VÄLKOMMEN TILL

Anettes Andrum

Medial konsultationer

Betyder att vi träffas och jag länkar till andra sidan där några nära och kära vill ha kontakt med dig. Det behöver inte alltid vara en släktning som kommer utan det kan vara en gammal bekant eller vän, kanske någon som du har tagit hand om i ditt arbete.

Det är då mitt jobb att förklara hur personen var när han/hon levde och beskriva utseende och kanske vad han/hon arbetat med i livet. När du vet vem jag pratar om lämnar jag det budskap som denna vill lämna till dig. Oftast vill de bara komma igenom och säga hej eller kanske ge dig ett råd som du behöver just nu i ditt liv.

Tarot                                                                          

Jag lägger kort för dig och jag länkar även med dina nära och kära.

Telefonreadning

Det är precis detsamma som när jag träffar någon som kommer på en sittning förutom att jag inte ser dig, men annars är det precis likadant.

Hembesök

Jag kommer hem till dig och ser om det är någon där som behöver hjälp att komma över till ljuset. Oftast är det bara någon av dina nära och kära som är hemma och hälsar på för att titta till dig. Men barn kan ibland tycka att detta är skrämmande och då ber jag dem att ta det lite lugnare så att ingen behöver vara rädd längre.

Att hjälpa till att hitta någon som är försvunnen

Att någon försvinner spårlöst är det värsta som en människa kan råka ut för. Jag var i Östhammar och hjälpte en familj att hitta deras anhörige som varit borta i tre månader. Jag är otroligt glad och tacksam över att han kom tillrätta och familjen fick ett avslut på allt elände som ovissheten medför. Jag är evigt tacksam till mina guider som hjälpte mig att finna honom. Det är det absolut mäktigaste jag varit med om.

Självklart kan man aldrig veta om man kommer att hitta den försvunna men jag gör i alla fall mitt bästa för att hjälpa till.

                                                                                                

Healing                                                                                                     

Att lägga sina händer på någon och låta våra vägledare hjälpa denna att må lite bättre.  

Det är ett fantastiskt sätt att kunna hjälpa någon på detta vis, det är helt otroligt vad
mycket hjälp vi får från andra sidan och jag kan inte tacka nog för all hjälp jag får av
mina närmsta.

 

Trancehealing

De flesta har säkert hört talas om healing men få har hört talas om trancehealing. Healing i sig betyder läkning och det som skiljer healing från Trancehealing är att den formen är mer ”kirurgisk” än vanlig healing. Med kirurgisk innebär att det under behandling blir snabba ”fysiska och psykiska” förändringar för klienten.

En till skillnad mellan dessa två former är att man överlåter sig helt och hållet till andevärlden för att läkning ska ske och på ett högre plan och i en mer effektivare form än vanlig healing. Detta trancetillstånd man befinner sig i, är en grad av ett annat medvetande och styrs utifrån den värld man arbetar tillsammans med. Andevärlden har tillåtits att ta över ens medvetande och den kontroll som behövs för att de ska kunna utföra det arbeta som man har valt att utföra.

 

(JAG DEKLARERAR MINA INKOMSTER I SAMBAND MED MIN ÅRLIGA INKOMSTDEKLARATION T2)