@hotmail.com

Hej Anette!
Äntligen fick jag möjlighet attläsa din sida.
Helt undrbart bra och på samma gång väldigt rörande.
Vill TACKA för en jätte givande kurs-helg på alla sätt.
Du är min IDOL....stå på dig....du är bäst!
Ulrica

-----------------------------------------------------------
2006-09-08 19.52 - Caroline, carro.vandevelde@hotmail.com

Hej Anette! Tack för idag! Har varit en stor upplevelse. Jag är övertygad om att detta kommer hjälpa mig i framtiden och mitt nuvarande kaos. Tack för skivan och stenarna! Ska använda dem väl. Ser fram emot kursen om en månad! Många varma kramar från Carro

-----------------------------------------------------------
2006-09-07 13.28 - Therese Johannesson, tessjohannesson@hotmail.com

Hej min extra mamma hur e det??
Hoppas att allt är gött med dig och familjen Hör av mig i dagarna Kramar Tess

-----------------------------------------------------------
2006-09-04 20.50 - Emelie, originalestetgangsters@hotmail.com

Hej min kära lilla extramamma! Vilken fin sida du har gjort här du :) förlåt för att jag var så sen med att skriva, men bättre sent än aldrig! Önskar dig allt gott och lycka till. Puss och Kram från Emelie

-----------------------------------------------------------
2006-09-04 08.19 - Marita Andersson, make_it_zo@hotmail.com

Tack för en jettetrevlig helgkurs med roliga och inspirerande övningar, varma och intressanta deltagare samt ödmjukt och glädjefyllt ledarskap. Den gav mig verkligen lust att fortsätta.

-----------------------------------------------------------
2006-09-01 11.08 - Ronnie Örn, u40912578@telia.com

jättefin sida full av kärlek och värme önskar dig allt gott i framtiden.

-----------------------------------------------------------
2006-08-31 10.52 - Din Man,

Ville bara säga att jag älskar dig min ängel

-----------------------------------------------------------
2006-08-29 09.40 - Annika Dahl, Dakinna@hotmail.com

Hej, tittade in på din sida igen.. gjorde direkt jag kom hem första gången å skulle skriva nåt då men det gick ej, huvudet var väl blockerat av tankar haha.. precis som vanligt. Fick ju massa tankar efter sittningen å kommer garanterat tillbaka om ett tag, får smälta detta först å koncentrera mig på min gropiga väg som i min värld är slät.. Kan ju aldrig bli värre.. (fingrarna i kors bakom ryggen).. Ha det gott å vi ses.. kram Annika Dahl.

-----------------------------------------------------------
2006-08-29 07.34 - Petra, krav166@hotmail.com

hallå tjejen! jätte fin hemsida.Du har lyckats jätte bra,och fortsätt med det,du förtjänar all lycka och detta som du ger så mycket för! många kramar från en som vet! Petra

-----------------------------------------------------------
2006-08-28 19.20 - ,

skriver en rad till*S*
Tänke fråga om jag får lämna en länk till din sida från min egna:)kram kram karin:)

-----------------------------------------------------------
2006-08-28 19.17 - Karin Dahlqvist,

hejsan anette:) vilken fin hemsida du fått till med!:)
Kul att se det går så bra för dig..tänker på dig ofta här uppe i östersund..hoppas man åker hem snart så man får säga hejsan..kramar om karin:)

-----------------------------------------------------------
2006-08-24 10.05 - Anna Andersson,

Hej lilla Anette! Du är helt grym på det du gör, bara så du vet. Också är du en alldeles,alldeles underbar tjej och arbetskamrat!!! Många kramar Anna.

-----------------------------------------------------------
2006-08-23 13.48 - Helena Paulsson, HelenaPaulsson545@hotmail.com

Jag är mäkta imponerad av Din hemsida. Du brås på storasyster (fniss)
Du får komma ner till hösten så har vi en seans!
Kram Helena

-----------------------------------------------------------
2006-08-21 22.50 - Britt Ametistgrottan, britt@ametistgrottan.se

fick litet apssement eller vad det heter.
Hoppas eran semester varit mer än underbar,
hoppas snart att få se dej, ringed inte i dag tänkte att du hara fullt upp innan skolan började.SAKNAR DEJ KRANIS

-----------------------------------------------------------
2006-08-20 00.17 - Jhonny Neumann, jhonnyn@email.com

Hej Anette!
Grattis till en jättefin sida! Den har du verkligen lyckats bra med. Hoppas att allt är bra annars och att du har haft en toppensemester på cypern!
ha det gött
Kram Jhonny

-----------------------------------------------------------
2006-08-19 22.44 - Jill, Jill_albrektsson@hotmail.com

Hej! Tack för din hjälp. Jag SKALL följa dina råd (det kan bli svårare än att följa värsta bantningsdieten - men jag ska klara det!). Ser fram emot & hoppas få möjlighet att gå kurs hos dig. MVH Jill.A

-----------------------------------------------------------
2006-08-11 23.25 - Mizgin, mizginoktem@gmail.com

Hejsan,
Mizgin heter jag. Vi hade ett samtal om den brasilianska healern, här är en länk till hans sida. http://www.johnofgod.com


-----------------------------------------------------------
2006-08-11 00.09 - anette häggström, molntuss61@yahoo.se

Hej och tack för att du tänkte på mej även denna gången! Jag blir så glad över att du utvecklats ännu mer! Du verkar ha kärleken och kraft inom dej som sagt var :-) Tänker fortfarande på läggningarna du gjorde för mej i våras! Det var så klockrent alltihopa! Hoppas att våra vägar kommer att korsas på ett eller annat sätt framöver!

-----------------------------------------------------------
2006-08-09 19.43 - Pulle!!,

Hej min kära mor! skulle bar skriva o säga att jag är väldigt stolt över dig, o den här sidan du har gjort är mycket bra! inte komplicerad o helt perfekt :) sen du började "jobba" med det här så har du blivit som en helt ny människa, alla dina bra sidor har bara lyst! det känns som om att du har hittat dig själv i detta. Jag är jätteglad att du har blivit vad du har blivit. Tack för att du finns! puss älskar dig! / Adeline

-----------------------------------------------------------
2006-08-09 14.14 - Bettan Mimosa i Alvhem, albesa45@hotmail.com www.mimosa.nu

Hej Anette och tack för mailet.Vid min nästa uppdatering lägger jag till dig på min länksida om det är okey.Hoppas du kommer på mitt Jubileum.Jag önskar dig all lycka i ditt fortsatta arbete som medium Kram från Bettan

-----------------------------------------------------------
2006-08-09 12.31 - Lillemor Hansson, lillemor_hansson@hotmail.com

Hej Anette. Kollade igenom din sida, imponerande.
Kul att du tittade ner idag, har saknat våra pratstunder, de är få men hoppas de blir fler, känns så lätt att öppna sig för dig och få både råd och medhåll av alla de slag... hoppas du får en mycket trevlig semester i Cypern, sola för mig med:) i värsta fall får ni ta varsin sida av stranden om det blir för mycket av varandra :)
Vi ses när ni kommer hem hoppas jag. Stora kramar Lillemor

-----------------------------------------------------------
2006-08-09 09.44 - anton,

hej mamma

-----------------------------------------------------------
2006-08-07 13.31 - Mari Andersson, mandersson8@hotmail.com

Hej igen!
Glömde bara att nämna att kortet var bara sååå bra. Du är läcker!
Kram igen! Mari

-----------------------------------------------------------
2006-08-07 13.24 - Mari Andersson, mandersson8@hotmail.com

Hej Anette!
Jag är helt imponerad. Vad enkel men ändå rik din hemsida är. Jag blir så rörd när jag läser vissa bitar - du har fått det riktigt kanonbra med ditt stora hjärta.
Jag fick till och med ta ett paus mellan varje rubrik. Inte allt på en gång så jag hann smälta det hela - kraftiga kärleksfulla rikbara ord.

DU ÄR UNDERBAR.
Bamse kram och puss på kinden.
Med Kärlek Mari

-----------------------------------------------------------
2006-08-07 11.12 - carro, lillcarrogustafson@hotmail.com

oj va fin din hemsida blev lilla mamma,älskar dig mammina//caroline

-----------------------------------------------------------
2006-08-07 10.41 - Jenny, jenny.lightsoul@hotmail.com

Du är helt underbar!
Försökte ringa dig men du stod i duschen. Läste på din hemsida om mig. Du fick mig att börja gråta =) Du ska veta Anette att jag är lika glad över att jag har hittat dig. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har två helt underbara mammor.

Slutligen vill jag säga att din hemsida är jätte fin och det märks att den kommer från hjärtat, men vad kan inte komma från hjärtat när det kommer från en så underbar person som du. Är mega stolt över dig.

Stor bamse kram från din extra dotter =)

-----------------------------------------------------------
2006-08-07 08.23 - Jasmin, jasmin.roden@teliasonera.com

Hej Anette!
Vilken fin hemsida. Lycka till och vi syns snart
KRAM Jasmin

-----------------------------------------------------------
2006-08-06 22.40 - ,

Hej Anette Vad glad jag blev när jag läste din fina hemsida,måste säga att det verkligen strålar om dig, känner bara en massa värme stråla ut ,även om det bara är på datan!
Vill önska dig Lycka Till med ALLT vi hörs kramen från Eva A

-----------------------------------------------------------
2006-08-06 18.58 - Mannen, magnusciserv@yahoo.se

Min älskade hustru!
Vad duktig du har varit med att fixa din egna hemsida,där ser du att du inte behöver min hjälp för att göra sådant som jag vet att du kan göra själv.Jag är så stolt ver dig och du är den bästa vän jag har.
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket.
Din man

-----------------------------------------------------------
2006-08-06 18.45 - Anette,

Tack alla ni som skrivit så fina ord om mig. Det är ni som hjälpt mig till där jag är idag i min egna utveckling. Kram till er alla//Anette

-----------------------------------------------------------
2006-08-06 18.28 - Britt Ametist, info@ametistgrottan.se

Fin sida Nettan, äntilgen kan alla få se och träffa dig i hela Sverige. Du är så duktig i det du gör och jag är så stolt över att få ha dej i butiken. Du är en sån vän som alla behöver ha, tack för att du är min.
Hoppas på mycket samarbete på Ametistgrottan efter din semester.
Kramisar

-----------------------------------------------------------
2006-08-06 12.44 - Irene, ireneravlanda@telia.com

Hejsan!
Vilken underbar hemsida med mycke värme i.Man kände sig verkligen välkommen in.Tack för det fina mailet och ha en underbar resa till Cypern så syns vi snart igen.
Kram Irene

-----------------------------------------------------------
2006-08-06 08.55 - Katrin Hällsten, katrinhallsten@yahoo.se

Halloj

Vilken härligt personlig och förtroende ingivande sida.
Men så är du också en sådan människa...
Önskar dig all lycka och glädje

Kram Katrin

-----------------------------------------------------------
2006-08-05 22.24 - Tina Asamoah, tinaasam@hotmail.com

Anette, jättefin hemsida. du slutar aldrig att förvåna mig. Det är underbart att ha en vän som du. Du är som balsam för själen. Är säker på att vår vänskap består för alltid.Tack för alla härliga dagar i sommar med dig och din familj.
Stor kram Tina

-----------------------------------------------------------
2006-08-05 21.59 - anton, anton_5050@hotmail.com

hej mamma =)jag älskar dig!
din son anton

-----------------------------------------------------------
2006-08-05 21.42 - ,

Va fin hemsida! Hoppas vi hörs snart. Jättekramar från Tove.